14 / 05 / 2024

florya kaşıbeyaz varlık fonuna mı devredildi

florya kaşıbeyaz varlık fonuna mı devredildi

İstanbul Bakırköy Florya'daki 22 dönümlük bir arazi Varlık Fonu’na geçti. Arazi üzerinde Kaşı Beyaz Et ve Balık restaurantı bulunuyor.

Hasan Gümüştekin nerede okudu? Hangi bankalarda görev aldı? Değer Varlık’ta hangi alanda çalışıyor?

Hasan Gümüştekin kimdir? Kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi bankalarda çalıştı? Hangi alanda yüksek lisans yapıyor? Değer Varlık’ta ne iş yapıyor? İşte Hasan Gümüştekin ile ilgili merak edilenler...

Yasin Yerebakan kimdir? Bankacılık sektöründe kaç yıl çalıştı? Değer Varlık’ta ne iş yapıyor?

Yasin Yerebakan kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi bölümden mezun oldu? Hangi görevlerde bulundu? Değer Varlık’ta hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Yasin Yerebakan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Beko 4 programlı beyaz bulaşık makinesinde 2 bin 500 TL indirim fırsatı!; Kaçmaz fiyat

Beko 4 programlı beyaz bulaşık makinesinde 2 bin 500 TL indirim geldi. İşte Beko 4 programlı beyaz bulaşık makinesi fiyatı...

Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Varlık Barışı başvuruları için son hafta! Sakın kaçırmayın!

Yurt dışında bulunan para, altın, döviz, menkul kıymet ve diğer sermaye piyasası araçlarını vergi incelemesine tabi tutulmadan Türkiye'de değerlendirmek üzere başlatılan "Varlık Barışı" uygulamasına başvurular 30 Haziran tarihinde sona eriyor. İşte ayrıntılar...

Kaşıbeyaz'dan şube atağı! Mart'ta 2 yeni şube geliyor!

Kovid-19 salgını sebebiyle sektör küçülürken Kaşıbeyaz büyüyor. Mart ayında iki yeni şubeyi açmak için hazırlıklar yapılıyor. Şubelerin biri Büyükçekmece Kıyı İstanbul'da, diğeri ise Bahçeşehir Gölet'te açılacak. Kaşıbeyaz, yurt dışı yatırımlarını da hazırlıyor...

Kaşıbeyaz'dan iki yeni şube!

Yeme içme sektörünün en büyük oyuncuları araısnda yer alan Kaşıbeyaz, İstanbul Bahçeşehir Gölet’te ve Büyükçekmece Kıyı İstanbul projesinde 2 yeni şube açacak.

Kaşıbeyaz Kıyı İstanbul AVM'de şube açacak!

Kaşıbeyaz'ın altıncı şubesi İstanbul'un ve Türkiye'nin en iddialı AVM projelerinden biri olarak lanse edilen Büyükçekmece'de hayata geçecek Kıyı İstanbul projesinde yer alacak.

Norveç Varlık Fonu uygun emlak projeleri bulamadı!

Norveç Varlık Fonu'nun CEO'su Yngve Slyngstad bugün parlamentonun finans komisyonunda Tokyo ve Singapur'da uygun emlak projeleri bulamadıklarını açıkladı.

Nurettin Canikli'den Varlık Fonu açıklaması!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Türkiye Varlık Fonu’na devredilen şirketlerin satış veya özelleştirme planları olmadığını açıkladı. Canikli “Bunlar karşılık gösterilebilecek çok kıymetli şirketler. Güçlü bilançosuyla fon, uzun vadeli düşük faizli finansman sağlar” şeklinde konuştu.

Varlık Fonu projelerde maliyeti düşürüyor!

Başbakan Binali Yıldırım, Varlık Fonu ile ilgili bilinmedikleri anlattı. Yıldırım, fonun geçmişte kaynak kullanılarak yapılmış projelere maliyet düşürücü bir destek verebileceğini belirtti.

Türkiye Varlık Fonu yabancı banka satın alabilir!

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Cemil Ertem, Türkiye Varlık Fonu’nun yurt dışında bir markayı, bankayı satın alabileceğini açıkladı

Varlık Fonu öncelikli yatırımlara kaynak sağlayacak!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, yaptığı açıklamada Varlık Fonu'nun, Türkiye'nin stratejik varlıklarını geliştirmeyi ve değerini artırmayı, Türkiye'nin öncelikli yatırımlarına yönelik kaynak sağlayacağını dile getirdi.

Varlık Fonu yatırımcının ilgisini Türkiye'ye çekecek!

Varlık Fonu’nun stratejik öneme sahip projelere destek olarak yeni yatırımcıların ilgisini Türkiye’ye çekmek için faaliyetler yapacağını belirten Başbakan Yardımcısı Canikli, “Türkiye’nin küresel bir oyuncu olma misyonuna destek verecektir” dedi.

florya kaşıbeyaz varlık fonuna mı devredildi Haberi

florya kaşıbeyaz varlık fonuna mı devredildi

Türkiye Varlık Fonu’nun portföyünde yer alan şirketlerin sayısı artıyor. Ziraat Bankası, BOTAŞ, TPAO, PTT ve Borsa İstanbul’un yarı sıra Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme Ananonim Şirketi, ETİ Maden ve Çaykur da Varlık Fonu’na devredildi.


Varlık Fonu’na milyonlarca lira değerinde turistik bölgelerde bulunan Hazine arazisi de aktarıldı. Buna göre Antalya’nın Aksu, Kemerağzı, Kemer, Çamyuva, Kiriş, Beldibi, Manavgat, Çolaklı, Ilıca, Sorgun, Bahçelievler, Kemerağzı mahallelerindeki onlarca dönüm alan Hazine’den alınarak Varlık Fonu’na devredildi.


Aydın’da ise Didim, Gevrek, Kuşadası, Hacıfeyzullah, Türkmen mahallesindeki Hazine taşınmazları Varlık Fonu’a geçti.


İstanbul Bakırköy’deki 22 dönümlük bir arazi Varlık Fonu’na geçerken İzmir’in Menderes, Gümüldür, Özdere, Selçuk mahallelerindeki pek çok arazi Varlık Fonu’na geçti.


Bodrum’da 8 dönümlük alan ile Isparta ve Kayseri’de 39 dönüm alan Varlık Fonu’a geçti.



İŞTE VARLIK FONU’NA...