07 / 05 / 2024

Fındıklı Parkı inşaat çalışmaları

Fındıklı Parkı inşaat çalışmaları

İstanbul Belediyesi, Beşiktaş sahiline kadar bölgedeki tek çocuk parkı ve yeşil alan olan Fındıklı Parkı’nda metro inşaatı için şantiye kurma çalışmalarına başladı.

Fındıklı Parkı'nda metro inşaatı tartışması!

Kabataş- Mecidiyeköy metrosu inşaatının şaftı için üzerinde bir dolu ağaç bulunan Fındıklı Parkı seçilmiş. Oysa asıl metro istasyonu, Kabataş’taki füniküler, tramvay ve deniz ulaşımının biraraya geldiği transfer alanına bitişik olarak inşa edilecek.

Demir cevheri fiyatları geriledi! İnşaat demir fiyatları fırladı! 1 ton inşaat demir ne kadar oldu?

İnşaat demir fiyatlarına bugün zam geldi. Doların yükselmesi ile baskı altında kalan demir cevheri vadeli fiyatları 109,61 dolara geriledi. Bu düşüş inşaat demir fiyatlarına olumlu yansıdı, demir fiyatları fırladı. 1 ton inşaat demir fiyatı ne kadar?  Güncel demir fiyatları 18 Mart 2024...

TSKB GYO, Fındıklı Ofis Binalarını 38.3 milyon TL'ye TSKB ile iştiraklerine kiraladı!

TSKB GYO, şirket portföyünde yer alan İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Fındıklı Ofis Binalarının halihazırda kiracısı olan ana ortağı Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. (TSKB)'ye ve iştiraklerine 5 sene süreyle kiralıyor. İşte ayrıntılar...

TSKB GYO'nun Fındıklı binalarının değeri belli oldu!

TSKB GYO'nun Fındıklı'daki binalarının değeri oldu. İşte TSKB GYO'nun Fındıklı'daki binalarının değeri...

İstanbul'da vakıf üniversitesinin inşaatı durduruldu!

İstanbul'da Arnavutköy’de açılması hedeflenen  vakıf üniversitesinin kampüs inşaatına mühür vuruldu. Mahkeme kararı ile verilen ruhsatlar iptal edildi. 

TSKB GYO Fındıklı Ofis Binası II 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

TSKB GYO portföyünde yer alan Fındıklı Ofis Binası II'ye ait yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

TSKB GYO Fındıklı Ofis Binası I 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

TSKB GYO portföyünde yer alan Fındıklı Ofis Binası I'e ait yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

AB'de inşaat üretimi temmuzda yüzde 0,1 düştü!

Avrupa İstatistik Ofisi tarafından AB ve Avro Bölgesi'nin temmuz ayı mevsimsellikten arındırılan inşaat üretimi verileri yüzde 0,1 düşüş gösterdi.

Rize Fındıklı’daki millet bahçesi banka kredisiyle mi inşa edildi?

Rize'nin Fındıklı ilçesinde inşa edilen ve daha sonra CHP'li belediye başkanı tarafından “100’üncü Yıl Atatürk Parkı” ismi değiştirilen millet bahçesinin Halkbank ve İller Bankası'ndan alınan krediyle yapıldığı belirtildi.

Matematik bilmeyen öğrenci inşaat mühendisliği okuyup evlerimizi yapıyor!

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Cemal Gökçe, Türkiye’deki inşaat mühendisliği eğitiminin kalitesiz olduğunu belirtti. Gökçe,  "Matematik bilmeyen, fizik, kimya ve biyolojiden sıfır çeken öğrenci inşaat mühendisliği okuyup evlerimizi inşa ediyor" dedi...

Resa F Gıda Pazarlama İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Resa F Gıda Pazarlama İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Resul Saydam tarafından açıldı.

İnşaat sektörü güven endeksi Haziran'da yüzde 33.1 arttı!

Mevsim etkilerinden arındırılmış inşaat sektörü güven endeksi Mayıs 2020'de 58,5 iken bu ay yüzde 33,1 arttı...

İnşaat sektörü güven endeksi Mayıs'ta yüzde 31,1 arttı!

Mevsim etkisinden arındırılan inşaat sektörü güven endeksi geçtiğimiz ay 44,7 olurken, bu ay yüzde 31,1 yükselerek 58,5 değerine ulaştı.

Afyonkarahisar Sandıklı'da inşaat çöktü! İki işçi yaralandı!

Afyonkarahisar Sandıklı'da iki katlı bir inşaatın üst kat betonunun çökmesi sonucu iki işçi yaralandı.

Fındıklı Parkı inşaat çalışmaları Haberi

Fındıklı Parkı inşaat çalışmaları

Belediye, metro inşaatı için şantiye kurma çalışmalarına başladı. Beyoğlu’na bağlı bulunan Fındıklı Parkı başta olmak üzere Kabataş sahilindeki tüm yeşil alanlar ve parklar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından “metro” inşaat şantiyesi haline getirilmek isteniyor.


Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu inşası için şantiye kurma çalışmalarına Fındıklı Parkı’ndan başlayan belediye ekipleri, parkı önce demir çubuklarla çevreledi, ardından da alanda bulunan çocuk oyun alanını söktü. Önceki gece ise parka şantiye tabelası asmaya çalışan şirketi engelleyen semt sakinleri, sabah saatlerinde de parkın önündeki Fındıklı otobüs durağının kaldırılmasına izin vermedi.


Fındıklı Parkı’na şantiye tabelası asmaya çalışan şirketi engelleyen semt sakinleri, parkın önündeki Fındıklı otobüs durağının kaldırılmasına izin vermedi. Durak daha sonra eski haline getirildi ve kazılan yerler yeniden düzeltildi.


MEYDAN DA TEHLİKEDE


Yeşil alanlara şantiye yapılamayacağına dikkat çeken CHP eski Milletvekili...