03 / 05 / 2024

Nivak Florya yıl sonunda teslim! Yüzde 40 peşinatla!

Nivak Florya yıl sonunda teslim! Yüzde 40 peşinatla!

Firma: Nivak Group

Proje: Nivak Florya

Nivak Group imzası taşıyan Nivak Florya'nın teslimlerinin Aralık ayında yapılması planlanıyor. Nivak Florya projesinden konut sahibi olmak isteyenler yüzde 40 peşinat imkanından yararlanabiliyor.



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden  Nivak Group  imzası ile inşa edilen Nivak Florya'da 21 dönüm alan üzerinde yükseliyor.

Satış sürecinin devam ettiği  Nivak Florya  projesinde toplam 96 adet konut yer alıyor. Yatay mimari anlayışı ile dikkat çeken Nivak Florya projesinde yer alan bloklar 4 katlı olarak tasarlandı.

Nivak Group Nivak Florya projesi kapsamındaki konutlar balkonlu, teraslı ve bahçeli olacak biçimde tasarlandı. 

Farklı konut alternatiflerinin yer aldığı Nivak Florya projesinde  2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 1 salon, 7 oda 1 salon konutlar yer alıyor. 

Nivak Florya yıl sonunda teslim! Yüzde 40 peşinatla!

Peki Nivak Group Nivak Florya projesinde bulunan konutlar için ödemeler nasıl yapılıyor? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Nivak Florya projesi ile ilgili tüm detaylar...

Nivak Florya projesinde yer alan konutlar bu yılın Aralık ayında sahiplerine teslim edilecek. Proje kapsamındaki 2 oda 1 salon  dairelerin alanı 126 metrekareden başlıyor.

Kişiye özel ödeme planları sunulan Nivak Florya projesinden yüzde 40 peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

Sosyal alanları ile dikkat çeken Nivak Florya projesinde çim aktivite alanları, dış mekan locaları, yürüyüş ve bisiklet yolları, fitness salonu, sauna, yansıma havuzları, süs havuzları, lobi, oturma alanları, hamam, çocuk oyun alanları, kafe, yüzme havuzu ve pilates stüdyoları yer alıyor. 

Web: https://nivakflorya.com/

 

Strada Bahçeşehir'de 36 ay vadeyle!

Sur Yapı Topkapı Evleri'nde hemen teslim avantajlı son daireler!

Ebruli Başakşehir'de 12 ay ödemesiz, yüzde 20 peşin, 36 ay vade avantajıyla!


projeye sor



Geri Dön