30 / 04 / 2024

FLO Markantalya AVM mağazası

FLO Markantalya AVM mağazası

Her türlü ayakkabı, çanta ve aksesuarda, kalite ve uygun fiyat avantajını bir arada sunan FLO, Antalya'daki Markantalya AVM'de açtığı yeni mağazası ile 649 metrekarelik ferah bir alanda hizmet veriyor.

Flo, Karaman Park AVM'de mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Flo, Karaman Park AVM'de mağaza açtı.

AVM'lerde kiraların TL'ye çevrilmesi faydalı oldu!

FLO Mağazacılık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ziylan "AVM'lerde kiraların döviz yerine TL olarak düzenlenmesi kararının sektöre ne kadar faydası oldu?" sorusuna, "Bu karar sektörümüz için elbette faydalı oldu" yanıtını verdi...

MarkAntalya AVM internet üzerinden satışa çıkarıldı!

3 sene önce kayyum atanan ve satılması halinde Bank Asya’nın borcunu sıfırlayacağı belirtilen Antalya’nın en büyük alışveriş merkezi Haziran ayında yapılan ihaleden sonuç çıkmayınca internet üzerinden satışa çıkarıldı.

MarkAntalya AVM ihalesi iptal edildi!

TMSF, Kadıahmetoğulları Asfalt İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret AŞ'ye ait MarkAntalya AVM ihalesinin iptal edildiğini duyurdu...

MarkAntalya AVM'nin yeni sahibi Yeni Gimat GYO!

TMSF tarafından 1 milyar 278 milyon 900 bin lira muhammen bedelle satışa sunulan MarkAntalya'nın yeni sahibi Yeni Gimat GYO oldu..

Yeni Gimat GYO MarkAntalya AVM satış ihalesine katıldı!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı MarkAntalya AVM Ticari ve İktisadi Bütünlüğü satış ihalesine kapalı zarfla teklif vermek suretiyle katıldı...

MarkAntalya AVM için son başvuru tarihi 4 Haziran!

1 milyar 278 milyon 900 bin TL muhammen bedelle TMSF tarafından satışa çıkarılan MarkAntalya AVM için son başvuru tarihi 4 Haziran...

MarkAntalya AVM'nin satış ihalesi 5 Haziran'da!

TMSF, MarkAntalya AVM'yi 1,3 milyar lira muhammen bedelle satışa çıkardı. MarkAntalya AVM'nin satış ihalesi 5 Haziran'da yapılacak.

MarkAntalya AVM'ye talep yağıyor!

TMSF tarafından 1 milyar 278 milyon 900 bin lira muhammen bedelle satışa çıkarılan MarkAntalya AVM'ye talep yapıyor...

TMSF, MarkAntalya AVM'yi 1,3 milyar liraya satıyor!

TMSF, MarkAntalya AVM'yi 1,3 milyar lira muhammen bedelle satışa çıkarıyor. İhale 4 Haziran'da yapılacak...

Mark Antalya AVM’deki restoranlar toplam 20 milyon liraya satışta!

Antalya’nın en büyük alışveriş merkezi MarkAntalya AVM’deki mekanlar TMSF tarafından satılıyor. Mekanların toplam satış bedeli 20 milyon lira.

MarkAntalya AVM satışa çıkarıldı!

Antalya’nın en büyük AVM’si olan ve 2016 Ekim’de kayyum atanan MarkAntalya için satış kararı verildi. Bedel ve takvim henüz açıklanmazken kayyum atanan şirket sayısı 30 oldu.

Markantalya AVM satılıyor mu?

Kayyum atanan MarkAntalya AVM'nin, TMSF'nin el koyduğu bankalara olan borçları nedeniyle yine TMSF tarafından satışa çıkarılacağı öne sürüldü.

FLO Markantalya AVM mağazası Haberi

FLO Markantalya AVM mağazası


Türkiye'nin dört bir yanında mağaza yatırımlarını hız kesmeden sürdüren FLO, Mankantalya AVM'deki yeni mağazasında müşterilerine hizmet vermeye başladı. Türkiye ayakkabı perakende sektörünün lideri Ziylan Grubu'nun Amiral Gemisi FLO, mağazalarına yenilerini eklemeye devam ediyor. 


Dünya moda akımlarını yakından takip eden, müşterilerinin ihtiyaç duyduğu her türlü ayakkabı, çanta ve aksesuarda, kalite ve uygun fiyat avantajını bir arada sunan FLO, Antalya'daki Markantalya AVM'de açtığı yeni mağazası ile 649 metrekarelik ferah bir alanda hizmet...