19 / 05 / 2024

FİSKOBİRLİK son durum

FİSKOBİRLİK son durum

FİSKOBİRLİK, satış mağazalarının sayısını artırarak Türkiye'nin her bölgesinde yaygınlaştırmayı hedefliyor. Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar: "Tüm Türkiye'yi ağır ama sağlam adımlarla satış mağazalarıyla donatacağız" dedi.

FİSKOBİRLİK Müfettiş Yardımcısı alıyor! Son başvuru tarihi 10 Nisan 2023…

Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (FİSKOBİRLİK) Müfettiş Yardımcısı alacağını duyurdu. İşte başvuru şartları ve detaylar…

 Ürünlere yoğun talep! 2023'te rekor bekliyorlar

 Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (FİSKOBİRLİK) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, 2022 senesinde hem satış hem de ürün çeşidini çoğalttıklarını ifade ederek,  2023 yılında perakendede 1,5-2 milyar, ihracatta da 250-300 milyon TL seviyelerinde gelir beklediklerini söyledi.

Apple açıkladı: o özellik artık son model iPhone’larda olmayacak!

Apple Touch ID parmak izi tarayıcısını üst sınıf İphone’lara geri getirmeyeceğini açıkladı. O özellik artık son modellere olmayacak.

Fındık fiyatlarında büyük şok! Bugün fındık kaç lira? 29 Eylül 2022 fiyat listesi...

FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, şu an 10 bin tona yakın fındık aldıkların dikkat çekerek, bu yıl 20 bin tonu geçeceklerine dikkat çekti. Peki fındık fiyatlarında son durum ne? Fındık fiyatları bugün kaç TL? 29 Eylül 2022 fiyat listesi...

Türkiye İMSAD, Yeşil Mutabakat’a hazırlık için özel eğitim programı başlattı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Türkiye İMSAD, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Yeşil Mutabakat’a hazırlık amaçlı olarak üyelerine özel eğitim programı için düğmeye bastı.

Fatma Çelenk, Ant Yapı’da genel koordinatörlük görevine getirildi!

Türkiye’nin en büyük proje geliştirme firmalarından ve uluslararası alanda en çok iş yapan 86 müteahhitten biri olan Ant Yapı’da genel koordinatörlük görevine sektörün deneyimli isimlerinden F. Fatma Çelenk getirildi...

İnşaat sektörü yurt dışı pazarlara ağırlık veriyor!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün yaptığı açıklamada, inşaat sektörünün, son dönemde iç pazara alternatif olarak, tüm jeopolitik risklere ve ticaret savaşlarına karşın yurt dışı pazarlara daha fazla ağırlık vermeye başladığını söyledi.

Konutta 4 fırsat için son 10 gün!

İmar ve iskan sorunu bulunan 13 milyon konut için İmar Barışı adı altında getirilen tarihi fırsatın yanı sıra konut için büyük indirim imkanı sunan fırsatlar için son 10 gün. 31 Aralık sonrası İmar Barışı başvuruları sona erecek, ÖTV, KDV ve tapu harcı indirimleri kalkacak.

Bayındırlık yapı sınıfları 2016!

Bayındırlık yapı sınıflarında, bazı yapıların dahil olduğu sınıf veya grup yıllara göre değişiklik gösterebiliyor. İşte 2016 yılının Bayındırlık yapı sınıfları ve grupları..

Bolu Belediyesi, İmar ve Bayındırlık Komisyonu üye seçimini yaptı!

Bolu İl Genel Meclisi Şubat Ayı toplantıları sona erdi. Hafta boyunca gerçekleşen toplantıların son oturumunda İmar ve Bayındırlık Komisyonuna üye seçimi yapıldıktan sonra 7 madde görüşülerek karara bağlandı.

Fiskomar market sayısını 50'ye ulaştıracak!

FİSKOBİRLİK iştiraklerinden FİSKOMAR AŞ'nin Genel Müdürü Hüseyin Yağlıdere, yıl sonuna kadar "Fisko" markası adı altında açtıkları market sayısını 50'ye ulaştırmak istediklerini söyledi.

FİSKOBİRLİK mağaza sayısını arttıracak!

FİSKOBİRLİK, satış mağazalarının sayısını artırarak Türkiye'nin her bölgesinde yaygınlaştırmayı hedefliyor. Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar: "Tüm Türkiye'yi ağır ama sağlam adımlarla satış mağazalarıyla donatacağız" dedi.

TOKİ Edirne Fırınlarsırtı son başvuru günü!

TOKİ Edirne Fırınlarsırtı son başvuru günü 15 Mayıs olarak belirlendi. Aylık 483,49 TL taksitlerle ödeme yapılabilen projede 180 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

FİSKOBİRLİK son durum Haberi

FİSKOBİRLİK son durum

Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (FİSKOBİRLİK), ürettiği fındık ve mamullerini tüketiciye sunduğu satış mağazalarının sayısını artırarak Türkiye'nin her bölgesinde yaygınlaştırmayı hedefliyor. İstanbul, Ankara, Samsun, Ordu ve Giresun'da satış mağazası bulunan FİSKOBİRLİK, bu şehirlere İzmir'i de ekleyerek 14 mağaza daha açacak. FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Giresun'da dört mağazalarının hizmette olduğunu söyledi. Samsun, Ordu, İstanbul ve Ankara gibi kentlerde de satış mağazalarının yer aldığını belirten Bayraktar, "Bir de büyük alışveriş mağazaları anlamında İstanbul'da 10 mağaza hedefimiz var. İzmir'de de mağaza açılma aşamasında. Giresun'da iki Samsun'da bir tane açacağız. Bu noktada ağır ama sağlam gitmek istiyoruz" dedi. Bayraktar, FİSKOBİRLİK'in güvenilirlilik katsayısı yüksek bir kurum olduğunu vurgulayarak, "Satış mağazasının ana hedefi, üreticiye güvenilir, taze biraz da uygun...