02 / 05 / 2024

Fitch not teyiti

Fitch not teyiti

Fitch, Avrupa'nın bazı büyük bankaları için kredi notlarını teyit etti. Fitch, bankaların sermaye yeterlilik rasyolarının, yavaşlayan bir ekonomide kredi zararlarında yaşanacak ılımlı artışları absorbe etmek için güçlü olduklarına inandıklarını da belirtt

Fitch Ratings’tan Türkiye ekonomisine ilişkin olumlu açıklama!

Fitch Ratings, Türkiye ekonomisine ilişkin bir açıklama yaptı ve Türkiye'nin not görünümünü yükseltti. Bu kritik değerlendirmenin ardından bir de açıklama geldi.

Fitch Ratings'ten Türkiye kararı! İki yıl aradan sonra kredi not görünümünü negatiften durağana çıkardı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, iki yıl aradan sonra Kredi not görünümünü negatiften durağana çıkardı!

Fitch’den Türkiye’ye güzel haber! Türkiye’nin kredi notu görünümü yükseldi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye'nin kredi notunu "B" olarak teyit etti. Ayrıca, not görünümünü iki senenin ardından "negatif"ten "durağan"a yükseltti.

Fitch Ratings Ermenistan'ın kredi notunu düşürdü!

Fitch Ratings, Ermenistan’ın “BB-“ olan döviz cinsinden uzun vadeli kredi notunu “B+” seviyesine düşürdü, not görünümünü ise “durağan” seviyesinde tuttu.

Fitch Türkiye'nin kredi notunu teyit etti!

Fitch Ratings, Türkiye'nin kredi notunu "BB-" olarak teyit etti, not görünümünü ise "durağan"dan "negatif"e çevirdi.

Fitch ABD'yi 'kredi gücünün aşındığı' konusunda uyardı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, ABD'nin "AAA" düzeyindeki kredi notunu ve "durağan" olan not görünümünü teyid etti.

Fitch Türkiye'nin kredi notunu açıkladı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye'nin kredi notunu "BB+" seviyesinde teyit etti, not görünümünün "durağan" olduğunu duyurdu.

Fitch Ratings, Emlak Konut'a tam not verdi!

Fitch Ratings, Emlak Konut'a yerel para cinsinden uzun vadeli kredi notunu BB+ ve Ulusal Notunu AA (tur) olarak verdi.

Emlak Konut fitch kredi notunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul yatırım ortaklığı tarafından bugün KAP'a yapılan açıklamada Emlak Konut fitch kredi notunu yayınladı.

Seramiksan Unicera'da tam not aldı!

İlklerin ve yeniliklerin öncü markası Seramiksan’ın Unicera Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda sergilediği 2017 Koleksiyonu ziyaretçilerden tam not aldı.

Fitch Ratings, Türkiye için ılımlı ekonomik iyileşme bekliyor!

Fitch Ratings, "Küresel Ekonomik Görünüm" raporunda, Türkiye ekonomisinde 2017 yılında “ılımlı ekonomik iyileşmenin” beklendiği belirtti.

Fitch'ten Türkiye ekonomisinde büyüme kararı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye ekonomisiyle ilgili kararını açıkladı. Fitch, Türkiye ekonomisini bu yıl sonunda yüzde 2,4, gelecek sene ise yüzde 2,8 oranında büyümesinin beklendiğini belirtti.

Fitch Ratings Yeni Zelanda'nın notunu teyit etti!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings Yeni Zelanda'nın kredi notunu teyit etti. ''AA'' olan notta bu yıl 2,9 oranında büyüme bekleniyor.

Fitch not teyiti Haberi

Fitch not teyiti


Uluslararası derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Avrupa'nınbazı büyük bankaları için kredi notlarını teyit etti.


Fitch'ten yapılan açıklamaya göre, UBS'in kredi notu A+, görünümü'Durağan', Societe Generale'in kredi notu 'A', görünümü 'Negatif',Deutsche Bank'ın kredi notu 'A+', görünümü 'Negatif', Credit Suisse'in kredi notu 'A', görünümü 'Durağan', HSBC'nin kredi notu 'AA-', görünümü ‘Durağan', Barclays'in kredi notu 'A', görünümü 'Durağan' ve BNP Paribas'ın kredi notu 'A', görünümü 'Durağan' olarak teyit...