12 / 05 / 2024

Fırstarc Yapı nerede

Fırstarc Yapı nerede

Fırstarc Yapı Anonim Şirketi, Mustafa Bülent Aydın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 5 Mayıs'ta Kartal, Esentepe Mahallesi, Cevizli D-100 Güney Yan Yol Caddesi, Lapis Han'da kuruldu.

1940 yılında Eminönü'ne 20 milyon TL'lik proje! Ticaret Sarayı ve Vakıf binasının yapımı planlanmış!

1940 yılında, Eminönü Meydanı'na için yapılan çalışmaların ardından, Eminönü ile Unkapanı arasında 20 milyon lira bütçeyle Ticaret Sarayı ve Vakıf binası yapılacağının bilgisi verilmiş.

Füsun Akkal Bozok kimdir? Ne iş yapıyor? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı?

Füsun Akkal Bozok nereden mezun oldu? İş hayatına nerede başladı? Hangi alanlarda çalıştı? Ford Otosan’da ne iş yapıyor? İşte Füsun Akkal Bozok ile ilgili merak edilenler...

Siemens CD714GXB1 iQ700 buharlı fırında şok fiyat! En ucuz iQ700 buharlı fırın nerede satılıyor?

Dünyanın en prestijli beyaz eşya üreticilerinden Siemens, evine fırın almak isteyenlerin tam aradığı özelliklerde bir buharlı fırın ile piyasayı resmen salladı. Sınıfının en iyilerinden olan iQ700 buharlı fırın, Siemens farkıyla görücüye çıktı.

Sur Yapı Exen Konakları nerede? Yüzde 25 indirimle 3+1 ev sahibi olma fırsatı!

Sur Yapı Exen Konakları'nda 3+1'den 5+1'e kadar değişen konut tipleri yüzde 25 indirimle satışta. Peki Sur Yapı Exen Konakları nerede? Konut fiyatları ne kadar? İşte merak edilen detaylar...

Vakıf Üniversiteleri YÖK tarafından uyarıldı! Fiyatlar için bakın ne uyarısı yaptı!

Son zamanlarda vakıf üniversitelerine yapılan fazla orandaki zamlar, öğrenci ve velilerin tepkisine neden oluyordu. Bu şikayetler şimdi, YÖK tarafından değerlendirdi ve fahiş zam yapan vakıf üniversiteleri uyardı.

En ucuz Samsung Solo Mikrodalga Fırın nerede satılıyor, özelikleri neler? 9 Mart  2023 fiyat listesi

Mikrodalga arayışında olanlar Samsung solo mikrodalga fırınını en ucuza nereden alabileceğinizi sizler için araştırdık. İşte Samsung MS23F300EEK 23 lt Solo Mikrodalga Fırını en ucuza alacağınız yer ve fiyat listesi..

Beko FM 410 ocaklı fırın ne kadar? En ucuz Beko ocaklı fırın nerede satılıyor? Beko 8 Mart 2023 fiyat listesi

Beko FM 410 ocaklı fırının fiyatını merak edenler için 3 D pişirme teknolojisine sahip ocaklı fırın en uygun fiyatıyla Hepsiburada.com’da satışta. İşte 8 Mart 2023 fiyat listesi..

Powertec Tr 901 Saç Kurutma Fön Makinesi en uygun nerede, kaç TL’ye satılıyor? 26 Ocak 2023 fiyat listesi

Hatasız bir kurutma sağlayan Powertec Tr 901 Saç Kurutma makinesi için fiyat araştırası yapılıyor.  Peki, Powertec Tr 901 Saç Kurutma Fön Makinesi ne kadar? Nerede kaç TL’ye satılıyor? İşte detaylar

Yapı kredi sizi araç sahibi yapacak! 48 ay vadeli taşıt kredisi fırsatı ayağınıza geldi!

Araç almak isteyenlerin kaçırmak istemeyeceği taşıt kredisi fırsatı Yapı kredi tarafından müşterinin hizmetine sunuldu.

Simfer Mini fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?  7 Ocak fiyat listesi

Nostaljiyi yaşatacak marka Simfer, size gelenekten geleceğe değişimiyle geliyor. Lezzetli yemeklerin ve partikliğin ismi Simfer M3426 Inox 34 LT Albeni Midi Fırın için acele edin. Peki Simfer M3426 Inox 34 LT Albeni Midi Fırın nerede hangi alışveriş sitesinde fiyatı ne kadar?

Arçelik Mini fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?  6 Ocak fiyat listesi

Mini fırınla misafirlerinizi en leziz yemeklerinizle ağırlayın. Peki Arçelik SUF 5000 MEB 50 lt Beyaz Midi Fırın nerede ne kadara satılıyor? 

Mini fırınlar en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?  5 Ocak fiyat listesi

Misafirlerinze en lezzetliyi sunabilmek için, Simfer 4502 Yoğurt Yapma Fonksiyonlu Turbo Beyaz 45 Lt Midi Fırın tam ihtiyacınıza göre. Peki Simfer  Midi Fırın nerede ne kadar? İşte detaylar...

Aykut Fırat Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aykut Fırat Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Fırat tarafından kuruldu.

Fırstarc Yapı nerede Haberi

Fırstarc Yapı nerede

Fırstarc Yapı Anonim Şirketi, Mustafa Bülent Aydın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 5 Mayıs'ta Kartal, Esentepe Mahallesi, Cevizli D-100 Güney Yan Yol Caddesi, Lapis Han'da kuruldu. 


Fırstarc Yapı Anonim Şirketi iş konusu; 1- Galvaniz hafif çelik yapı sistemi ile yaşam alanları imalatı, montajı, toptan ve perakende alım, satım, ithalat, ihracat ve transit ticaretini yapmak,  2- İnşaat ve yapı sektöründe kullanılan her türlü malzemeler ile yardımcı malzemelerin imalatını, alım, satım, pazarlama, ithalat, ihracat, transit ticaretini yapmak,3- Her türlü konut, fabrika, otel ve benzeri binaların çatı, cephe kaplama malzemeleri ile  ısı, ses, su ve her türü  yalıtım malzemelerinin ve yardımcı  malzemelerin imalatını, alımını, satımını, pazarlamasını, ithalatını, ihracatını ve transit ticaretini yapmak,  4- Her türlü çelik  konstrüksiyon işleri, hafriyat ve...