08 / 05 / 2024

firmaların satış ofisleri

firmaların satış ofisleri

İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyükşehirlerde hızla yenileri geliştirilen markalı konut projeleri birbirinden ayrışmak için çeşitli konseptler geliştiriyor. Firmalar satış ofisleribde eşsiz mimariye de imza atıyorlar.

Yeni Evim kampanyasına yoğun ilgi! Satış ofisleri ilk günden doldu, telefonlar susmadı!

Orta gelirliler için hayata geçirilen konut kampanyası kapsamında başvurular dün başladı. Yeni Evim kampanyasına yoğun ilgi! Satış ofisleri ilk günden doldu, telefonlar susmadı!

İnşaat firmalarının satışları yüzde 325 yükseldi!

Türkiye inşaat sektöründe hareketli günler yaşıyor. Sektörde 2011-2020 döneminde faaliyet gösteren firmaların satış geliri 500 milyar sınırını geçti.

İnşaat firmalarının satışları 10 yılda 5 katına çıktı!

Türkiye'de inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmaların brüt satışları, 2010-2019 döneminde yaklaşık olarak 5 katına çıkarak 473,6 milyar TL'ye ulaştı.

Emlak satış ofisleri yerli alıcıyla buluştu!

Efe Yapı İcra Kurulu Üyesi Paris Efe, bankaların sağladığı konut kredisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Piyasalardaki durgunluğa rağmen ciddi ilgi gördü ve satış ofisleri uzun zaman sonra yerli alıcıyla buluştuğunu açıkladı.

İnşaat firmaları ve emlak ofisleri arayış içerisinde!

Gayrimenkul PR şirketi, İzmir'deki konut stoku ve gayrimenkul sektörü hakkında açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamada, "İzmir’de konut stoku artmaya başladı. İlanlarda da yığılma yaşandı ve tüketiciler ilanlarda boğuluyorlar. İnşaat firmaları ve emlak ofisleri, brandayı asıp, ilanı girip, sosyal

Torkam E-5 rezidans ve ofisleri bugün satışta!

Florya-Sefaköy aksında Torkam İnşaat tarafından hayata geçirilen Torkam E-5 projesinde yer alan 234 rezidans, 117 ofis ve 310 dükkan bugün satışa çıkarılıyor. 

Nidakule Kayaşehir ofisleri ön satışta!

Nidakule Kayaşehir ofisleri ön satışta. 26 kat şeklinde yükselen Başakşehir Nidakule Kayaşehir projesinde fiyatlar metrekare birim bazında 5 bin TL'den başlıyor.

Maketten konut satışında firmaların yeni hakları!

Maketten konut satışları hakkında yönetmelikte değişiklik yapılmasına dair yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte yönetmelik kapsamında yer alan maketten konut satışında firmaların yeni hakları..

Yabancılara konut satışı inşaat firmalarını heyecanlandırdı!

Körfez ülkeleri başta olmak üzere dünyanın birçok yerinden alıcıların ziyaret ettiği İstanbul'daki emlak fuarında satış bilançosu yüksek oldu. İnşaat firmalarının temsilcileri ilk gün 100’e yakın konut satıldığını, ikinci gün satışların hızlandığını söyledi.

Konut satışlarını destekleyen en önemli etken satış ofisleri!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esin Tümer bugünkü yazısında Konut satışlarını destekleyen en önemli etkenin satış ofisleri olmasını değerlendirdi. İşte o haber...

1A Plus inşaat firmalarına satış garantisi sunuyor!

Piyasalardaki belirsizlik nedeniyle tüketiciler emlak yatırımlarını ve ihtiyaçlarını ertelerken, Emlak proje satışlarının yavaşlamasına sebep olan talep daralması inşaat firmalarının da satış hedeflerini gerçekleştirmesini zorlaştırıyor.

Nurol Park Basın Ekspres Ofisleri satılık!

Nurol Park'ta ofislerin alanları 99 metrekareden başlıyor. Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar değiştiği proje Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığıyla yükseliyor. Nurol Park Basın Ekspres Ofisleri satılık hemen teslim avantajı sağlanıyor.

Asmalı Hayat'ta ön satış başladı!

Bahçeli ev konseptininde önde gelen firmalarından Dekar Yapı, Beylikdüzü'nde 78 dönüm üzerinde hayata geçireceği Dekar Aşmalı Hayat projesinin ön satışlarına başladı.

firmaların satış ofisleri Haberi

firmaların satış ofisleri

Çeşitli donatılarıyla farklılaşan Konut projeleri, bu ayrıcalıklarını satış ofisleri ve örnek daireler ile müşterilerine aktarabiliyorlar. Bu anlamda Konut sektöründe faaliyetlerini sürdüren Arkiteam Mimarlık Kurucu Ortağı mimar Seda Dündar; satış ofislerinin ve örnek dairelerin satış açısından önemini vurguladı.


İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyükşehirlerde hızla yenileri geliştirilen markalı Konut Projeleri birbirinden ayrışmak için çeşitli konseptler geliştiriyor. Projelerin ayrıcalıklarını yansıtmak için ise satış ofislerine büyük Yatırım yapan firmalar eşsiz Mimari tasarımlara da imzalarını atıyorlar.Son yıllarda özgün konseptlere sahip satış ofisleriyle de dikkatleri üzerine çeken Markalı Konut projeleri, konut alıcılarının satın alma kararında da etki sağlıyor.


PROJELER HOŞ GELDİNİZ MESAJINI DOĞRU VERMELİ


Markalı Konut sektöründe satış ofisi, örnek Daire tasarımları ve tüm İç Mimari detay çözümlerinde çalışmalar yürüten Arkiteam Mimarlık Kurucu Ortağı Seda Dündar; "Tüketicilerin...