06 / 05 / 2024

Foamline Bursa Sünger Fabrikası bursa

Foamline Bursa Sünger Fabrikası bursa

Turkland Bankası’na ait Bursa Osmangazi’de bulunan Sünger Fabrikası'nın (Foamline Bursa Sünger Fabrikası) 15 Nisan 2014 Salı günü Eskidji Müzayedecilik’in gerçekleştireceği açık artırma ile satışa sunulacak

'Sünger şehirler' geliyor: Artık kentler iklim uyumlu olacak, yağmur suları toplanacak!

AK Partili belediyeler, yeni dönem için sünger şehir planlamaları yapıyor. Peki yeni şehirler ve kamusal alanlar nasıl olacak? İşte merak edilenler...

ŞOK’ta Aqua su arıtma cihazı 1499 TL’ye, sünger smart yatak 699 TL’ye, 3’lü bıçak seti 34,95 TL’ye düştü!

ŞOK, 15 Temmuz itibarıyla başlayacak indirim kampanyasına ilişkin bilgi verdi. Bu çerçevede, Aqua su arıtma cihazı 1499 TL’ye, sünger smart yatak 699 TL’ye, 3’lü bıçak seti 34,95 TL’ye düştü. İşte 15 Temmuz Cumartesi ŞOK Market fiyat listesi...

A101'in yeni aktüel kataloğu belli oldu! 5 kg yumuşatıcı 44, Sınger dikiş makinesi 2499 TL! 17 Kasım 2022 fiyat listesi

A101'in 17 Kasım Perşembe aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki, A101'de hangi ürünler indirime girdi, fiyatları kaç TL, ne kadar oldu? İşte A101 aktüel ürünler kataloğu 17 Kasım 2022 fiyat listesi...

Bursa Sıcaksu Bölgesi kentsel dönüşüm ihalesi yapıldı!

Bursa Sıcaksu Bölgesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için ihale yapıldı. 

Bursa Sıcaksu'da kentsel dönüşüm gerginliği!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesine CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca'dan tepki geldi. Karaca kentsel dönüşüm ile Bursa'nın termal kimliğinin kaybolacağını düşünüyor. 

Bursa Sıcaksu kentsel dönüşüm ihalesi 9 Eylül'de!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, şehrin merkezinde atıl olarak bulunan Sıcaksu'da kentsel dönüşüm projesi için ihaleye çıkıyor. Projenin ihalesi 9 Eylül'de gerçekleşecek. 

Bursa Sırameşeler Spor Tesisi açıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Osmangazi Belediyesi, Sırameşeler Spor Tesisleri ve Çocuk Parkı’nı hizmete açtı.

Sanifoam Sünger Sanayi, Çerkezköy'deki fabrika binasını kiraya verdi!

Sanifoam Sünger Sanayi ve Ticaret A.Ş., Tekirdağ Çerkezköy Gaziosman Paşa OSB Mahahallesi'nde yer alan fabrika binası ve arsasını kiraya verdi..

Tekno Sünger Akustik Ses İzolasyon Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Tekno Sünger Akustik Ses İzolasyon Malzemeleri Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeliyle Muhammet    Korkmaz tarafından kuruldu.

Çin'de 30 kente 'sünger şehir' yapılacak!

Çin doğal felaketlerden en az hasarla kurtulmak için yeni bir proje geliştirdi. Sel felaketlerinin artması nedeniyle 30 yerde sünger şehir yapılacak. 

Bursa Sıcaksu-Tabakhaneler bölgesi yatırıma açılıyor!

Bursa Sıcaksu - Tabakhaneler Bölgesi termal turizm merkezine dönüştürecek. 22 dönüm alan 20 Haziran Salı günü ihaleyle satışa sunuluyor.

Bursa Sıracevizler ve Yediselviler'de dönüşüm başlıyor!

Kentsel dönüşüm projeleri ile ilçeyi geleceğe taşıyan Yıldırım Belediyesi, dönüşüm uygulamalarından birini de Sıracevizler ve Yediselviler mahallelerinde gerçekleştirecek.

Bursa Teknoloji Sanayi Bölgesi’nin temeli Mayıs'ta atılacak!

Bursa Teknoloji Sanayi Bölgesi’nin temeli Mayıs ayında atılıyor .Proje bedeli 25 milyar dolar olan Bursa Teknoloji Sanayi Bölgesi için için Almanya’nın ticaretteki en aktif şehri Stuttgart, model olarak alındı.

Foamline Bursa Sünger Fabrikası bursa Haberi

Foamline Bursa Sünger Fabrikası bursa

Süngerciler için tüm makineleri ile birlikte satılacak olan fabrika, 25.054 metrekarelik arsa üzerinde 17.090 metrekarelik kapalı alanı ile lojistik firmalarının da ilgisini çekiyor.  


Kentin en önemli akslarından olan Bursa – Yalova karayolu ile çevre yolunun kesiştiği kavşakta yer alan Fabrika güney yönünden çevre yoluna bitişik olarak konumlanmıştır.


Kısa vadeli yatırım fırsatı...

Fabrikanın lojistik için uygun özelliklere sahip olduğunu söyleyen Eskidji Müzayedecilik Genel Müdürü Hakan Berktaş, “Çevre Bağlantı Yolu ve Yalova Yolu üzerinde yer almasına ve ulaşım imkanlarının yakın olması Lojistik firmalarının yoğun ilgisine sebep oluyor. Fabrika ve alanı tüm özellikleriyle Lojistik için son derece uygundur. Ayrıca 2017 yılında tamamlanacak olan Gebze – İzmir Otoban projesi tamamlandığında, Fabrika ana arterler üzerinde yer alması nedeniyle tam anlamıyla bir yatırım fırsatı olacak. Kısa vadeli...