04 / 05 / 2024

Fiori di Pesca Serra

Fiori di Pesca Serra

Porselen karolarıyla sektörde fark yaratan Seranit Yapı Grubu’nun mükemmelliği temsil eden genç markası Serra, yeni ürünü Fiori di Pesca ile duvar ve yer karosu için en iyi alternatifi sunuyor

İÜ Diş Hekimliği Fakültesi’nde çatlak bina eylemi beşinci gününde!

Deprem nedeniyle binası çatlayan İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde öğrenciler tarafından başlatılan binaya girmeme eylemi beşinci gününde de devam etti.

Gayrimenkul sektörü hapşırsa diğer sektörler hasta oluyor!

2018 yılında gözlerin gayrimenkul sektörü üzerinde olduğunu söyleyen Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik, sektörün 200 alt sektörü etkilediğini belirterek, "Bizim sektör hapşırsa diğer sektörler hasta oluyor" dedi.

Word Hand Business Gayrimenkul Danişmanlik Ithalat Ihracat Ve Diş Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Word Hand Business Gayrimenkul Danişmanlik Ithalat Ihracat Ve Diş Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Aymen  Ben Mazouzı ve Davıd Maurıce Razon ortaklığında kuruldu. 

Çelik Mimari Tasarım Diş Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Mimari Tasarım Diş Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Eren Çelik tarafından kuruldu. 

Di Bi Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Di Bi Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Bingöl tarafından kuruldu. 

Kepez ÇOMÜ Diş Hekimliği Fakültesi Aralık'ta tamamlanıyor!

Türkiye’deki en yüksek puanla bu yıl ilk öğrencilerini alan ÇOMÜ Diş Hekimliği Fakültesi’nin inşaatında sona yaklaşıldı. Projenin Aralık'ta tamamlanması planlanıyor.

Torbalı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin inşaatı yükseliyor!

İzmir’in Torbalı ilçesinde, geçtiğimiz yıl hizmete açılan 250 yataklı Torbalı Devlet Hastanesi’nden sonra bu kezde 25 ünite kapasiteli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. 

Türkiye'nin 3'üncü büyük hastanesinin inşaatına kadın eli değdi!

Türkiye'nin 3'üncü büyük hastanesi olan İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü inşaatına kadın eli değdi. Projede mimar olarak görev yapan Seda Girişen Sömek, çalışma azmi ve disipliniyle herkesin dikkatini çekiyor.

Torbalı'ya ağız ve diş sağlığı merkezi geliyor!

Yıkılan Torbalı Devlet Hastanesi'nin yerine ağız ve diş sağlığı merkezi geliyor. AK Parti İzmir Milletvekili Kaya ile Torbalı Belediye Başkanı Görmez şantiye alanını gezdi...

Erzincan Ağız Diş Sağlığı Eğitim Araştırma Hastanesi açıldı!

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Ağız Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi açıldı.

Türk Telekom diğer şirketler gibi gayrimenkul satmıyor!

Türk Telekom Üst Yöneticisi Dr. Paul Doany, Türk Telekom'un diğer şirketler gibi gayrimenkullerini satmadığını ifade etti.

Jüdi Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jüdi Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Omar Inrahim A Alhımaıdan, Zaınelabdın Husseın Ali Bakhıt ve Ahmed Hamed Hamed Ibrahim ortaklığında 120 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Okan Üniversitesi ikinci diş hastanesini Tuzla'da açtı!

Okan Üniversitesi Mecidiyeköy'deki diş hastanesinin ardından, Tuzla'da 140 üniteye sahip Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Eğitim, Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ni açtı. Hastane 8 bin metrekare kapalı alanda hizmet verecek..

Fiori di Pesca Serra Haberi

Fiori di Pesca Serra

İsmi şeftali çiçeği anlamına gelen Fiori di Pesca, çiçeğin renk tonlarını karolara yansıtırken; her karoda farlı bir desen oluşturan damarlı yapısı ile mekanlarda farklılığın uyumunu en özel şekilde yansıtıyor. 


Mermer desene sahip olan ürün, beyaz ve griden oluşan iki ayrı renk alternatifine sahip. Temizliği temsil eden beyaz renk karolarıyla kullanıldığı mekanlarda huzur ve güven yaratan Fiori di Pesca, gri rengin yarattığı denge unsuruyla da iddialı mekanlara ortam yaratıyor. 


Duvar karolarında 30x90 ölçülerine sahip Fiori di Pesca, 60 x 60 ölçülerine sahip yer karolarında parlak renk, porselen karolarda ise mat renkleri ile farklı zevklere hitap ediyor. 


Seranit 


Seranit Granit Seramik Sanayi Ticaret A.Ş. Türkiye’nin ilk Teknik Porselen üreten fabrikası olarak Bilecik Organize Sanayi Bölgesinde 1992 yılında kurulmuş, 1993 yılında üretim faaliyetine başlamıştır. 55 bin...