18 / 05 / 2024

Fırat Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi Konferans Salonu

Fırat Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi Konferans Salonu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Fırat Üniversitesi'nin yeni hizmet binalarının açılışını gerçekleştirdi

Atatürk Havalimanı'nın bitişiğindeki konut ve ticaret alanlar için kritik karar: Mahkeme imar planını durdurdu!

Atatürk Havalimanı’nın bitişiğindeki İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Teknopark Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde 27 bin metrekarelik alanın konut ve ticaret imarına açılmasıyla ilgili mahkemeden karar geldi.

Fırat Üniversitesi 4 arsa satıyor! İhalesi 8 Kasım'da!

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü, Elazığ Zafran ve Sürsürü'de yer alan 4 arsayı satışa çıkardı. Arsaların merakla beklenen satış ihalesi 8 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Erzurum Atatürk Üniversitesi, kız yurdunu bedelsiz olarak geri alacak!

Sayıştay raporuna göre; Erzurum Atatürk Üniversitesi'nde bulunan kız yurdunun üniversite bünyesine bedelsiz olarak girilmesine karar verildi. 

Atatürk Üniversitesi’nin öğrenci yurdunda usulsüz kiralama iddiası!

Erzurum Atatürk Üniversitesi’ne tahsis edilen arsa üzerinde inşa edilen ve 2016’da 113 bin TL kira alınan 7 katlı öğrenci yurdunun, 2017’de yıllık 5 bin 210 TL'ye bir vakfa pazarlık usulü ile kiralandığı öğrenildi. 

Atatürk Havalimanı’nda inşa edilen sahra hastanesinin enerjisi Trafo1920’den!

Koronavirüsle mücadelede Atatürk Havalimanı’nda yapılan sahra hastanesine enerji fırsatı sunacak trafo merkezi tamamlanıp Trafo1920 adıyla bugün teslim edildi.

Ünye Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri yenilendi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Ünye Belediyesi, Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri'ni baştan aşağı yeniledi.

Atatürk Havalimanı'nın kapanışına ilişkin hazırlıklar başladı!

3. Havalimanı’nda çalışmalar son sürat devam ediyor. İstanbul Yeni Havalimanı'nın yüzde 68'i tamamlandı. Atatürk Havalimanı'nın ise kapanışına ilişkin hazırlıklar başladı.

Pendik Atatürk Kültür Merkezi yeni sezona yetişecek!

Pendik'teki Atatürk Kültür Merkezi'nde çalışmalar son sürat sürüyor. Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, merkezin yeni sezonda hizmete gireceğini belirtti.

Atatürk Barajı için deprem uyarısı!

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Onur Köse, Atatürk Barajı gövdesinde bir fay hattı geçtiğini belirterek olası bir depremde barajda hasar meydana gelebileceğini belirtti.

Atatürk Üniversitesi Mimarlık Fakültesi dev tasarımlara imza atıyor!

Atatürk Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, yeni projeleriyle heyecanlandırıyor. Mimarlık Bölümü Başkanı Fatma Zehra Çakıcı, 8 dönemde 8 mimari proje çıkardıklarını dile getirdi.

Menderes Fırat Çakıroğlu Spor Kompleksi açıldı!

2015 yılında öğrenciler arasında çıkan kavgada öldürülen Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4. sınıf öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun adı İzmir'in Menderes ilçesindeki spor kompleksine verildi.

Pendik Atatürk Kültür Merkezi 2017'de hizmete girecek!

Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, riskli yapı sınıfına girdiği için aslına uygun olarak restore edilen Atatürk Kültür Merkezi’nin inşaat çalışmalarında incelemelerde bulundu. Başkan Şahin, Atatürk Kültür Merkezi’nin yeniden kültür ve sanat etkinliklerinin merkezi haline geleceğini söyledi.

Pendik Atatürk Kültür Merkezi restore ediliyor!

Yapılan testler sonucunda riskli yapı sınıfına giren Atatürk Kültür Merkezi aslına uygun olarak restore edilip güçlendiriliyor. Testlerde binanın taşıyıcı kolonlarının korozyona uğradığı tespit edildi.

Fırat Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi Konferans Salonu Haberi

Fırat Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi Konferans Salonu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, er ve erbaşların oy kullanmasıyla ilgili, ''Subay, astsubay, uzman er ve erbaş kullanıyor da bunlar politize olmuyor da niye er ve erbaş politize olsun. Eğer genç, kışlada da olsa ruh dünyasında tezahürü olan siyasi bakışını demokratik hakkıyla sandığa yansıtacak olursa, bu ülke çok daha güçlü olacaktır'' dedi. 

     Başbakan Erdoğan, Fırat Üniversitesi'nin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Biyomühendislik Bölümü, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu'nun yeni hizmet binalarının açılışını törenle gerçekleştirdi. 

     Fırat Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen törene, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirbağ, akademisyenler...