02 / 05 / 2024

flo Bornova Outlet Centerda mağaza mı açtı

flo Bornova Outlet Centerda mağaza mı açtı

Kadın, erkek ve çocuk ayakkabı markalarıyla her yaştan her zevke hitap eden Flo'nun 219. mağazası Park Bornova Outlet Center'da hizmete açıldı.

Park Bornova Outlet yılbaşında açık mı?

Park Bornova Outlet, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Park Bornova Outlet yılbaşında açık mı? Park Bornova Outlet yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Park Bornova Outlet 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Park Bornova Outlet Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Park Bornova Outlet, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Park Bornova Outlet Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Park Bornova Outlet Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Park Bornova Outlet Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Park Bornova Outlet, hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Park Bornova Outlet Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Park Bornova Outlet bayramda kaça kadar açık?

Park Bornova Outlet bayramda açık mı?

Park Bornova Outlet, hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Park Bornova Outlet bayramda açık mı? Park Bornova Outlet bayramda kaça kadar açık?

FLO Bornova Outlet Center'da mağaza açtı!

Kadın, erkek ve çocuk ayakkabı markalarıyla her yaştan her zevke hitap eden Flo'nun 219. mağazası Park Bornova Outlet Center'da hizmete açıldı.

Park Bornova 10. yılını geride bıraktı!

EGE Bölgesi'nin ilk AVM'si ve ilk outlet center'i Park Bornova Oullet Center kaliteli, keyifli ve indirimli alışverişin merkezi olmayı sürdürüyor. AVM, 10. yılını da geri bıraktı..

Park Bornova'da Ford Focus kazanma şansı!

Park Bornova Outlet Center’da düzenlenen kampanyada günde 75 TL’lik alışveriş yapan ziyaretçiler alacakları katılım kuponu ile Ford Focus kazanma şansı elde ediyor. Kampanya 20 Eylül'e kadar sürecek...

Park Bornova Outlet Center talihlisi otomobilini teslim aldı!

Park Bornova Outlet Center'in dokuzuncu otomobil çekilişi sonucu Opel Astra'nın talihlisi olan Mehmet Yeğen, kırmızı renkli Opel Astra'sının anahtarını ailesi ile birlikte, Park Bornova Outlet Center Genel Koordinatörü Aysel Öztezel'den aldı.

Ege'nin ilk AVM'si 'Park Bornova Outlet Center' 9 yaşında!

Ege'nin ilk AVM'si ve ilk outleti 'Park Bornova Outlet Center' 9 yaşında. Bornova'da, Ege Bölgesi'nin ilk AVM'si ve ilk outleti olarak 9 yıl önce hizmete başlayan Park Bornova Outlet Center kurulduğu günden beri büyük ilgi görüyor...

Doğan Turhan kimdir?

MAT İnşaat İzmir, İstanbul Ekspres ve Park Bornova Outlet Center'in Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Turhan (78), 17 Ocak 2014 tarihinde hayata veda etti. Doğan Turhan, İstanbul Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Mimarlık Bölümü mezunuydu.

Samsung, İzmir Park Bornova Outlet Center'daki mağazasını yeniledi!

Samsung, İzmir Park Bornova Outlet Center'daki mağazasını yeniledi. Samsung, 110 metrekarelik alanda konumlanan ve modern ürün teşhir uygulamaları ile ferah alışveriş ortamı sunan mağazayla, müşterilerine keyifli alışveriş ortamı yaratıyor.

Samsung Bornova'daki mağazasını yeniledi!

Samsung Mağazaları, İzmir Park Bornova Outlet Center'daki mağazasını yeniledi. Samsung, 110 metrekarelik alanda konumlanan ve modern ürün teşhir uygulamaları ile ferah alışveriş ortamı sunan mağaza müşterilerine keyifli bir alışveriş sağlıyor...

Yargıcı, Forum Bornova'da yeni mağazasıyla hizmet veriyor!

Türkiye genelindeki ikinci büyük outlet mağazasını ağustos ayında İzmir Optimum Outlet'te açan Yargıcı, Forum Bornova'daki yeni yeriyle de İzmirliler ile buluştu. Yargıcı, 39 mağazasına, 7 yeni mağaza daha ekliyor...

flo Bornova Outlet Centerda mağaza mı açtı Haberi

flo Bornova Outlet Centerda mağaza mı açtı

Ayakkabı markası Flo'nun 219. mağazası Park Bornova Outlet Center'da hizmete açıldı.  Kadın, erkek ve çocuk ayakkabı markalarıyla her yaştan her zevke hitap eden Flo mağazası, son moda koleksiyonlarıyla hizmet vermeye başladı. Yetkililer, FLO kalitesini tüketicilerle buluşturdukları için mutlu olduklarını, İzmirlileri mağazalarına beklediklerini kaydetti. 


Milliyet...