28 / 04 / 2024

finike 2014 projeleri

finike 2014 projeleri

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Finike ’ye iki müjde birden verdi. Başkan Türel, Finike’nin yıllardır beklediği Devlet Hastanesi ve Adliye binasının proje aşamasına geldiğini belirtti..

Finike Belediye Meclisi'nin gündemi imar değişikliği!

Finike Belediyesi Ağustos ayı olağan meclis toplantısı düzenlendi. Toplantıda kentsel dönüşüm projeleri, mülkiyet ve imar sorunu gündeme getirildi.

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kaan Osman Sarıoğlu Finike projelerini anlattı!

Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, yerel gazetelere Hayalindeki Finike'yi, yapacakları projeleri ve Finikelilerin merak ettiği çalışmaları anlattı.

2014'ün en iyi kent konseyi Bursa Kent Konseyi!

İstanbul merkezli Belediye Haberleri Ajansı tarafından bu yıl sekizincisi yapılan ‘Belediye Oscarları’ ve ‘Yılın Belediye ve Yerel Yönetim Projeleri’ ödüllendirmesinde, Bursa Kent Konseyi ‘2014 Yılının En İyi Kent Konseyi’ seçildi.

Mersin'in 2015 projeleri ve yatırımları açıklandı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 2014 yılı sona ererken, geride kalan 9 ayda yaptıkları çalışmalar ve 2015 yılı projeleri hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

Melih Gökçek: 2014'te yüzlerce değişik projeye imza attık!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başkent Ankara’nın değerine değer katan dev projeleri üretmeye devam ettiklerini söyledi. Gökçek; 2014’te dopdolu projelere imza atılan, hafızalara kazınacak bir yıl olarak geride kaldı, dedi.

Yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri!

Gayrimenkul projelerinde yılbaşı kampanyaları başladı. İnşaat sektörünün önde gelen firmaları satışı devam eden gayrimenkul projelerinde uyguladıkları özel kampanyalarla 2014 yılını uğurlamaya hazırlanıyor. İşte yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri...

Halk GYO, 2014'te kârını yüzde 82 arttırdı!

Halk GYO, Eylül 2014 itibariyle öz kaynaklarını 798 milyon TL'ye çıkartırken, tamamlanan ve devam eden projeleri ile gayrimenkul portföy 1.5 Milyar TL seviyelerine yükseltti.

Adana ve Konya'daki Hava Kalitesi Ön Değerlendirme Projeleri açılış toplantıları yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 2014 Yılı Yatırım Programı kapsamında; Adana ve Konya illerinde yapılan Hava Kalitesi Ön Değerlendirme Projeleri açılış toplantıları düzenlendi. Projeler kapsamında yapılacak çalışmalar anlatıldı...

Finike Devlet Hastanesi'nin tadilat işi ihalesi 17 Ekim'de!

Antalya Kamu Hastane Birliği Sağlık Bakanlığı; Finike Devlet Hastanesi'nde tadilat ve yenileme işini 17 Ekim 2014 tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkarıyor. Tadilat işi 35 günde tamamlanacak.

Evrenol Architects Cityscape Global 2014 Fuarı’nda!

Vizyonları doğrultusunda Dubai’deki ofisini faaliyete sokan Mehpare Evrenol, 21-23 Eylül 2014 tarihlerinde emlak ve gayrimenkul dünyasını buluşturan Cityscape Global fuarında “Evrenol Architects Projeleri - Özel Seçkisi” ile yerini al

Finike Belediye Başkanlığı 72 adet dükkanı kiralıyor!

Finike Belediye Başkanlığı 72 adet dükkanı açık arttırma usulüyle 10 Eylül 2014 Çarşamba günü saat 10:00'da ihale ediyor. Taşınmazlar Finike Merkez, Hasyurt, Yeşilyurt, Sahilket, Turunçova ve Gökbük'te yer alıyor.

İBB, İstanbul Geneli Yol ve Kavşak Ön Projeleri için 2 Eylül'de ihale yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama Müdürlüğü tarafından İstanbul Geneli Yol ve Kavşak Ön Projeleri işi ihaleye çıkarılıyor. İhale 2 Eylül 2014 tarihinde saat 11:00'de yapılacak...

finike 2014 projeleri Haberi

finike 2014 projeleri


Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Finike’ye iki müjde birden verdi. Başkan Türel, Finike’nin yıllardır beklediği Devlet Hastanesi ve Adliye binasının proje aşamasına geldiğini belirterek, “2015 yılının Nisan-Mayıs aylarında temel atma törenini yapmayı planlıyoruz. Finike’de Büyükşehir Belediyesi ile el ele vererek layık olduğu hizmetleri yerine getireceğiz” dedi.


Bir dizi incelemelerde bulunmak için Finike İlçesi’ne giden Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu ve vatandaşlar karşıladı. Başkan Türel’e İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir ve Büyükşehir Belediyesi Finike Koordinatörü Necati Bahçeci eşlik etti. Başkan Menderes Türel, Finike’de esnafları gezerek, ‘Hayırlı İşler’ diledi. Başkan Türel’e Finike halkı yoğun ilgi gösterdi.


 İHALE SÜRECİ BAŞLIYOR

Menderes Türel, daha sonra Finike Belediyesi’ni ziyaret etti. Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu ile birlikte basın mensuplarına değerlendirmelerde bulunan...