14 / 05 / 2024

fly butik satılık daire

fly butik satılık daire

Beylikdüzü Fly Butik Residence 'ta fiyatlar 40 bin liradan başlangıç gösteriyor, projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor...

Fly Salmiya satılık daire!

Blokların kat yüksekliğinin 17 olarak belirlenen proje Uçarlar Yapı ve Beşikyapı tarafından inşa ediliyor. Fly Salmiya satılık daire teslimleri Aralık 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Fly Salmiya Rezidans satılık!

Uçarlar Yapı ve Beşikyapı tarafından inşa edilen proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Proje 17 kat şeklinde yükseliyor. Fly Salmiya Rezidans satılık daireler Aralık 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

Beylikdüzü Fly Salmiya satılık!

Teslimlerin 2017 yılı Aralık ayında yapılacağı Beylikdüzü Fly Salmiya Evleri 2 blok halinde yükseliyor. Beylikdüzü Fly Salmiya satılık daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Beylikdüzü Fly Salmiya satılık daire!

Toplam 282 adet konuttan meydana gelen Fly Salmiya Evleri İstanbul Avrupa Yakası'nda inşa ediliyor. Beylikdüzü Fly Salmiya satılık daire fiyatları ise haberimizin içinde yer alıyor.

Esenyurt Ayışığı Butik satılık!

Esenyurt Ayışığı Butik satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Toplam 110 adet konuttan meydana gelen proje tek blok halinde inşa edilecek.

Demir İnşaat Ayışığı Butik satılık!

Demir İnşaat Ayışığı Butik satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. İstanbul Esenyurt'ta inşa edilen projede toplam 110 adet konut yer alıyor.

Ayışığı Butik Esenyurt satılık!

Ayışığı Butik Esenyurt satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teslimlerin 14 ay sonra gerçekleşeceği projede çeşitli sosyal alanlara yer veriliyor.

Helenium Butik satılık daire!

Helenium Butik satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salonlardan meydana geliyor. Proje 6 bin metrekare üzerinde yükseliyor.

Helenium Butik Kurtköy satılık!

Başarır İnşaat imzası ile hayata geçirilen Helenium Butik Kurtköy satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Projede daire teslimlerinin 2017 yılında yapılması planlanıyor.

216 Butik Plus Çekmeköy satılık!

216 Butik Plus Çekmeköy satılık daire fiyatları 212 bin TL'den başlıyor ve 555 bin TL'ye kadar ulaşıyor. 2 bloktan meydana gelen projede 123 tane daire yer alıyor.

216 Butik Plus Residence Çekmeköy satılık daire!

216 Butik Plus Residence Çekmeköy projesinde daireler 2 blok halinde yükseliyor. 216 Butik Plus Residence Çekmeköy satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Projede 123 adet daire bulunuyor.

Gül İnşaat Gül Park Butik satılık!

Gül İnşaat Gül Park Butik satılık daire sahibi olmak isteyenler yüzde 25 peşinat veriyor. Geri kalan tutar ise 24 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme imkanı sunuluyor. Projede satış sürecine başlandı...

Fly Butik Residence satılık daire! Satış süreci sona erdi!

Fly Butik Residence satılık daire bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Uçarlar Yapı Fly Butik Residence projesinde 12 katlı 2 blokta 200 adet konuttan meydana geliyor...

fly butik satılık daire Haberi

fly butik satılık daire


İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü 'nde Uçarlar Yapı imzası ile inşa edilen Fly Butik Residence 'ta satışlar devam ediyor. Proje 12 katlı 2 blok halinde yükseliyor.


200 konuttan meydana gelen Fly Butik Residence 'ta stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. 


Fly Butik Residence fiyatları:

Stüdyo daireler 40 bin liradan;

1 oda 1 salon daireler 75 bin liradan;

2 oda 1 salon daireler 105 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. 


18 ay sonra teslim edilecek olan Fly Butik 'te; stüdyo daireler 33 metrekare, 1+1 daireler 65 metrekare, 2+1 daireler 100 metrekare olarak tasarlandı.


Fly Butik Rezidans 'ın sosyal alanları arasında; güvenlik hizmeti, fitness salonu, sauna, yüzme havuzu, masaj salonu, buhar odası, duş ve soyunma odaları, kapalı otopark bulunuyor. Proje; havalimanına 15 dakika,...