29 / 07 / 2024

Flotal extra clear

Flotal extra clear

TRC Lameks extra clear’ı ve düşük demirli düzcam ile üretilen aynası TRC Flotal extra clear’ı yapı sektörüne ve tüketicisine yönelik pazara sunuyor...

Migros'ta çılgın indirim başladı! Dalin Şampuan 134,50 TL'den 49,90 TL'ye, Clear şampuan 109,50 TL'den 69,90 TL'ye düştü

Migros Market Cumadan Cumaya İndirimleri'ni yayımladı. İndirim kapsamında 24 adet ürün indirime dahil edildi. İşte Migros indirimli ürünler fiyat listesi...

ŞOK’ta A’dan Z’ye indirim! Turşuluk biber 29,90 TL’ye, yüzey temizleyici 49,90 TL’ye, Yumoş extra 69,90 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK’ta başlayan indirim kampanyası dalga dalga büyüyor. Buna göre, turşuluk biber 29,90 TL’ye, Asperox yüzey temizleyici 49,90 TL’ye, Yumoş extra 69,90 TL’ye düştü. İşte 14 Eylül 2023 ŞOK fiyat listesi...

Carrefoursa’da dev indirim fırsatları! Solo 16’lı tuvalet kağıdı 71,90 TL! 10 Mart 2023 Fiyat Listesi

Carrefoursa’nın yaptığı indirim kampanyasında 25 TL üzeri alışverişlerde Solo Akıllı Seçim 16’lı Tuvalet Kağıdı 50 lira birden indirimle 71,90 TL’ye, Johnsons 750 ml Baby Şampuan 39,90 TL’ye, Yumoş Extra Lilyum  33,50 TL’ye alınabiliyor. Peki Carrefoursa’da hafta sonu başka hangi ürünler indirimde?

Karacanın en değerli seti indirimde! Çeyizini 13.999 TL’ye kapat! İşte 17 Ocak 2023 fiyat listesi…

Karacanın 62 Parçalık 12 kişilik yemek takımları 13.999 TL’ye satışta. Fine Pearl Extra Chanak Gold, Fine Pearl Extra Simone, Fine Pearl Extra Trio Platin, Fine Pearl Extra Selva ve Fine Pearl Extra Argento takımlarına 4.999 TL indirimle sahip olun.

Clear Cam Ve Yapı Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Clear Cam Ve Yapı Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin İpek tarafından kuruldu. 

Ankaralılar geniş daireleri tercih ediyor!

Ankara Gayrimenkul Müşavirleri Derneği ve Extra Türkiye Gayrimenkul Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Aslan Ankara'da 1+0 daire üretimine yönelik değişikliği değerlendirdi...

Konut satışları kısa sürede yükselişe geçecek!

Ankara Gayrimenkul Müşavirleri Derneği ve Extra Türkiye Gayrimenkul Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Aslan gayrimenkul sektörüne yönelik son değişiklikleri değerlendirdi.

Ankara, gayrimenkulde İstanbul olma yolunda!

Ankara Gayrimenkul Müşavirleri Derneği Başkanı ve EXTRA Türkiye Gayrimenkul Danışmanlık Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Aslan, gayrimenkul sektörünün bugünün ve yarınını Anadolu Gazetesi'ne anlattı.

Penti Güney Afrika mağazası açıldı!

İç giyim kategorisinde hizmet veren Penti'nin, Güney Afrika Cumhuriyeti'ndeki ilk mağazası Johannesburg Clear Water Mall'da açıldı. Penti 2018'e kadar yurtiçi ve yurtdışında toplam 700 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

Ankara'da konut satışları artıyor!

Extra Türkiye Gayrimenkul Genel Müdürü Erkan Aslan, "Son 6 yıldır yaşanan bütün krizlere, seçimlere ve piyasadaki negatifliklere rağmen Ankara'da her yıl bir öncekinden daha fazla konut satıldı" dedi.

Hobi Extra Kurtköy iletişim!

4 blok halinde yükselen Hobi Extra Konutları'nda fiyatlar 230 bin TL'den başlıyor. Hobi Extra Kurtköy iletişim için 0216 685 11 11 telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Hobi Extra fiyat!

Grup Atlantis imzası ile inşa edilen Hobi Extra projesinde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri satışa sunuluyor. Hobi Extra fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Kurtköy Hobi Extra nerede?

Atlantis AVM’ye ve yeni metro istasyonuna yakın bir konumda yükselen Hobi Extra Evleri 2016 yılının aralık ayında teslim edilecek. Peki Kurtköy Hobi Extra nerede?

Flotal extra clear Haberi

Flotal extra clear


Trakya Cam Sanayii A.Ş, düşük demirli düzcam kategorisine iki ürün daha ekliyor. Cam kırılmalarından kaynaklanan riskleri en aza indirgeyen emniyet ve güvenlik camı TRC Lameks extra clear’ı ve düşük demirli düzcam ile üretilen aynası TRC Flotal extra clear’ı yapı sektörüne ve tüketicisine yönelik pazara sunuyor.


Düzcam alanında faaliyet gösteren Trakya Cam Sanayii A.Ş, düşük demirli düzcam kategorisine iki ürün daha ekliyor. Cam kırılmalarından kaynaklanan riskleri en aza indirgeyen emniyet ve güvenlik camı TRC Lameks extra clear’ı ve düşük demirli düzcam ile üretilen aynası TRC Flotal extra clear’ı yapı sektörüne ve tüketicisine yönelik pazara sunuyor.


Trakya Cam Sanayii A.Ş, mevcut TRC Lameks ürününe ek olarak düşük demirli düzcam kullanarak geliştirdiği yeni ürünü TRC Lameks extra clear daha şeffaf bir görüntüye sahip ve...