28 / 04 / 2024

flowers park kripto para

flowers park kripto para

Kripto para piyasalarının en yüksek hacimli sanal para birimi Bitcoin, yüzde 20'den fazla artışla 48 bin dolara yaklaştı ve tarihi bir rekor kırdı. Türkiye'de ilk defa bir inşaat projesi bitcoin ile satış yaptığını duyurdu.

Flowers Park Site Yönetimi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flowers Park Site Yönetimi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Aydın, Özcan Güler ve Sabri Duman ortaklığında kuruldu.

Türkiye'nin ilk kripto kiosku Marmara Park'ta!

Kripto para piyasası Türkiye'de büyük rağbet görmeye devam ediyor. Ülkemizin ilk kripto para alışveriş standı Marmara Park Alışveriş Merkezi' nde kurulacak.

Flowers Park Mimaroba'da fiyatlar  4.950 TL’den başlıyor!

Büyükçekmece'de yükselen Flowers Park Mimaroba Projesi her geçen gün değerleniyor. Mimaroba’da, yeşil ve mavinin bir araya getirildiği ayrıcalıklı bir yaşam kapıları açılıyor.

Flowers Park Mimaroba fiyat!

İstanbul’un değeri her geçen gün artan semti Mimaroba'da yükselen Flowers Park projesinde satışlar başladı. Peki Flowers Park Mimaroba'da fiyatlar ne kadar? İşte Flowers Park Mimaroba fiyat listesi...

Flowers Park Mimaroba satışta! Yeni proje!

İstanbul’un değeri her geçen gün artan semti Mimaroba'da inşa edilen Flowers Park projesi satışa çıktı. Projede daireler 650 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Agena Park Evleri'nde 99 bin TL'ye! Sıfır faizle!

Esenyurt'ta yapılan Agena Park Evleri'nde fiyatlar 99 bin ile 420 bin TL arasında değişiyor.

Sanko Park 20 Mart'ta açılıyor

Sanko Holding ve Rönesans İnşaat ortaklığıyla Gaziantep'te yapılan Güneydoğu Anadolu'nun en büyük alışveriş merkezi Sanko Park 20 Mart'ta açılıyor.

Sanko Park'ta 1 Haziran'a kadar kira yok!

Sanko Holding ve Rönesans Holding ortaklığıyla Gaziantep'te 20 Mart'ta açılacak olan Sanko Park Alışveriş Merkezi'nde 1 Haziran'a kadar yatırımcılardan kira alınmayacak.

Park Orman Evleri'nde 4+1 dubleks 190 bin TL'ye!

Demo İnşaat tarafından İstanbul Taşdelen'de yapılan Park Orman Evleri'nde fiyatlar 155 bin TL ile 190 bin TL arasında değişiyor.

Agena Park'ta 99 bin TL'ye! Sıfır faizle!

Esenyurt'ta yapılan Agena Park Evleri'nde fiyatlar 99 bin ile 420 bin TL arasında değişiyor.

Royal Park Evleri 2. etap satışları başladı

Dinamik Group tarafından Çorlu' da inşa edilen Royal Park Evleri'nin 2. etap satışları başladı.

Aktaş Park'ın temeli atılıyor

Göztepe Aktaş Park projesinin "Temel Atma Töreni" 24 Ocak Cumartesi günü saat 12:00'de gerçekleşecek.

Dora Park'ta 259 bin TL'ye son 10 konut!

Sur Yapı tarafından Ümraniye'de inşa edilen Dora Park'ta satışta bulunan son 10 daire kaldı.

flowers park kripto para Haberi

flowers park kripto para

Dünya çapında bir çok kurumsal firmanın yakın takibine giren kripto para birimlerine Türkiye’den de ilgi oldukça yüksek. Kripto para birimlerini geleceğin ticaret aracı şeklinde tanımlayan Projekspert Gayrimenkul kurucusu Emel Akbaş, Türkiye’de bir ilk olarak, Bitcoin ile gayrimenkul satışı yaptıkları kampanyalarını duyurdu.

Akbaş; pandemi ile birlikte hızlı bir dijitalleşmenin içerisinde hayatın her alanında devrim geçirildiğini dile getirerek, şöyle konuştu:

“Kripto paranın önümüzdeki yıllar içerisinde daha çok hayatımıza gireceğini biliyorduk. Yıllar içerisinde tüm gayrimenkul satışlarının bu tür para birimleri ile yapılacağını öngörüyoruz. Bununla ilgili de bir süredir ekibimizle konu ile ilgili çeşitli alt yapı çalışmaları ve Bitcoin ile gayrimenkul satışı yapılabilecek online platform hazırlıklarını yapıyorduk. Ancak kripto paranın bir anda Dünya’nın gündemine oturması ile birlikte biz de planlarımızı erkene çektik. Bugün itibariyle...