01 / 05 / 2024

Flash Naturel nerede

Flash Naturel nerede

Ege'nin perakendecilik sektöründeki dev kuruluşlarından Pehlivanoğlu markasının yaratılmasında Yönetim Kurulu Başkanı olarak başlıca rollerden birini oynayan işadamı Ali Pehlivanoğlu, önemli bir yatırıma başlıyor. Marketler zinciri "Flash Naturel" ismini

Home Naturel İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Home Naturel İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Gökce tarafından kuruldu.

Flash Grup Otomotiv Plastik Kimya İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flash Grup Otomotiv Plastik Kimya İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Temel Çoban tarafından kuruldu.

Carrefoursa'dan zeytinyağı ve ayçiçek yağında şok indirimi! 50 lira birden ucuzladı! 3 Mart 2023 Fiyat Listesi

Yeni ayla birlikte indirimlerini yenileyen marketler zincirinde zeytinyağı ve ay çiçek yağına dev indirim geldi. Yudum Egemden Naturel Sızma Zeytinyağı 252 liradan tam 54 lira birden indirime girerek 198,90 TL’ye düşerken, Yudum 4 Litre Ayçiçek Yağı ise 174,90 TL yerine 45 lira indirimle 129,90 TL’d

Naturel İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Naturel İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Avcılar'da Mehmet Yıldırım tarafından kuruldu.

Naturel Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Naturel Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Seyfettin Şimşek tarafından kuruldu. 

Naturel Toprak Peyzaj İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Naturel Toprak Peyzaj İnşaat Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadit Çolak, Ebubekir Aktaş ve Volkan Akdemir tarafından kuruldu.

Flash TV binasının yıkımı durduruldu!

Bursa’da Flash TV binası olarak kullanılan ‘Tower Plaza’nın yıkımı için mahkeme kararını verdi. 18 katlı bina için yıkım durduruldu.

The Naturel Craft Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Naturel Craft Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Meltem Kanar tarafından kuruldu. 

Magma Naturel Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Magma Naturel Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 40 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Toprak, Abdullah Turan ve Mehmet Nuri Turan ortaklığında kuruldu. 

Naturel Atık Su Arıtma Teknojileri Kurumsal Tedarik Hizm. Dan. Tic. ve San. Anonim Şirketi kuruldu!

Naturel Atık Su Arıtma Teknojileri Kurumsal Tedarik Hizm. Dan. Tic. ve San. Anonim Şirketi Elif Kurşun tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Metal Yapı Konut'tan inşaat malzemesi tedarik anlaşması!

Metal Yapı Konut, Karmen Yapı Anonim Şirketi, Zincir Yapı Anonim Şirketi ve Naturel Wood Ahşap Anonim Şirketi ile inşaat malzemesi temini konusunda tedarik anlaşmaları imzaladı.

Peli Parquet ahşabın doğallığını mekanlara taşıyor!

Türkiye’nin önde gelen markalarından Peli Parquet ahşabın doğallığını mekanlarınıza taşıyor. Peli Parquet’nin Naturel Collection Afromosia ürünü kullanıldığı ortama büyülü bir görüntü kazandırıyor.

İder, Kanyon Naturel Yatak Odası ile sizi huzurlu uykuya davet ediyor!

Dingin ve huzurlu yaşam alanları yaratma mottosuyla tasarımlarına yön veren İder Mobilya, özgün koleksiyonlarına bir yenisini daha ekledi. Her detayı incelikle düşünülen, Kanyon Naturel Yatak Odası kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Konforu odanıza taşır…

Flash Naturel nerede Haberi

Flash Naturel nerede


Ege'nin perakendecilik sektöründeki dev kuruluşlarından Pehlivanoğlu markasının yaratılmasında Yönetim Kurulu Başkanı olarak başlıca rollerden birini oynayan işadamı Ali Pehlivanoğlu, önemli bir yatırıma başlıyor. Daha önce gayrimenkul ve inşaat sektörlerine de yatırımlar yapan Ali Pehlivanoğlu, şimdi de yeni bir marketler zinciri kuruyor. "Flash Naturel" ismini taşıyacak yeni zincirin ilk halkası bugün Bornova'da Ergene Mahallesi'nde saat 13.00'de açılıyor. Ali Pehlivanoğlu, ard arda yapacağı açılışlarla Flash Naturel'in mağaza sayısını 5 haftada 5'e çıkaracak. Bornova'nın ardından 5 Mayıs'ta Alsancak, 9 Mayıs'ta Çamdibi, 23 Mayıs'ta Alaçatı ve 1 Haziran'da da Marmaris mağazaları hizmete girecek.


Yeni...