29 / 04 / 2024

Flex Office güncel fiyatlar

Flex Office güncel fiyatlar

Flex Office Dumankaya fiyatları daire tiplerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Home officelerin yer aldığı projenin 2016 yılı Ağustos ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Flex Office Bahçeşehir 60 ay sıfır faiz ödeme kampanyası!

Flex Office Bahçeşehir 60 ay sıfır faiz ödeme kampanyası başladı. Dumankaya İnşaat projesi Flex Office Bahçeşehir'de satış fiyatları 219 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir satılık!

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir satılık daire tipleri stüdyo, 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlandı. 2 blok halinde hayata geçirilen projede fiyatlar 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir fifti fifti modeli!

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir fifti fift modeli ile satışlarına devam ediyor. Toplamda 321 adet home ofis dairenin yer aldığı projede fiyatlar 198 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Flex Office: Kirala kazan, çalış kazan, otur kazan!

Dumankaya İnşaat imzası ile hayata geçirilen Flex Office 'te daire fiyatları 119 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje "Flex Office: Kirala kazan, çalış kazan, otur kazan" sloganıyla tanıtılıyor.

Flex Office Dumankaya fiyatları!

Flex Office Dumankaya fiyatları daire tiplerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Home officelerin yer aldığı projenin 2016 yılı Ağustos ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Flex Office ulaşım bilgileri!

Flex Office ulaşım bilgilerine göre proje metro, banliyö treni, İETT otobüsleri merkezi ve otobana yakın mesafede bulunuyor. Toplam 321 adet daireden oluşan proje 100 milyon lira yatırım değerine sahip.

Flex Office fiyat listesi!

Flex Office fiyat listesine göre daireler 119 bin TL'den başlıyor. Toplam 321 adet daireden oluşan projede daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Proje Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirliyor.

Dumankaya Flex Office satılık!

Dumankaya Flex Office satılık daire fiyatları 119 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirilen proje 100 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.

Flex Office Bahçeşehir'de 119 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Dumankaya İnşaat, Bahçeşehir’de gerçekleştireceği projesi Flex Office Bahçeşehir’de lansmandan önce satışların yüzde 60’ını tamamladı. Projede ofislerin lansman fiyatları 119 bin TL'den başlangıç gösteriyor..

Flex Office Bahçeşehir fiyatları!

Flex Office Bahçeşehir fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Teslim tarihi 2016 yılı Ağustos ayı olarak belirlenen proje 100 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.

Flex Office Dumankaya satış günü!

Flex Office Dumankaya satış günü yarın olarak belirlendi. Ofis tiplerinin 45 metrekare, 77 metrekare ve 120 metrekare olarak tasarlandığı projede fiyatlar 160 bin TL'den başlıyor.

Dumankaya Flex Office fiyat!

Dumankaya Flex Office fiyat listesi kapsamında ofis fiyatları 106 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Ön satışları devam eden proje İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de inşa ediliyor.

Dumankaya İnşaat Flex Office projesi!

Yarın görücüye çıkacak olan Dumankaya İnşaat Flex Office projesi home ofislerden oluşuyor. İstanbul Bahçeşehir'de inşa edilen projede ofis fiyatları ön satışlara özel olarak 106 bin TL'den başlıyor.

Flex Office güncel fiyatlar Haberi

Flex Office güncel fiyatlar

İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de inşa edilen Flex Office projesi yüzde 1 KDV avantajı sunuyor. Proje 32 katlı tek bloktan meydana geliyor.


Flex Office Dumankaya fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Dumankaya İnşaat imzası taşıyan proje 321 adet üniteden oluşuyor.


Daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlanan Flex Office Bahçeşehir 'in 2016 yılı Ağustos ayında teslim edilmesi öngörülüyor.


Bireysel çalışma alanları, lobi hizmetleri, kat bahçeleri, depo ve arşiv alanları, toplantı odaları, ofis box üniteleri gibi sosyal alanlara yer verilen Flex Office Dumankaya fiyatları 119 bin TL'den başlıyor.


Flex Office Dumankaya iletişim
Tel: 0212 672 88 98
Web: www.dumankaya.com
Özge...