27 / 04 / 2024

finike kent yapısı

finike kent yapısı

FİNİKE Belediyesi, ilçede yeni yapılacak binaların kent estetiğine uygun inşa edilmesine yönelik bir dizi uygulamanın hayata geçirilmesini kararlaştırdı.

Fakir kafa yapısı ile zengin kafa yapısı arasındaki fark!

Yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Ekonomist Mert Başaran şimdi de fakir kafa yapısı ile zengin kafa yapısı arasındaki farkı açıkladı. İşte Mert Başaran'ın o paylaşımı...

Kent planlamacısı Buğra Gökce, ev kiralarındaki artış beklentisini madde madde açıkladı!

Geçtiğimiz zamanlarda, İBB Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev yapan kent planlamacısı Buğra Gökce, sosyal medya hesabı üzerinden konut satışları ve fiyatlarına yönelik bir paylaşımda bulundu. Buna göre, Gökce, “Konut fiyatları neden düşmüyor” sorusunu madde madde yanıtladı.

Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı en büyük saray! Manisa Sarayı'nın tek yapısı olan Fatih Kulesi müze oldu!

Osmanlı döneminde Saray-ı Amire olarak bilinen ve Topkapı Sarayı'ndan sonra Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı 'en büyük saray' olarak bilinen Manisa Sarayı'nın bugüne kadar gelen tek yapısı olan Fatih Kulesi, müzeye dönüştüldü.

Bakan Özhaseki açıkladı! Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracaklarını açıkladı.

Kent Yapı'dan Mersin'e 62 milyon 170 bin 734 TL'lik konut yatırımı!

Kent Yapı, Mersin Silifke'de "Konut Kapasite Artışı Projesi" için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yaparak ÇED sürecini resmen başlattı.

Türkiye'nin yüzde 67,9'u yoğun kent şeklinde sınıflandıran bölgelerde yaşıyor! 

Türkiye nüfusunun yüzde 67,9'una karşılık gelen 57,9 milyonluk bölümünün, yoğun kent şeklinde sınıflandırılan yerlerde yaşadığı açıklandı. İşte o rakamlar...

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Asgari Ücret Tespit Komisyonunun Yapısının Yeniden Belirlenmesini İstiyor!

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Asgari ücret tespit komisyonunun yapısının katılımcı bir anlayışla yeniden belirlenmesini istediklerini duyurdu.

Koca Kent Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koca Kent Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Koca tarafından kuruldu.

Hafif ve agresif yapısıyla dikkat çeken RKS TNT 202 17 Ekim 2022 fiyat listesi!

Hafif ve agresif yapısıyla dikkat çeken RKS TNT 202 fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte RKS TNT 202 17 Ekim 2022 fiyat listesi....

Kılıçkent Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçkent Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Serhat Kılıç tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gıda Komitesinin yapısı ve işleyişini yeniden değiştirdi

Son dönemde yüksek enflasyon nedeniyle bütün kamuoyunun yakından etkilendiği tarımsal ürün ve gıda fiyatlarını izleyip değerlendiren Gıda ve Tarımsal Ürün Piyasaları İzleme ve Değerlendirme Komitesi'nin yapısı güncellendi.

Altaş Kent Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altaş Kent Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Murat Altaş tarafından kuruldu.

İzmir, gayrimenkulde parlayan yıldız oldu! Ev fiyatları daha da artacak! 

İklimi, kent yapısı ve konumuyla çekim merkezi haline gelen İzmir, son dönemde hem büyükşehirlerden, hem de yurtdışından yatırımcıların yoğun ilgisini görüyor.

finike kent yapısı Haberi

finike kent yapısı

Finike Belediyesi'nin Mayıs ayı olağan toplantısı yapıldı. Başkan vekili Recep Özkaya'nın yönettiği oturumda Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Kültür Evi ve Öğretmenevi binasının ASMEK kursları açılması için 10 yıllığına tahsis edilmesi talebi görüşüldü. MHP ve CHP'li meclis üyeleri, ASMEK kurslarının açılmasının ilçede yaşayan vatandaşlara olumlu yansıyacağını, dolayısıyla buna karşı olmadıklarını ancak her iki binanın da 10 yıl süreyle Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne tahsis edilmesini uygun bulmadıklarını kaydetti. Yapılan değerlendirmenin ardından konunun, Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu'nun da katıldığı toplantıda görüşülmesine karar verildi. 


Kent estetiğine yönelik daha önceki meclis toplantısında gündeme alınan ve ayrıntılı çalışma yapmak üzere İmar Komisyonu'na havale edilen konu önergeyle gündeme alınarak görüşüldü. MHP Meclis Üyesi Akın Veziroğlu, İmar Komisyonu tarafından hazırlanan raporu okudu. Yeni binaları kapsayan raporda şu görüşlere yer...