07 / 05 / 2024

Fıstıkzade mağazaları

Fıstıkzade mağazaları

Gaziantep’te geleneksel baklava üretimi üzerine iki yıldır aralıksız AR-GE çalışmaları sürdüren Fıstıkzade, 9. mağazasını Adana’da hizmete açtı.

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarında yüzde 10 peşinat 36 ay vade fırsatı!

Tahincioğlu Gayrimenkul ile Emlak Konut GYO ortaklığıyla hayata geçirilen Palladium Cadde Küçükyalı mağazaları yüzde 10 peşinat 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Kordon İstanbul cadde mağazalarında 50 ay vade fırsatı!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Kordon İstanbul projesinin cadde mağazalarında 50 ay vade fırsatı sunuluyor.

Velux Ankara’da cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı!

Fırat Life Style, Ata Yıldız Grup, Acity ortaklığında hayata geçirilen Velux Ankara projesinde cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı. 

Galataport'ta mağazaların yüzde 70'i kiralandı!

Mayıs'ta açılacak Galataport’ta mağazaların yüzde 70’i kiralandı. Tarihi Paket Postanesi’nin de bir alışveriş ikonu haline getirileceği projede denize sıfır ofisler ise şimdiden yerli ve yabancı markaların kıskacına girdi...

3. İstanbul cadde mağazaları bugün satışta!

3. İstanbul'da Dolar'a Euro'ya inat 3 büyük fırsat sunuluyor. 3. İstanbul cadde mağazaları 1.660 liradan başlayan taksitlerle açık artırmayla bugün satışa çıkıyor...

Fıstıkzade Maslak hizmete açıldı

‘Gaziantep’ten Dünyaya’ sloganı ile Gaziantep’in ilk ve tek franchise veren baklava markası olma özelliğini taşıyan Fıstıkzade Baklava, 42 Maslak AVM’de İstanbulluların hizmetine açıldı.

Tahincioğlu'nun mağazaları çok yakında satışa çıkıyor!

Tahincioğlu Gayrimenkul ''ilk bilen kazanır'' sloganıyla bünyesinde yer alan mağazaları çok yakında büyük fırsatlar ile satışa çıkarıyor. 

Fıstıkzade Baklava, 18. şubesini Van’da açtı!

Gaziantep’in ilk ve tek franchise veren baklava markası olma özelliğini taşıyan Fıstıkzade Baklava, 18. şubesini Van’da açtı.

Endülüs Park AVM'de hangi mağazalar var?

Bursa'nın ilk üstü açık alışveriş merkezi olan Endülüs Park AVM kapılarını açtı. Şehir merkezine 15 dakika uzaklıkta yer alan Endülüs Park AVM'de hangi mağazalar var?

Fıstıkzade 9. mağazasını Adana'da açıldı!

Gaziantep’te geleneksel baklava üretimi üzerine iki yıldır aralıksız AR-GE çalışmaları sürdüren Fıstıkzade, 9. mağazasını Adana’da hizmete açtı.

Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı!

Porland, Stüdyo Mağaza ve Porland Fabrika Mağaza olarak konumlandırdığı iki ayrı mağazasıyla şimdi de Bodrumlular ile buluşuyor. Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı.

Samsung Curved TV Teknosa mağazalarında!

TeknoSA' nın müşterilerinin beğenisine sunulacak olan modeller 6.999 TL'den başlayan lansman fiyatlarıyla geliyor. Samsung Curved TV, 11-20 Nisan tarihlerinde sadece TeknoSA mağazalarında satışta olacak...

Bimeks mağazaları 128'e ulaştı!

Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu 'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bimeks Bilgi İşlem mağazaları 128' e ulaştı.

Fıstıkzade mağazaları Haberi

Fıstıkzade mağazaları

Türkiye’de franchising veren Gaziantep merkezli baklava üreticisi olmayı başaran Fıstıkzade, Adanadaki ilk mağazasını geniş katılımlı bir törenle Gazipaşa Bulvarı üzerinde hizmete sundu. Açılışa Adana Valisi Mustafa Büyük, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Adana Genç İşadamları Derneği Başkanı Tamer Gülcan, çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı.

Açılışın ardından konuşan Fıstıkzade Baklava Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Diri, ‘’2007 yılında Fıstıkzade adı markalaştı daha çok yurtdışına baklava ihracatı ve Gaziantep’in tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla yapılan bu girişim 2012 itibari ile mağazalaşma için bir yol çizdi. Bu mağazalaşma içinde öncelikle Gaziantep baklavasının dünya standartının korunması adına yaklaşık bir yıldan fazla bir süre içerisinde AR-GE çalışması yapıldı. Bu AR-GE çalışmaları sonucunda artık Türk Standartları Enstitüsünün belirlemiş olduğu şartları daha öncesinden kendisi belirleyip ön ayak...