18 / 05 / 2024

fiyapı daireleri

fiyapı daireleri

Akıllara durgunluk veren fiyatlar ve birbirinden cazip önerilerle 18 bin daire satan Fi Yapı konutlarının hiçbirini tam olarak teslim edemedi. Şirketten daire alanların senetleri piyasaya düştü, tüketici iki kez mağdur oldu

Nef Bahçelievler daireleri 550 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler'de hayata geçirilen Nef Bahçelievler projesi Nisan 2019'da teslim ediliyor. Nef Bahçelievler daireleri 550 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Fiyap'tan İzmir'e 90 konutluk proje geliyor!

Fiyap ortaklarından İbrahim Kayhan, "2016 yılı içinde birçok yeni proje bağlantılarımız oldu. Bozyaka'da kısa vadede başlamayı planladığımız çok katlı rezidans projemizle bölgeye yeni bir heyecan katacağımızı öngörüyorum" diye konuştu.

Çukurova Balkon’un örnek daireleri tanıtıldı!

SON Grup Şirketleri’nden Çukurova Gayrimenkul’un Kartal’ın merkezinde konumlanan “Balkon Hayatın Keyfidir” temalı projesi Çukurova Balkon’un örnek daireleri görücüye çıktı.

Vergi daireleri ve bankalarda yapılandırma mesaisi!

Yapılandırma ödemeleri kapsamında vergi daireleri saat 24.00'e, Ziraat Bankası, Halk Bankası, Vakıflar Bankası, Finansbank, Türkiye Ekonomi Bankası ve Akbank da saat 21.00'e kadar tahsilat kabul edecek

İşte dünyanın en pahalı otellerindeki kral daireleri!

Mail Online Travel, dünyanın en pahalı kral dairelerini seçti. Listede Türkiye’den de bir otel yer alıyor. İşte dudak uçuklatan bir gecelik ücretleriyle dünyanın en pahalı kral daireleri…

Vergi daireleri 16 Eylül Cuma günü açık mı?

12-15 Eylül tarihlerinde Kurban Bayramı tatiline 16 Eylül Cuma günü de eklendi. Peki, vergi daireleri 16 Eylül Cuma günü açık mı? Cuma günü vergi ödemesi yapılabilecek mi?

Vergi daireleri bayramda açık mı?

Vergi daireleri, 9 güne uzayan bayram tatilinde, 4 Temmuz Pazartesi yarım gün, 8 Temmuz Cuma günü ise tam gün açık olacak

Çankaya Ege Vadisi'nin örnek daireleri görücüye çıktı!

Sinpaş GYO’nun Ege’nin güzelliklerinden ilham alan Ege Vadisi projesi Çankaya Oran’da yükselirken, projenin örnek daireleri ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Aris Grand Tower'ın örnek daireleri görücüye çıktı!

İstanbul’un en çok değerlenen bölgelerinden Beylikdüzü – Esenyurt aksında hayata geçirilen Aris Grand Tower’ın örnek daireleri görücüye çıktı. Proje, 110 milyon TL’lik yatırımla Esenyurt’un en değerli noktasında yükseliyor.

İşte dünyanın en küçük apartman daireleri!

Hong Kong'da dünyanın en küçük apartman daireleri bulunuyor. Yüz binlerce insan çok katlı apartmanların tuvalet büyüklüğündeki dairelerde üst üste yaşıyor.

Avrupa Konutları Kale'nin örnek daireleri görücüye çıktı!

İstanbul Topkapı'da yer alan Avrupa Konutları Kale projesinin örnek daireleri görücüye çıktı. Artaş İnşaat tarafından 650 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen projenin, yüzde 77'si satıldı.

Avrupa Konutları Kale'nin daireleri görücüye çıktı!

Artaş İnşaat'ın Topkapı'da yapımına devam ettiği Avrupa Konutları Kale projesinin örnek daireleri görücüye çıktı. 599 konutun yer aldığı projede 2+1 ve 3+1 örnek daireler gezilebiliyor.

Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu'nun 3. köprü kararı!

Danıştay'ın en üst karar organı olan İdari Dava Daireleri Kurulu, Danıştay 14. Dairesi'nin 3. Boğaz Köprüsü'nü ÇED'den muaf tutan kararını oy birliğiyle bozdu.

fiyapı daireleri Haberi

fiyapı daireleri


Türkiye'de Banker Kastelli, yurtdışında ise Bernard Maddoff gibi isimlerin kullandığı ve piyasaya milyarlarca lira zarar verdiği Ponzi modeline benzetilen bir sistemle binlerce kişiye konut satan Fi Yapı uçurumun eşiğine geldi. Kendine ait ödeme sistemiyle bankaları aradan çıkarıp, vatandaşlara senetle daire satan Fi Yapı, hem evleri söz verdiği gibi teslim etmedi hem de bugüne kadar satışa çıkardığı 18 bin konutta tüketicilerin imzaladıkları senetleri piyasaya sürerek onbinlerce kişiyi mağdur etti. 


SENETLER PİYASADA 

SABAH'ın Nisan 2011'de "İnşaatta kumar gibi kampanya" manşetiyle dikkat çekerek daire alanları uyardığı sistemle 11 projeden 18 bine yakın konut alanlar büyük sıkıntı yaşıyor. Projelerde ev sahipleri ve alacakların sabrı taşırınca kriz patladı. Hem evlerini teslim alamayan hem de imzaladıkları senetler üçüncü şahıslar tarafından tahsil edilmeye başlanan hak sahipleri duruma isyan...