09 / 05 / 2024

Florya evlerinin değeri ne kadar 2021

Florya evlerinin değeri ne kadar 2021

Emlak Konut GYO Florya Evleri'nin KDV hariç mevcut durum değeri 691 milyon 207 bin TL, KDV dahil mevcut durum değeri ise 815 milyon 624 bin 260 TL olarak belirlendi. 

Emlak Konut GYO Florya Evleri'nin değeri 4 milyar 324 milyon TL! 

Emlak Konut GYO Florya Evleri'nin mevcut durumuyla değeri açıklandı. İşte dev projenin 2023 yıl sonu değeri...

Emlak Konut GYO Florya Evleri'nin değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO Florya Evleri'nin değeri belli oldu. Emlak Konut GYO Florya Evleri'nin değerleme raporunu KAP'ta yayımladı...

Emlak Konut GYO Florya Metin Oktay Tesisleri arsasının değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Bakırköy arsasının değerleme raporunu yayınladı. Peki üzerinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nin yer aldığı arsanın değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO Florya Evleri'nin değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO Florya Evleri'nin KDV hariç mevcut durum değeri 691 milyon 207 bin TL, KDV dahil mevcut durum değeri ise 815 milyon 624 bin 260 TL olarak belirlendi. 

Gelibolu'daki arsaların değeri 2 yılda 2 kattan fazla arttı!

Gelibolu Yarımadası’nda bazı köylerdeki arsaların değeri ulaşım projeleri ile 2 yılda 2 kattan fazla arttı. 

Gayrimenkul değeri mi? Gayrimenkul fiyatı mı?

Bir gayrimenkulün kısa zamanda satılabilmesi için, piyasa değeri ve piyasa fiyatı arasındaki farkın düşük olması gerekiyor. Yüzde 30'lara kadar çıkan bu farkın makul düzeye inmesinin yollarından biri, gayrimenkul sahiplerinin, gayrimenkul danışmanlarıyla veya değerleme uzmanlarıyla çalışması.

Enka İnşaat'ın Borsa İstanbul'daki değeri 26.8 milyar TL!

Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlerin toplam piyasa değeri, gün sonu itibarıyla yaklaşık 859 milyar lira olarak açıklandı. 

Enka İnşaat'ın Borsa İstanbul'daki değeri 24.8 milyar TL!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi verileri açıklandı. Borsa İstanbul'da işlem gören Enka İnşaat'ın piyasa değeri 24 milyar 840 milyon TL olarak açıklandı.

Kilis Belediyesi'nden arsa birim değeri toplantısı!

Kilis Belediyesi arsa birim değeri toplantısı Kilis Belediye Başkan Yardımcısı M. Ali Eryılmaz başkanlığında gerçekleşti.

Boğaz'daki arsaların değeri 670 milyar lira!

114 milyon 453 bin metrekare arazinin bulunduğu Boğaz'da, arsaların değeri halihazırda 670 milyar lira olarak belirlendi.

Boğaziçi'ndeki yapıların toplam değeri 610 milyar TL!

TUVİMER İstanbul Değer Haritası'nın 4'üncü raporu yayınlandı. Ortalama metrekare fiyatlarının 9 bin 500 lira olduğu Boğaz'da 53 milyon 255 bin metrekarelik yapı stokunun toplam değeri 550 milyar lira olarak belirlendi.

Emlak vergisine esas olan vergi değeri 2017!

Emlak vergisi, 1319 sayılı Kanun gereğince ödeniyor. Vergi, taşınmazın değeri üzerinden hesaplanıyor. Ödemeler senede iki eşit taksit halinde yapılıyor.

Tek daireli binaların değeri arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu’nun 2016 yılı yapı ruhsatları verilerine göre konut fiyatları 2016'da yüzde 4,4 artarken en çok artış yine tek daireli binalarda gerçekleşti. Tek daireli binalarda metrekare değeri yüzde 10.8’le büyük ve çok odalı konutları solladı.

Florya evlerinin değeri ne kadar 2021 Haberi

Florya evlerinin değeri ne kadar 2021

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Emlak Konut Florya Evleri Değerleme Raporu hakkında açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO Florya Evleri, İstanbul ili, Bakırköy ilçesi, Yeşilköy Mahallesi, Şehir Özcan Canik Sokak adresinde bulunuyor. Eski polis okulu olarak bilinen alan, caddeye 200 metre mesafede bulunuyor. E5 Karayolu'na 400 metre mesafede konumlanan projenin yakın çevresinde Atatürk Havalimanı, FlyInn AVM ve Aqua Florya AVM yer alıyor. 

Bölge ağırlıklı olarak sanayi ve ticari fonksiyonlu olarak gelişme göstermiş olup, genel olarak 2-3 katlı kullanılan yapılardan oluşuyor. Ayrıca taşınmaz Atatürk Havaalanına yakın konumda olup bu havaalanının taşınması ile havaalanı yerine yapılacak projeler ile bölgenin daha da gelişmesi bekleniyor. Sahil yoluna yaklaşık 2 kilometre mesafede bulunan Florya Evleri projesine özel araçlar ve toplu...