01 / 05 / 2024

Floorpan yer döşemeleri

Floorpan yer döşemeleri

Orman ve ağaç ürünleri sektöründe Türkiye’nin global oyuncusu Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, dünya kalite standartlarında ürettiği laminat parke ürünü “Floorpan”la ahşabın doğal renklerini mekan zeminlerine taşıyor.

KİPTAŞ Sarıyer projesinde yüzde 100 uzlaşı sağlandı! Vatandaştan tepki yağdı: Sarıyer depremden en son etkilenecek yer!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Sarıyer projesi için yüzde 100 uzlaşı sağlandı. Ancak KİPTAŞ'ın Sarıyer'de dönüşüme girmesine vatandaşlardan da tepki yağdı...

Dünyanın en pahalı semtleri açıklandı! Türkiye'den bir yer listede yer buldu...

Time Out Dergisi, "Dünyanın en havalı semtleri" listesini açıkladı. Türkiye'den bir semt, derginin yer listesinde yer buldu. İşte haberin ayrıntıları...    

KİPTAŞ, Sarıyer'de dönüşüme giriyor!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Sarıyer'de kentsel dönüşüme giriyor. Yüzde 100 ön uzlaşı sağlanan KİPTAŞ Sarıyer projesi için hak sahipleri, sözleşmeleri imzalamaya başladı.

Has Yer Döşemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Has Yer Döşemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Durmuş tarafından kuruldu.

Sarıyer Ayazağa'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Sarıyer Ayazağa Mahallesi’nde 14 seneden beri çözüm bekleyen kentsel dönüşüm süreci resmen başlıyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun teklifi ve İBB Meclisi’nin kararıyla imar planları tamamlanan 85 parsel üzerindeki yüzlerce hak sahibi tapularını alacak.

Sarıyer Ayazağa'daki kentsel dönüşüm mağduriyetine çözüm: 63 bin metrekarelik alanda hak sahiplerine tapuları verilecek!

Sarıyer Ayazağa’da 14 senedir çözüm bekleyen kentsel dönüşümün önündeki engeli kaldıracak karar, İBB Meclisi’nde oybirliği ile kabul edildi. 63 bin metrekare büyüklükteki alanda hak sahiplerine parsellerin satışı gerçekleştirilerek tapuları verilecek. İşte ayrıntılar...

Dünyaca ünlü dev banka resmen açıkladı! Dolar tam bu kadar olacak! Yer yerinden oynayacak

Dünyaca ünlü banka HSBC yıl sonu dolar beklentisini açıkladı. Bir önceki dolar beklentisi 21 TL iken şimdi se beklentisini yükseltti. İşte dolar tam bu kadar olacak! Yer yerinden oynayacak.

 BİM’de android TV 2.499 TL’ye; kırtasiye seti 44.50 TL’ye, yer sofrası 179 TL’ye düştü! Stoklar tükenmeden yetişin!

BİM’in 24 Mart 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. BİM’de android TV 2.499 TL’ye; kırtasiye seti 44.50 TL’ye, yer sofrası 179 TL’ye düştü. Stoklar tükenmeden yetişin!

Dolarda yer yerinden oynayacak! Elinde dolar olanlar resmen köşeyi dönecek! Öyle bir açıklama geldi ki...

Piyasalar bugün açıklanacak ABD Ocak enflasyon verisine odaklanırken gözler dolara çevrildi. Dolarda yer yerinden oynayacak! Elinde dolar olanlar resmen köşeyi dönecek! Öyle bir açıklama geldi ki...

Döşemeleri geri dönüştürülmüş pet şişeden! Volvo EX90 20 Ekim 2022 fiyat listesi

Araçlarının sağlamlığı ile nam salan Volvo, XC90 serisinin yerini alacak olan elektrikli SUV modeli EX90’ı resmen ilan etti. Firmaya göre bu araç, bu zaman kadarki en güvenli otomobil modelleri olacak. Ayrıca EX90’ı fiyatı da belli oldu.

Türkiye, dünya inşaat malzemeleri ihracatında ilk 5'te yer aldı!

Türkiye dünya inşaat malzemeleri ihracatında ilk 5'te yer aldı.  Geçen yıl 30,83 milyar dolarlık inşaat malzemesi ihraç eden Türkiye, en çok inşaat malzemesi ihracatı yapan ülkeler arasında 5. oldu.

Altın fiyatlarında yer yerinden oynadı! Çeyrek altın, tam altın, gremse altın düştü! 26 Nisan 2022 altın fiyatları!

Altın fiyatlarındaki düşüş 26 Nisan günü de devam ediyor. Yatırımcılar ve altın almak isteyenler altın fiyatlarındaki düşüş karşısında yas tutuyor. Altın fiyatlarında yer yerinden oynuyor, çeyrek altın, tam altın, gremse altın düştü. İşte 26 Nisan 2022 altın fiyatları...

Kentsel dönüşüm alanlarında yer alan Hazine arazilerinin akıbeti TBMM'de!

Kentsel dönüşüm alanları içerisinde yer alan Hazine'ye ait araziler meclis gündemine taşındı. CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Floorpan yer döşemeleri Haberi

Floorpan yer döşemeleri

Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi’nin 45 yıllık tecrübesiyle ve yüksek teknolojiyle ürettiği laminat parke “Floorpan”, doğal renklerin canlılığını mekanların zeminine yansıtıyor.


Gelişen ve yenilenen teknolojiyi üretimine katarak ilerleyen Kastamonu Entegre’nin birinci sınıf kalite anlayışıyla ürettiği komple yer döşeme sistemi olan “Floorpan” laminat parkeler, zengin renk ve desen çeşitleriyle ahşabın doğallığını aynı zeminde buluşturuyor.  


Takılıp sökülebilme sistemi sayesinde herhangi bir bozulma olmadan defalarca çıkarılıp takılabilen “Floorpan” laminat parkeler, bu üstünlüğü ile mekanlarda yapılacak dekorasyon değişikliklerine göre düzenlenip kullanılabiliyor. “Floorpan” laminat parkelerin hızlı ve kolay montaj özellikleri zamandan ve işçilikten tasarruf edilmesini sağlarken, tutkalsız montaj sistemi de yüzeylerin lekesiz ve temiz kalmasını sağlıyor.


Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi tarafından birinci sınıf kalite ile üretilen “Floorpan” laminat parkelerin kilitlenme teknolojisi de zamanla açma yapmayı engelleyerek ev...