19 / 05 / 2024

FMS 49 Turizm adres

FMS 49 Turizm adres

FMS 49 Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Büyükgüven tarafından kuruldu. 

Turizm bölgelerindeki 51 değerli arazi 49 yıllığına özelleştiriliyor! İşte o araziler...

Aralarında deniz ve orman alanları ile yaylaların da yer aldığı Hazine'ye ait toplam 51 parça değerli gayrimenkul, turizm yatırımcılarına otel inşa etmeleri koşuluyla 49 seneliğine tahsis edilecek...

Kültür ve Turizm Bakanlığı 10 ildeki 15 taşınmazı yatırıma açıyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı mülkiyeti Hazine'ye ait olmak üzere Artvin, Bursa, Antalya, Kars, Kayseri, Kütahya, Mersin, Ordu, Uşak ve Balıkesir şehirlerinde 15 kamu taşınmazınında turizm yatırımı yapılması amacıyla 49 seneliğine yerli ve yabancı yatırımcılara tahsis ediyor. 

Emperyal Otelcilik Turizm Sağlık Hizmetleri Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Emperyal Otelcilik Turizm Sağlık Hizmetleri Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beyoğlu'nda 49 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Elif Lutfiye Topal tarafından kuruldu.

FMS 49 Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FMS 49 Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Büyükgüven tarafından kuruldu. 

Akfen GYO'nun Zeytinburnu arsasının tahsis süresi 49 yıl uzatıldı!

Üzerinde Zeytinburnu Novotel ile Ibis otellerinin bulunduğu hazine arazisinin kesin tahsis süresi, Akfen GYO'nun Kültür ve Turizm Bakanlığı'na yaptığı başvurunun onaylanması ile 22 Aralık 2018'den itibaren 49 yıla uzatıldı...

Bakan Ersoy: Otellerimin tahsis süreleri 49 yıla uzatıldı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, otelleri için imar barışı başvurusu yaptığı haberlerine açıklık getirdi.Bakan Ersoy, otelleri için imar barışına başvurmadığını söyleyerek, tahsis sürelerinin 49 yıla uzatıldığını açıkladı.

Antalya Club Zigana'nın tahsis süresi 49 yıla uzatıldı!

Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi ve Yatırımlar A.Ş.'nin portföyünde yer alan Antalya Club Zigana'nın tashsis süresi 49 yıla uzatıldı...

Hazineden kiralanan tesislerin süreleri 49 yıla uzatılacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Antalya'da sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi. Ersoy, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Hazineden kiralanan tesislerin kiralama sürelerini 49 yıla uzatacaklarını belirtti.

Turizmde 49 yıllığına tahsis edilen araziler cari açığı kapatacak!

Eski Bakan Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanlığı Kabinesinin ilk Kültür ve Turizm Bakanı olan Mehmet Ersoy'a görevini devretti. Devir teslim töreninde açıklamalarda bulunan Kurtulmuş, arazi tahsislerinin 49 yıllığına yenilenmesinin turizmdeki cari açığı kapatacağını açıkladı.

500 tatil köyüne 49 yıl kira süresi ve satın alma yolu açılıyor!

Turizmde yeni bir dönem başlıyor. 500 tatil köyüne 49 yıl kira süresi ve satın alma yolu açılıyor. Turizm sektöründeki önemli adımlar Torba Yasa ile atılıyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı turizm alanları için tahsis ihalesine çıktı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, termal, kış sporları ve deniz turizmi alanında toplam 7 bin 950 yatak için tahsis ihalesine çıktı. Başvurular 17 Mayıs'ta sona erecek. Taşınmazlar 49 yıla kadar tahsİs edilecek.

Emektar Grp İnşaat Temizlik Organizasyon Turizm ve Rent a Car Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Emektar Grp İnşaat Temizlik Organizasyon Turizm ve Rent a Car Hizmetleri Limited Şirketi, Banu Emektar, Meral Başpınar, Ahmet Emektar ortaklığıyla 49 bin 950 lira sermaye ile 20 Mayıs'ta Ataşehir'de kuruldu.

Adana turizm master planı hazırlandı!

Adana Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün hazırladığı ‘Turizm Master Planı’ tanıtıldı. İl Kültür ve Turizm Müdürü Sabri Tari, çalışmayı 49 sivil toplum kuruluşunun katkılarıyla hazırladıklarını belirtti.

FMS 49 Turizm adres Haberi

FMS 49 Turizm adres

FMS 49 Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100  bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Büyükgüven tarafından kuruldu. 

FMS 49 Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu: 1- Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir...