14 / 05 / 2024

Florya Capy İnşaat Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi Nerede

Florya Capy İnşaat Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi Nerede

Florya Capy İnşaat Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ali İlhan Eren tarafından kuruldu.

Florya Metal İnşaat Kağıt Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Florya Metal İnşaat Kağıt Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Can Şimşek tarafından kuruldu.

Florya Restorasyon Mimarlık İnşaat Elektronik Tedarik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Florya Restorasyon Mimarlık İnşaat Elektronik Tedarik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de İsmail Özayyıldız  tarafından kuruldu.

Florya Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Florya Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Florya Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketinin merkezi Bağcılar’da yapıldı.

Tekfen Holding, Florya Gayrimenkul'deki paylarını Folkart'a sattı!

Tekfen Holding, iştiraki Florya Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. sermayesinde sahip olduğu yüzde 50 oranındaki payların tamamının toplam 25 milyon 250 bin ABD Doları/ yaklaşık 220 milyon TL bedelle satılması için 24 Haziran 2021'de anlaşma imzalandı. 

Florya Beyaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Florya Beyaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Daş tarafından kuruldu.

Florya İnşaat Otomotiv Danışmanlık Petrokimya İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Florya İnşaat Otomotiv Danışmanlık Petrokimya İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile A.A.Resen Al-Humaırı ve O.A.Abdalamır al-Hemıry ortaklığında kuruldu.

Karar Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Florya Şubesi açıldı! 

Karar Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Florya Şubesi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı...

Florya Group Nakliyat İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Florya Group Nakliyat İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdelmoneım R.K  Alı tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Galatasaray Florya arazisi Öz Er-Ka İnşaat'ın oldu!

Emlak Konut GYO tarafından bugün ihaleye çıkarılan Galatasaray Florya arazisinin kazananı Öz Er-Ka İnşaat oldu. Şirket ihaleyi 832 milyon 500 bin TL teklifle kazandı...

Ihlamur Konakları Florya’da ön talep toplanıyor!

Beyaz İnşaat’ın imzası ile hayata geçirilen Ihlamur Konakları Florya’da ön talep dönemi başladı. Firma, büyük beğeni toplayan Beyaz Park Topkapı projesinin ardından Florya’nın merkezinde konumlandırdığı Ihlamur Konakları’yla konut alıcılarına emsalsiz bir yatırım imkanı daha sunuyor.

Vatan Turizm Otelcilik ve İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Florya Şubesi açıldı!

Vatan Turizm Otelcilik ve İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Florya Şubesi, Vedat Mutlu Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 25 Ağustos'ta Bakırköy'de açıldı.

Florya Capy İnşaat Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Florya Capy İnşaat Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ali İlhan Eren tarafından kuruldu.

Florya Capy İnşaat Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Florya Capy İnşaat Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi Nerede

 Florya Capy İnşaat Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ali İlhan Eren tarafından kuruldu.

 Florya Capy İnşaat Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar,yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler,tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma...