16 / 05 / 2024

Florya belediye plajı

Florya belediye plajı

1978 yılında Florya'da 30 bin kişinin denize girebileceği halk plajı yapılıyormuş. Florya - Yeşilköy arasında, 300 bin metrekare araziye yapılacak plajdan halk çoz para vererek yararlanacakmış.

İstanbul Belediyesi 1942'de Yeşilköy ve Florya arasında evler inşa edecekmiş!

İstanbul Belediyesi 1942 yılında Yeşilköy ve Florya arasında evler inşa edecekmiş. Belediye proje için 20 bin lira sermaye ayrılmış. Daire fiyatları ise 5 bin ile 10 bin arasında satılacakmış...

Mersin'de halk plajı yerine millet bahçesi yapılacak!

Mersin Belediye Başkanı Vahap Seçer, sahildeki Deniz Aquapark’ın yerine halka açık plaj yapmak için çalışma başlattı. Ancak Valilik engeline takıldı. Valiliğin belediyeye gönderdiği yazıda; alanın Millet Bahçesi yapılacağını ve çalışmanın bir an önce durdurulmasını istedi.

Antalya'ya 3 yeni plaj!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya'daki kadınlar plajı sayının, 3 yeni ilave plajla 4'e çıkartılacağını dile getirdi.

Akçakoca Kadınlar Plajı ihale edilecek!

Akçakoca’da Kale mevkiinde bulunan Kadınlar plajına ait hazırlanan dev proje hazırlandı. Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, projenin en kısa zamanda ihale edileceğini açıkladı.

Van Gölü'nün Ayanis Sahili'ne 200 metrelik plaj!

Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe Doğal güzellikleri, koyları ve temiz suyuyla dikkati çeken Van Gölü'nün Ayanis Sahili'ne 200 metrelik plaj yapılacağını söyledi.

Gerze'ye yeni plaj geliyor!

SİNOP'un Gerze Belediye Başkanı Belovacıklı, "Yıllardır ilçemizin turizm açısından en büyük sıkıntısı plaj eksikliğiydi. Cayvaaltı mevkiinde başladığımız plaj çalışmaları ile kısa süre içerisinde ilçemize iki adet plaj kazandırmış olacağız" dedi.

Sinop Büyük Gerze Plajı tamamlandı!

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, bayram tatilinde yapımına başlanmış ve çevre düzenlemesi bitirilerek halkın hizmetine sunulan Büyük Gerze Plajı hakkında bilgi verdi.

Antalya'ya yapılacak 2 kadınlar plajının yeri belirlendi!

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, Antalya'ya yapılacak kadınlar plajının yeri belirlendi. Kentin doğusundaki Alanya- Gazipaşa arasındaki bölge kadınlar plajı için belirlenirken, kentin batısında ise Finike’de Andrea Doria alanı plaj için seçildi.

Ümit Uysal: Bambus Plajı'nı eninde sonunda yıkacağız!

Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal, meclis üyeleri ve basın mensuplarının katılımıyla devam eden ve tamamlanan projeler için bir gezi düzenledi. Uysal, falezlere beton dökülerek yapılan Bambus Plajı'nı eninde sonunda yıkacaklarını söyledi

Ataköy'den sonra sıra Florya sahilde!

İstanbul Ataköy sahilinde devam eden yapılaşma tehdidi şimdi de Florya sahiline yansıyor. 2013 yılında başlayan ve bu ay tamamlanan plan değişikliği Büyükşehir Belediye Meclisi’nde onaylandı.

Florya Plajı’nı da kapsayan kıyı şeridi turizme açıldı!

AKP’li Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Deniz Köşkü koruma alanı içinde kalan Florya Plajı’nı da kapsayan kıyı şeridini turizme açtı. 273 bin metrekarelik sahile otel, AVM, sergi alanları ve otopark yapılabilecek…

İzmir Seferihisar'da 4 milyon TL'ye plaj tesisi!

Seferihisar Belediye Başkanlığı, İzmir Seferihisar'ın Sığacık mevkiinde bulunan plaj tesisini satışa çıkardı. Söz konusu tesis alanının satış bedeli 4 milyon TL olarak belirlendi.

1935 yılında Florya Plajı'nın bir kısmı ucuz fiyatla satılacak!

1935 yılında İstanbul Belediyesi, çağdaş bir plaj haline getirmek için metrekaresini 17 kuruştan 173 bin liraya istimlak ettiği, bir milyon metrekareden büyük olan, Florya Plajı'nın bir kısmını ucuz fiyatla satacakmış.

Florya belediye plajı Haberi

Florya belediye plajı



FLORYA'DA 30 BİN KİŞİNİN GİRECEĞİ HALK PLAJI YAPILIYOR


  İstanbul'da, Florya - Yeşilköy arasında 30 bin kişinin birden denize girebileceği ''halk plajı'' yapılmaya başlanmıştır. 300 bin metrekare genişlikte olacak plajdan halk çok az bir para vererek yararlanacaktır. İstanbul Belediyesi, Florya'daki kamp evleri ile Yeşilköy arasındaki düzensiz bir alanı halk plajı yapmaya başlamıştır. Belediye Başkanı Aytekin Kotil, yapım çalışmalarına başlandığını bildirmiş, ''Burada belediye arsası ile Hazine arazisini birleştirdik. Toplamı 300 bin metrekare olan bu bölgeyi halk plajı olarak hizmete açacağız. Bu çalışmanın bitiminde 30 bin kişi birden denize girme olanağı bulacak ve halktan çok az bir karşılık alınacaktır. Hazine arazisinin...