05 / 05 / 2024

Fırat Muşlu tekstili bıraktı mı

Fırat Muşlu tekstili bıraktı mı

Tekstil faaliyetleri kapsamında dünyanın önemli giyim markalarına üretim yapan Fırat Muslu, inşaatı sevdi. İlk gayrimenkul yatırımını 64 villayla yapan Muslu "Tekstilin ve tekne üretimi işimizin yanı sıra inşaata da devam edeceğiz" dedi.

Menderes Fırat Çakıroğlu Spor Kompleksi açıldı!

2015 yılında öğrenciler arasında çıkan kavgada öldürülen Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4. sınıf öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun adı İzmir'in Menderes ilçesindeki spor kompleksine verildi.

TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi 2. etap konut teslimleri sona eriyor!

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. etap başvuruları bugün sona eriyor. Projede yüzde 10 peşinat yatırılarak daire sahibi olunabiliyor.

Ağrı Fırat Mahallesi kentsel dönüşüm ön yeterlilik ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Ağrı Merkez Fırat Mahallesi Suçatağı mevkiinde gerçekleşecek olan kentsel dönüşüm projesi için ihale süreci başladı.

Erzincan Sırat on Fırat için 600 metrelik köprü inşa edilecek!

Erzincan'ın Kemaliye ilçesinde yürütülen "Sırat on Fırat" Projesi kapsamında inşa edilecek 600 metre uzunluğundaki ve 510 metre yüksekliğindeki asma yürüyüş köprüsü, bölgenin tanıtımına katkı sunacak.

TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi 2.Etap başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi 2. Etap başvuruları bugün başlıyor. Projede 4 adet daire satışta.

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. etap başvuruları bugün!

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. etap başvuruları bugün başlıyor. 4 adet konut TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi'nde bugün açık satışa çıkacak.

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. etap başvuru günü!

4 adet dairenin açık satışa sunulacağı TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. etapta başvurular 2 gün sonra başlayacak.

Ağrı Fırat Mahallesi TOKİ 2. Etap Evleri başvuru!

Ağrı Fırat Mahallesi TOKİ 2. Etap Evleri başvuru işlemleri 26 Eylül'de başlıyor. Projede fiyatlar 151 bin 55 TL'den başlıyor.

TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi 2. Etap fiyatları!

TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi 2. Etap fiyatları 151 bin 55 TL'den başlıyor. Proje 4 adet konut bulunuyor.

Ağrı Fırat Mahallesi 2. Etap TOKİ başvuruları!

Ağrı Fırat Mahallesi 2. Etap TOKİ başvuruları 26 Eylül'de başlayacak. Projede daireler 3+1 şeklinde tasarlandı.

TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi 2. Etap başvurusu!

TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi 2. Etap başvurusu 26 Eylül'de başlayacak. Projede 4 adet konut satışta.

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. etap 2016 başvuruları!

4 adet konutun kurasız olarak açık satışa sunulacağı TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. etap projesinde başvurular 26 Eylül'de başlayacak.

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap başvuru!

Toplamda 4 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede daireler 3+1 şeklinde tasarlandı. TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap başvuru işlemleri 26 Eylül'de başlayacak.

Fırat Muşlu tekstili bıraktı mı Haberi

Fırat Muşlu tekstili bıraktı mı

30 yıllık tekstil firması, İstanbul'un ilk marinalı villa projesini hayata geçirdi. İtalya, İspanya ve Hollanda gibi ülkelerin uluslararası arenada varlık gösteren giyim markaları için üretim yapan Durak Tekstil'in patronu Fırat Muşlu, tekstil piyasasında sanayici olmanın zorlukları karşısında gelişen inşaat sektöründe de varolmak istediklerini söyledi. West Wall Marina Villaları'nı inşaat bittikten sonra satmaya başladıklarını belirten Muşlu "Villaların yüzde 40'ı satıldı. Büyüklükleri 353 metrekare ile 815 metrekare arasında değişen ve 500 ile 1.000 metrekare arasında müstakil kullanımlı bahçeleri bulunan 7 farklı tipte 64 villamız var. Bundan sonra yatırımlar sürecek. Geçen yıl tekne imalatına da başladık, bu işte de ayda 3 tekne üretmeyi hedefliyoruz" dedi. Sırada yeni sektör yatırımları olduğunu söyleyen Muşlu ile hikayesini, faaliyetlerini ve yatırım projelerini konuştuk: 


>>Dünyanın önemli giyim markaları...