17 / 05 / 2024

Fitch Japonya 2015 notu

Fitch Japonya 2015 notu

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Japonya'nın A+ olan notunu A'ya düşürdü. Fitch'den yapılan açıklamada Japon hükümetinin gerekli yapısal reformları 2015-2016 bütçesine dahil etmediği belirtildi.

Fitch Ratings İzmir'in ulusal uzun vadeli notunu onayladı!

Fitch Ratings Aralık 2015 raporunda, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yerel ve yabancı para cinsinden uzun vadeli ‘BBB-’ olan kredi notunu ve ‘AA+(tur)’ olan ulusal uzun vadeli notunu onayladığını duyurdu.

Fitch'in İzmir raporu olumlu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin finans durumunu değerlendiren Fitch, “Belediye’nin 2015 - 2017 döneminde cari dengesinin sağlam kalmaya devam edeceği ve yatırım harcamalarının tamamını karşılayacağı” tahmininde bulundu.

Fitch Japonya'nın notunu A'ya düşürdü!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Japonya'nın A+ olan notunu A'ya düşürdü. Fitch'den yapılan açıklamada Japon hükümetinin gerekli yapısal reformları 2015-2016 bütçesine dahil etmediği belirtildi.

Fitch'ten Türk şirketlerine kritik uyarı!

Fitch Ratings, Avrupa, Ortadoğu, Afrika (EMEA) bölgesinden şirketlerin 2015 yılında jeopolitik riskler, deflasyon korkusu ve zayıf büyüme görünümü ile karşıya olduklarını, bunların şirketlerin 2015'de kredi görünümlerini etkileyeceğini bildirdi.

Fitch'ten Türk bankalarına ikinci uyarı!

Fitch'ten Türk bankalarına ikinci uyarı geldi. "Ilımlı ekonomik büyüme, mevduat için rekabet ve varlık yapısındaki ılımlı bozulma, 2015 yılında Türk bankaları için zorlu bir faaliyet ortamı yaratacaktır" dedi.

Fitch: Rusya’daki riskler artıyor!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, rublede son zamanlarda yaşanan oynaklığın ve sert bir şekilde artırılan faiz oranlarının, 2015 yılı için Rusya ekonomisine ilişkin riskleri artırdığını açıkladı.

Fitch: 2015 Türk bankaları için daha zor geçecek!

Uluslararası derecelendirme şirketi Fitch, Türk bankalarının 2015 yılında daha zor koşullarla karşı karşıya kalacakları uyarısı yaptı...

İngiltere'de 2015'te konut krizi mi çıkacak?

Saxo Bank, 2015 için Nostradamus'u aratmayacak kehanetlerde bulundu. Bankaya göre 2015'te Rusya iflas edecek, Japonya'da enflasyon yüzde 5 olacak..

Fitch'ten 'küresel ekonomi' tahmini!

Eylül ayından bu yana Euro Bölgesi ve Japonya'daki gelişmelerle küresel ekonomik görünümün bir miktar zayıfladığına dikkat çeken Fitch, 2015 ve 2016 yılları için 'Küresel ekonomik büyüme güçlenecek' değerlendirmesinde bulundu

Fitch: Küresel ekonomik büyüme güçlenecek!

Fitch: Küresel ekonomik büyüme güçlenecek. Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, küresel ekonominin her bölgede eşit şekilde olmasa da 2015 ve 2016 yıllarında güçlenmesinin beklendiğini belirtti.

Fitch, küresel ekonomi raporunu yayınladı!

Fitch, küresel ekonomi raporunu yayınladı. Fitch raporundan: " Küresel ekonomideki büyüme 2015 ve 2016 yıllarında hız kazanacak ancak aşağı yönlü riskler de söz konusu "

Fitch Küresel Ekonomik Görünüm Raporu'nu yayınladı!

Fitch Ratings, küresel ekonomide kademeli iyileşmenin devam ettiğini ama aşağı yönlü risklerin sürdüğünü belirtti.Raporda, 2014-2015 yıllarında küresel ekonomik büyümenin kademeli olarak hız kazanacağı işaret edildi.

Fitch Ratings, Türkiye'nin notunu güncelledi!

Türkiye'nin 2013 yılında merkezi hükümet mali sonuçlarının beklentilerden daha iyi olduğunu da ifade eden Fitch, 2014-2015'den genel kamu açığının GSYN'nın yüzde 2-3'ü seviyesinde oluşmasını beklediğini de belirtti.

Fitch Japonya 2015 notu Haberi

Fitch Japonya 2015 notu

Fitch Japonya'nın notunu A'ya düşürdü, görünümünü ise durağan bıraktı. Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Japonya'nın A+ olan notunu A'ya düşürdü. Fitch'den yapılan açıklamada Japon hükümetinin gerekli yapısal reformları 2015-2016 bütçesine dahil etmediği...