02 / 05 / 2024

Flora Şehir mail adresi

Flora Şehir mail adresi

Flora Şehir teslim tarihi olarak Mart 2016'da yaşam başlayacak. Toplam 334 adet daireden oluşan projede daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

Bahçekent Flora projesindeki 1 bağımsız bölümün değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO, "İstanbul Başakşehir Hoşdere 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında "Bahçekent Flora" projesinde konumlu 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporu"nu yayınladı. 

Eskişehir Flora Evleri satılık daire!

ESOTO AŞ imzası taşıyan Flora Evleri, birbirinden bağımsız 12 blokta 72 daireden oluşuyor. Eskişehir Flora Evleri satılık daire fiyatları ise 725 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Flora Evleri ile Eskişehir'de hayat güzelleşiyor!

Eskişehir'de inşa edilen Flora Evleri ile hayat daha güzel bir hale geliyor.12 blok olarak inşa edilen projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Bahçekent Flora'nın satış geliri arttı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Başakşehir Hoşdere 2. Etap'ta hayata geçirdiği Bahçekent Flora'nın satış geliri arttı

Dağ Mühendislik'in Konya projelerinde ödeme kampanyası!

Dağ Mühendislik, Floraşehir ve Doğa Şehir'de Konyalılar'a özel tarihi kampanyayla 36 ay yüzde 0, 48 ay yüzde 0,12, 60 ay yüzde 0,26 ve 120 ay yüzde 0,59 gibi inanılmaz banka oranlarıyla konut sahibi olma imkanı sunuyor.

Dağ Mühendislik Doğa Şehir ve Floraşehir projelerinde özel ödeme imkanı!

Yaptığı değerli yatırımlarla adından söz ettiren Dağ Mühendislik, inşaatı aralıksız devam eden Doğa Şehir ve Floraşehir projelerine özel ödeme imkanı sunuyor.

Emlak Konut GYO'nun Bahçekent Flora'da satış geliri arttı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Başakşehir Bahçekent Flora projesinde yükleniciden alacağı asgari şirket payı toplam gelirinin arttığını KAP'a bildirdi. İşte şirketin açıklaması...

Flora Şehir projesi beğeni topluyor!

Konya'nın gelişen en değerli bölgesinde yükselen Flora Şehir projesi sosyal özellikler ve geniş daire seçenekleriyle beğeni topluyor. Projede 2+1 ve 3+1 dairelerin standart, teraslı ve bahçeli konut seçenekleri bulunuyor.

Bahçekent Flora adres bilgileri!

Bahçekent Flora adres bilgileri kapsamında proje; İstanbul Başakşehir'de, Medeniyet Caddesi üzerinde inşa ediliyor. Dairelerin büyüklükleri 65 metrekareden başlangıç gösteren projede teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

1998 yılında Flora Evleri görücüye çıkmış!

1998 yılında Abka İnşaat tarafından Ataşehir'de inşa edilen Flora Evleri görücüye çıkmış. 18 bin metrekarelik alanda 6 blok, 226 daireden oluşan sitedeki dairelerin fiyatları 90-262 bin dolar arasında değişiyormuş.

Emlak Konut Cadde Flora'da ticari üniteler 195 bin TL'ye!

Cadde Flora ticari üniteleri, Emlak Konut güvencesiyle İstanbul’un Başakşehir ilçesinin Bahçekent mevkiinde hayata geçiyor. Cadde Flora fiyatları KDV hariç 195 bin TL'den açık artırma usulüyle satışa çıkartılıyor.

Bahçekent Flora değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Başakşehir'de bulunan "Bahçekent Flora" projesi için hazırlatılan 'Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte değerleme raporu...

Başakşehir Bahçekent Flora satılık!

Başakşehir Bahçekent Flora satılık daire alanları 65 metrekare ile 187 metrekare arasında değişiyor. Kuzey Marmara Otoyolu ile 3. Havalimanı’na yakın mesafede bulunan proje İstanbul Başakşehir'de hayata geçiriliyor.

Flora Şehir mail adresi Haberi

Flora Şehir mail adresi

Flora Şehir projesinde süs havuzu, zemin katta bahçe, fitness center,ticari dünkkanlar ve kapalı spor salonu,yürüyüş yolları, açık spor, salonları,otopark, çocuk oyun alanları, kamelyalar gibi sosyal seçenekler bulunuyor.


Flora Şehir projesi Dağ Mühendislik tarafından hayata geçiriliyor. Toplam 29 bin 280 metrekaresi yeşil alandan oluşan projede 34 adet dükkan ve 1 adet market bulunuyor. 


Flora Şehir projesinde toplam 334 adet daire bulunuyor. Banka kredisi kullanılarak ev sahibi olunabilinen projede daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Flora Şehir teslim tarihine göre projede Mart 2016'da yaşam başlayacak. Projedeki 2+1 dairelerin fiyatları 167 bin TL ile 177 bin TL arasında değişirken, 3+1 daireler ise 240 bin TL'den satışa sunuluyor.


Flora Şehir iletişim

Adres: Sancak Mh. Büyükırmak Sk. No:2/1...