15 / 05 / 2024

Flex Inn Otel Turizm iletişim

Flex Inn Otel Turizm iletişim

Flex Inn Otel Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Fares Deeb tarafından kuruldu. 

Double Inn Otel İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Double Inn Otel İnşaat Limited Şirketi Avcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Temel, Fatih Temel, İbrahim Günay, Mahmut Kalkan, Mehmet Temel, Ramazan Akın ve Tahir Temel ortaklığında kuruldu.

Flex Inn Otel Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kurudu!

Flex Inn Otel Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Fares Deeb tarafından kuruldu. 

Family Inn Buhara Otel Limited Şirketi kuruldu!

Family Inn Buhara Otel Limited Şirketi, Adalet Bozyurt tarafından 50 bin TL sermaye ile 12 Haziran 2015' te Fatih, Küçükayasofya Mahallesi, Yeğen Sokaki' ta kuruldu.

Park Inn by Radisson Otel'i açıldı!

Dünyanın önde gelen otel zincirlerinden Carlson Rezidor, ‘Park Inn’ markasını Türkiye’ye taşıdı. Basın Ekspress yolu üzerinde konumlanan ‘Park Inn by Radisson İstanbul Atatürk Airport’ oteli hizmete açıldı.

Flex katlanabilir otel konsepti geliştirdi!

HollandalI bir firma, müzik festivalleri ya da spor organizasyonlarına katılan zenginlerin çadır yerine konforlu odalarda kalmasını sağlayacak yeni bir otel konsepti geliştirdi.

Kayapa Islah OSB süreci hızla ilerliyor!

Kayapa Sanayici ve İşadamları Derneği (KSİAD) ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (BTSO) ortaklaşa düzenlediği Kayapa Islah Organize Sanayi Bölgesi, Islah OSB süreci hakkında bilgilendirme toplantısı Bursa Holiday Inn Otel'de gerçekleştirildi.

Holıday Inn Otel Gaziantep'te açıldı!

Dünyanın en büyük oteller zinciri grubu olan InterContinental Otel Grubu markalarından Holıday Inn, Türkiye'de 14'üncğ otelini Gaziantep'te açtı. 20 milyon dolarlık yatırımla kurulan 93 odalı otel, toplam 280 konuk ağırlama kapasitesine sahip.

Renk Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Park Inn Bay Radisson İstanbul Atatürk Airport Otel Şubesi açıldı!

Renk Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Park Inn Bay Radisson İstanbul Atatürk Airport Otel Şubesi, Cezmi Gerzen ve Mustafa Cengiz Gerzen Şube Müdürlüğü'nde kuruldu.

Halkalı'ya Park Inn By Radisson İstanbul Otel geliyor!

Renk Petrol'ün, Halkalı'da yer alan iş merkezi Park Inn By Raddisson İstanbul'a dönüşüyor. Halkalı Park Inn By Raddisson İstanbul projesinde 162 otel odası, otopark, mağaza ve sosyal tesis alanı yer alıyor...

''UNESCO'ya Adaylık Sürecinde Diyarbakır Surları ve Turizme Katkıları'' paneli düzenlendi!

Diyarbakır Sanayici ve İşadamları Derneği' nce (DİSİAD) Hilton Garden Inn Otel'de düzenlenen " UNESCO' ya Adaylık Sürecinde Diyarbakır Surları ve Turizme Katkıları " paneli düzenlendi...

Liv Plaza Holiday Inn Ekspress Otel oluyor!

Liv Yapı, Pegasus Yönetim Merkezi olarak yapılan binayı Holiday Inn Ekspress Otel'e dönüştürüyor.Yenibosna Basın Aksı revizyon imar planları kapsamında değerlendirilen Holiday Inn Ekspress Otel projesi 8 ay sonra faaliyete geçecek...

Mimarlar Odası Konya Şubesi 2. Kerpiç Sempozyumu gerçekleşti!

MİMARLAR Odası Konya Şubesi'nin düzenlediği 2. Kerpiç Sempozyumu Hilton Garden Inn Otel'de gerçekleşti. Sempozyumda toprak yapıların dünü ve bugünü üzerinde duruldu. Mimarlar Odası Merkez Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Muhçu da katıldı...

Haliç'e beş yeni otel inşa edilecek!

Uluslararası turizm devlerinden Hilton'un 2011 yılında 4 yıldızlı ve 210 odalı Hilton Garden Inn'i açmasıyla yeniden eski günlerine dönmeye başlayan bölgede, turizmciler, 5 yıldızlı otel yatırımı yarışına girdi...

Flex Inn Otel Turizm iletişim Haberi

Flex Inn Otel Turizm iletişim

Flex Inn Otel Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Fares Deeb tarafından kuruldu. 

Flex Inn Otel Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama,dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gereklitesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir, inşaa edebilir veya satın...