15 / 05 / 2024

flo ayakkabı beyazlatıcı

flo ayakkabı beyazlatıcı

Flo online satış mağazası flo.com.tr’de çantalarda yüzde 50 indirim kampanyası başlattı. İndirimli olarak satışa sunulan çanta markaları arasında Kinetix, West Polo, byHakan, Garbalia, Strong Bag, Zigga, S.T Rabbit, Karalı Deri gibi tüketicilerin önde gelen tercihleri yer alıyor. İşte Flo fiyat list

Elux Yapı İnşaat Ayakkabıcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elux Yapı İnşaat Ayakkabıcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erdi Emirbilek tarafından kuruldu.

Ayper Tekstil Ayakkabıcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayper Tekstil Ayakkabıcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Tülü tarafından kuruldu.

Çoğul Nakliyat İnşaat Reklam Ayakkabıcılık Kimyevi Maddeler Tekstil Taahhüt San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Çoğul Nakliyat İnşaat Reklam Ayakkabıcılık Kimyevi Maddeler Tekstil Taahhüt San.Tic.Ltd.Şti. Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Umut Baran tarafından kuruldu.

FLO’da büyük indirim! U.S. Polo Assn ayakkabı 599 TL Adidas Street Ahead 699 TL! İşte 20 Ocak 2023 fiyat listesi…

FLO’da büyük indirim!  U.S. Polo Assn ayakkabı sadece 599 TL Adidas Street Ahead 699 TL! İşte 20 Ocak 2023 fiyat listesi…

Flo’da büyük kış indirimi başladı! Yüzde 50’ye varan indirimleri sakın kaçırma! 8 Ocak 2023’te sona eriyor!

Ayakkabı devlerinden Flo’da büyük kış indirimi başladı. Yüzde 50’ye varan indirimler kaçırılmayacak cinsten. Kampanya 8 Ocak 2023’te sona eriyor. İşte indirimli ürünler.

Niğde Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi'nde 24 adet iş yeri yaptırılacak!

Niğde Bor Ayder Dericiler ve Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı 24 adet iş yeri yaptıracak.

Hatay Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi'nde 183 adet iş yeri yaptırılacak!

Hatay Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği 183 adet iş yeri yaptıracak. 

Ayakkabıda İskandinav stili ECCO’da bir çok üründe indirim fırsatı sizi bekliyor! 22 Eylül 2022 Ecco fiyat listesi

Uluslararası ayakkabı markası ECCO, online satış kanalına yönelik bir çok üründe indirim kampanyası başlattı. Cüzdandan kemere, çantadan ayakkabı ve bota seçili ürünlerde yüzde 30’u bulan indirime giden ECCO, lüksü her daim makul fiyatlara sunmayı hedefliyor.  

 Flo’da bu ayakkabılarda yüzde 50 indirim. Bakmada ayakkabı almayın. İşte 21 Eylül 2022 Flo fiyat listesi!

Flo bir çok marka ayakkabıda online satışa özel yüzde 50 indirim kampanyası başlattı. Peki kampanya hangi ayakkabılarda geçerli. İşte kampanyanın geçerli olduğu 21 Eylül 2022 Flo fiyat listesi

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'de Erhan Gökçek tarafından kuruldu.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'deErhan Gökçek ortaklığında kuruldu.

Hazır giyim ve ayakkabıda büyük zam kapıda! Sektör temsilcileri öyle oranlar verdi ki...

Alım gücündeki erime sebebiyle ayakkabıda talep uygun fiyatlı, sentetik ürünlere kayarken, hazır giyimde de yerli çekildi, bazı firmalar artık satışlarının yüzde 60'lık bölümünü turistlere yapıyor. Fiyatlardaki artışa yetişemeyen vatandaşlar için ise çok büyük zamlar kapıda...

Öz Onur Ayakkabıcılık Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Öz Onur Ayakkabıcılık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Tarak tarafından kuruldu.

flo ayakkabı beyazlatıcı Haberi

flo ayakkabı beyazlatıcı

Flo yurtiçi ve yurtdışında bulunan 600’ün üzerinde mağazası ve e-ticaret sitesi www.flo.com.tr ile tüketicileriyle buluşuyor. Sırt çantasından cüzdana, kumaştan deriye farklı alternatiflerde çantaları indirimli olarak satışa çıkaran marka tüketiciye ayrıca ücretsiz kargo imkanı da sunuyor.

İndirimli olarak satışa sunulan çanta markaları arasında Kinetix, West Polo, byHakan, Garbalia, Strong Bag, Zigga, S.T Rabbit, Karalı Deri gibi tüketicilerin önde gelen tercihleri yer alıyor.

İşte 27 Eylül 2022 Flo Fiyat Listesi!

Kinetix CHARLES 2FX GRI MELANJ Erkek Kartlık 44,99 TL Sepette %40 İndirim 26,99 TL

FAROE 2FX Kahverengi Erkek Kartlık 29,99 TL Sepette %40 İndirim 17,99 TL

Garamond HARDY 1PR Antrasit Erkek Cüzdan 59,99 TL Sepette %40 İndirim 35,99 TL

Garamond TEXTURED CZDN 2FX Siyah Erkek Kartlık 49,99 TL Sepette %40 İndirim 29,99 TL

Oxide ÇIFT PU 2FX...