30 / 04 / 2024

Flammaerotec iki katlı uçak

Flammaerotec iki katlı uçak

Avrupa’nın en önemli uçak teknolojisi üreticilerinden Flammaerotec, dünyanın en büyük iki katlı yolcu uçağı Airbus A380’e modül üretmek üzere, Şahinler Holding’e bağlı Avrupa Serbest Bölgesi’nde (ASB) kuracağı fabrikanın temelini attı

Emlakta Nostalji: İki katlı apartman 9 bin 500 TL!

İstanbul Şişli Kurtuluş'taki katlı apartman 9 bin 500 liraya satılmak için ilana koyulmuş. Apartman 7 odalı ve bahçesi var..

2 katlı prefabrik ev fiyatları ne kadar? 100 metrekare arsaya prefabrik ev yapılır mı?

Beton konutlar, uzun süren yapımları prefabrik evlerde söz konusu değil. Prefabrik evler iki katlı olabilir mi? Prefabrik evler ne kadardır? İşte merak edilenler!

İki katlı evler ne kadar? Dubleks ekonomik prefabrik ev kaç TL?

Prefabrik ev yaptırmak isteyen vatandaşlar fiyatların ne kadar olduğunu sorguluyor. Peki, iki katlı ekonomik evler ne kadar? Dubleks prefabrik ev kaç TL? İşte detaylar...

İki katlı prefabrik ev fiyatları en ucuz ne kadar?  Mart 2023 prefabrik ev fiyat listesi

157 Metrekare 4+1 Dubleks, 149 Metrekare Çift Katlı İkiz Prefabrik ev fiyatları açıklandı. İşte detaylar...

O ilde iki katlı bina ve müştemilat satılacak: 65 milyon TL'ye!

Şırnak İli Cizre Belediye Başkanlığı, Şırnak Cizre Şah Mahallesi'nde yer alan avlulu iki katlı kargir bina ve müştemilatı satışa çıkardı. Satış ihalesi 10 Mart 2023 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

İki katlı 100 metrekare prefabrik ev ne kadar? En ucuz prefabrik ev kaç TL? 25 Aralık 2022 fiyat listesi...

Artan ev fiyatlarından sonra vatandaşlar prefabrik ev fiyatlarını merak etmeye başladı. Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İki katlı 100 metrekare prefabrik ev kaç TL? İşte 25 Aralık 2022 fiyat listesi...

Belediye iki katlı kargir bina ve müştemilat satacak! İhalesi 27 Aralık'ta!

Şırnak İli Cizre Belediye Başkanlığı, iki katlı kargir bina ve müştemilat satacak. Söz konusu gayrimenkulün satış ihalesi 27 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

Belediye iki katlı bina ve müştemilat satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Şırnak Belediyesi'nden Avlulu iki katlı kargir bina ve müştemilatının satışı açık teklif usulüyle 15 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak. 

Cizre Belediyesi iki katlı bina ve müştemilat satıyor! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Şırnak İli Cizre Belediye Başkanlığı, Şah Mahallesi'nde yer alan iki katlı kargir bina ve müştemilatı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Şırnak Cizre'de 36 milyon TL'ye satılık iki katlı bina ve müştemilat!

Şırnak Cizre Belediyesi, Şırnak Çizre'de yer alan iki katlı bina ve müştemilatını toplam 36 milyon TL muhammen bedelle satıyor...

Uşak'ta iki katlı bina çöktü!

Uşak İslice Mahallesi İslice Sokak'ta temel kazma çalışması sırasında hasar gördüğü için boşaltılan iki katlı bina çöktü...

Kahramanmaraş Elbistan'da iki katlı kerpiç ev çöktü!

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde fırtına ve yağmur nedeniyle iki katlı kerpiç ev çöktü. Enkaz altında kimsenin bulunmadığı ortaya çıktı.

Mersin'de iki katlı otopark inşa edilecek!

Mersin Büyükşehir Belediyesi,  Tevfik Sırrı Gür Lisesi’nin yanına 350 araç ve 40 motosiklet kapasiteli 2 katlı otopark inşa edecek. 

Flammaerotec iki katlı uçak Haberi

Flammaerotec iki katlı uçak


Avrupa’nın en önemli uçak teknolojisi üreticilerinden Flammaerotec, dünya devi Airbus’a parça üretimi yapmak üzere Çorlu’daki Avrupa Serbest Bölgesi’nde (ASB) 15 milyon Euro’luk yatırım ile fabrika kuruyor. İleri teknolojiyle Airbus için 12 binin üzerinde parça üreten Flammaerotec’in ASB’deki yeni fabrikasında 300 kişi çalışacak. 


Flammaerotec’in temel atma törenine, şirketin bağlı bulunduğu Flamm Holding Yönetim Kurulu Başkanı Frieder Flamm, Airbus Üst Düzey Yöneticisi Elmar Lütjen, Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Ekonomi Bakanlığı Serbest Bölgeler Genel Müdürü Uğur Öztürk ile diğer ilgililer katıldı.


Flammaerotec, dünya teknoloji devlerinin buluştuğu ASB’deki bu yatırımıyla Airbus’ın en yeni uçağı A380 için montaj ve kalıplama gibi modül üretimi gerçekleştirecek. Hammadde olarak ağırlıkla alüminyum alaşımları kullanılacak ürünlerin tamamı Almanya’ya ihraç edilecek.


Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı...