15 / 05 / 2024

fitch mozambik not

fitch mozambik not

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Kazakistan ile Mozambik'in kredi notlarını koruduğunu duyurdu.

Fitch Ratings’tan Türkiye ekonomisine ilişkin olumlu açıklama!

Fitch Ratings, Türkiye ekonomisine ilişkin bir açıklama yaptı ve Türkiye'nin not görünümünü yükseltti. Bu kritik değerlendirmenin ardından bir de açıklama geldi.

Fitch Ratings'ten Türkiye kararı! İki yıl aradan sonra kredi not görünümünü negatiften durağana çıkardı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, iki yıl aradan sonra Kredi not görünümünü negatiften durağana çıkardı!

Fitch’den Türkiye’ye güzel haber! Türkiye’nin kredi notu görünümü yükseldi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye'nin kredi notunu "B" olarak teyit etti. Ayrıca, not görünümünü iki senenin ardından "negatif"ten "durağan"a yükseltti.

Fitch Ratings Ermenistan'ın kredi notunu düşürdü!

Fitch Ratings, Ermenistan’ın “BB-“ olan döviz cinsinden uzun vadeli kredi notunu “B+” seviyesine düşürdü, not görünümünü ise “durağan” seviyesinde tuttu.

Fitch Türkiye'nin kredi notunu teyit etti!

Fitch Ratings, Türkiye'nin kredi notunu "BB-" olarak teyit etti, not görünümünü ise "durağan"dan "negatif"e çevirdi.

Fitch ABD'yi 'kredi gücünün aşındığı' konusunda uyardı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, ABD'nin "AAA" düzeyindeki kredi notunu ve "durağan" olan not görünümünü teyid etti.

Fitch Türkiye'nin kredi notunu açıkladı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye'nin kredi notunu "BB+" seviyesinde teyit etti, not görünümünün "durağan" olduğunu duyurdu.

Fitch Ratings, Emlak Konut'a tam not verdi!

Fitch Ratings, Emlak Konut'a yerel para cinsinden uzun vadeli kredi notunu BB+ ve Ulusal Notunu AA (tur) olarak verdi.

Analistlerden Fitch değerlendirmesi!

Fitch'in Türkiye'nin notunu "yatırım yapılabilir" seviyesinin bir basamak altına çekmesini değerlendiren analistler, not indiriminin piyasalara etkisinin kısa süreli olabileceğini dile getirdi.

Fitch Ratings kritik Türkiye kararını açıkladı!

Fitch Ratings , merakla beklenen Türkiye kararını açıkladı. Fitch, Türkiye'nin kredi notunu "BBB-"den "BB+" seviyesine düşürdü, not görünümünü "durağan"da tuttu.

Türk yatırımcılar Mozambik ve Madagaskar’a çıkarma yaptı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Afrika’daki resmi ziyaretlerine eşlik eden Türk iş dünyası, ziyaretin ikinci ve üçüncü ayağında Mozambik ve Madagaskar’a çıkarma yaptı. İki ülkede birçok işbirliği anlaşmasına imza atılırken, Türk iş adamlarına davette bulunulan yatırım alanlarında inşaat, enerji ve tarım se

Yurt içi piyasalar Fitch değerlendirmesini bekliyor!

yurt içinde yatırımcılar kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings'in bu akşam açıklaması beklenen Türkiye değerlendirmesine odaklandı.

Ekonomistlerden Fitch beklentisi!

Ekonomistler, uluslararası derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings'in yarınki Türkiye değerlendirmesinde kredi notunun "yatırım yapılabilir seviyenin" altına indirebileceği tahmininde bulunurken, notun teyidi halinde ise piyasaların buna çok olumlu tepki verebileceğini öngördü.

fitch mozambik not Haberi

fitch mozambik not


Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Kazakistan ile Mozambik'in kredi notlarını koruduğunu duyurdu.

Fitch Ratings'ten yapılan yazılı açıklamada, Kazakistan'ın yerli ve yabancı para cinsinden kredi notunun "BBB" seviyesinde korunduğu, görünümünün ise "durağan" olarak teyit edildiği bildirildi.


Kazakistan'ın görünümüyle ilgili kararda, ülke ekonomisinin düşük petrol fiyatlarına kademeli olarak uyum sağladığı kaydedilerek, ekonomik büyümenin devam ettiği vurgulandı.


Açıklamada, geçen sene yüzde 3,2 olan cari açığın gayrisafi yurt içi hasılaya oranının bu yıl yüzde 2,3 seviyesine gerileyeceğinin öngörüldüğü aktarıldı.


Kazakistan'ın dış borcunun gayrisafi yurt içi hasılaya oranının bu yılın sonunda yüzde 20 olmasının beklendiği duyurulan açıklamada, bu oranın 2018 sonunda yüzde 13,7'ye gerileyeceğinin tahmin edildiği belirtildi.


- Mozambik


Fitch Ratings, Mozambik'in kredi notunun ise "CC" seviyesinde korunduğunu açıkladı.


Mozambik'le ilgili kararda, düşen emtia fiyatları ve ülkede süregelen borç krizinin...