06 / 05 / 2024

Florya Ofispark teslim

Florya Ofispark teslim

Gönye Proje Tasarım, yeni projesi Florya Ofisparkta uyguladığı Nefes Alan Ofis Konsepti ile alışılageldik ofis hayatı kurallarının dışına çıkıyor..

Florya Ofispark'ta nefes alan ofis konsepti!

Gönye Proje Tasarım’ın iç mimari çalışmalarını gerçekleştirdiği yeni projesi Florya Ofispark, alışılmış ofis hayatı kurallarının dışına çıkıp Nefes Alan Ofis Konseptiyle iş hayatına yepyeni bir yaşam tarzı sunuyor.

Florya Ihlamur Konakları'nda son 2 daire! Hemen teslim fırsatıyla!

Beyaz İnşaat tarafından Florya'da inşa edilen Florya Ihlamur Konakları'nda son dairenin satışı devam ediyor. Florya Ihlamur Konakları'nda daire fiyatları ne kadar? Florya Ihlamur Konakları daire fiyat listesi...

Olağanüstü Florya Evi'nde teslimler bu yıl! Peşin ödemelerde indirim fırsatıyla!

İstanbul Florya'da yükselen Nivak Florya projesinden konut sahibi olmak isteyenler yüzde 40 peşinat imkanından yararlanabiliyor. 96 adet konutun bulunduğu proje sahiplerine bu yıl teslim edilecek.

Nivak Florya yıl sonunda teslim! Yüzde 40 peşinatla!

Nivak Group imzası taşıyan Nivak Florya'nın teslimlerinin Aralık ayında yapılması planlanıyor. Nivak Florya projesinden konut sahibi olmak isteyenler yüzde 40 peşinat imkanından yararlanabiliyor.

Nivak Florya'da yüzde 40 peşin,12 ay vade avantajı! Son 9 gün, fırsatı kaçırmayın!

Nivak Group imzası ile inşa edilen Nivak Florya projesi 2024 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Peki Nivak Florya'da daire fiyatları ne kadar? Hangi tip konutlar bulunuyor? İşte merak edilenler...

Florya Yalı'da hemen anahtar teslim 4+1 daireler! 

Florya Yalı projesinde 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Projede hemen anahtar teslim fiyatıyla satışlar devam ediyor. Peki Florya Yalı'da 4+1 konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar... 

Nivak Florya'da kişiye özel ödeme planı! Aralık 2024'te teslim!

Nivak Group tarafından hayata geçirilen Nivak Florya'da kişiye özel ödeme planı sunuluyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2024 yılının Aralık ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Florya Ihlamur Konakları teslim tarihi!

Florya Ihlamur Konakları teslim tarihi Ağustos 2018 olarak belirtiliyor. Ihlamur Konakları'nda ön talep toplanıyor.

Florya Ofispark'tan Nefes Alan Ofis konsepti!

Gönye Proje Tasarım'ın iç mimari çalışmalarını gerçekleştirdiği yeni projesi Florya Ofispark, alışılmış ofis hayatı kurallarının dışına çıkıp Nefes Alan Ofis Konseptiyle iş hayatına yepyeni bir yaşam tarzı sunuyor.

Nefes alan ofisler Florya Ofispark'ta!

Gönye Proje Tasarım, yeni projesi Florya Ofisparkta uyguladığı Nefes Alan Ofis Konsepti ile alışılageldik ofis hayatı kurallarının dışına çıkıyor..

Florya Ofispark'ta nefes alan ofis konsepti!

Gönye Proje Tasarım’ın iç mimari çalışmalarını gerçekleştirdiği yeni projesi Florya Ofispark, alışılmış ofis hayatı kurallarının dışına çıkıp Nefes Alan Ofis Konseptiyle iş hayatına yepyeni bir yaşam tarzı sunuyor.

Akkent Florya Gaziantep teslim tarihi!

Sevinçler İnşaat tarafından hayata geçirilen Akkent Florya Gaziantep projesinde daireler 2 oda 1 salon 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Akkent Florya Gaziantep teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Florya Ofis Park ne zaman teslim?

Yüzde 30 peşinatla sıfır faizle 30 aya kadar vadelendirme yapılan Florya Ofis Park ne zaman teslim sorusuna cevap olarak hemen teslim deniliyor. Projede fiyatlar 535 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Florya Ofis Park'ta yüzde 18 KDV dahil fiyatlarla hemen teslim!

Teslimleri hemen gerçekleşen Florya Ofis Park projesi 73 adet home ofis ve 5 adet dükkandan oluşuyor. Florya Ofis Park, TOKİ güvencesiyle Eroğlu Gayrimenkul imzası taşıyor...

Florya Ofispark teslim Haberi

Florya Ofispark teslim

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketlerinin büyük ölçekli projelerinde markalı konut ve ofislerin iç mimari tasarım ve uygulamalarına imza atan Gönye Proje Tasarım, yeni projesi Florya Ofisparkta uyguladığı Nefes Alan Ofis Konsepti ile alışılageldik ofis hayatı kurallarının dışına çıkıyor. Florya Ofispark'ta giriş, lobi alanı, kat koridorları, tuvaletler ve asansör holleri Gönye imzasını taşıyor. Gönye. bu alanlarda doğaya uyumlu ürünler kullanmaya özen gösterdi. Malzeme seçiminde yapay yerine doğal malzemeden yana tercih kullanan tasarımcılar, bu mekanların aynı zamanda şık olmasına da özen gösterildiğini belirttiler. Ahşapta ceviz, zeminde cilalı ve patineli doğal taş kullanıldı. Duvarlarda boyalı cam ve lake panel kombinasyonlar tasarlandı. Genel olarak modern bir görüntünün yanı sıra şık bir görüntü yaratmak için yansıma yapan cam, cilalı mermer gibi malzemeler...