03 / 05 / 2024

Foça Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü

Foça Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü

Foça Belediyesi, kent genelinde yeni parklar inşa etmek için çalışmalar yapıyor. Mevcut parklarda da bakım, onarım ve çevre temizliği gerçekleştiriliyor. Başkan Gökhan Demirağ konu hakkında açıklamalarda bulundu...

Foça Belediyesi imarlı 6 arsa satacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar dikkat!

İzmir İli Foça Belediye Başkanlığı, Foça'da yer alan 6 adet imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

İzmir Foça Belediyesi'nden tapu işlemlerinde büyük kolaylık!

İzmir Foça İlçe Tapu Müdürlüğü ile İzmir Foça Belediyesi arasında ‘‘Rayiç Bedeli İşlemleri Protokolü" için imzalar atıldı.

Foça Terminali 7 Nisan'da açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Gerenköy'de bölgenin yapısına uygun mimaride hayata geçirdiği çok amaçlı salon ile Foça’nın önemli bir ihtiyacını karşılayacak ilçe terminalini 7 Nisan Cumartesi günü hizmete açıyor.

Foça Terminali tamamlandı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Foça'nın ulaşım ve turizm sektörlerini canlandıracak bir projeye daha imza attı.

Foça Gerenköy Çok Amaçlı Salon'da son rötuşlar!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Foça’nın Gerenköy mahallesinde, bölgenin yapısına uygun mimaride hayata geçirdiği çok amaçlı salonda son rötuşları yapıyor.

Foça'ya Deniz Manzaralı Terminal binası!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık 5.5 milyon liralık yatırımla inşaatına başladığı deniz manzaralı Foça Terminal binasının yüzde 95’ini tamamladı. Yeni terminal kazandırmak için geriye sayıma başladı.

Foça Terminali 2017'de hizmete giriyor!

Foça’ya 13 bin 500 metrekarelik yeni bir ilçe terminali kuran İzmir Büyükşehir Belediyesi, 4.3 milyon liralık bu yatırımı Nisan’da hizmete açacak.

İzmir Yeni Foça’ya 41 milyon liralık arıtma tesisi!

İzmir’in turistik bölgelerinden Yeni Foça’nın en büyük çevre sorunu da çözüldü. İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, bölgede evsel atıkların arıtılacağı 50 bin kişi kapasiteli arıtmayı yaklaşık 41 milyon liralık yatırımla hizmete aldı.

Süleymanpaşa Belediyesi yol çalışmaları sürüyor!

Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde planlanan program dahilinde yol ve kaldırım çalışmaları devam ediyor.

Muratpaşa Belediyesi'nden Menderes Türel'e yanıt!

MURATPAŞA Belediyesi, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in gazetecilerin sorusu üzerine belediyeye gelen haciz işlemiyle ilgili yaptığı açıklamaya yazılı yanıt verdi. Evcilmen bu iddialara ise ne dedi?

Muratpaşa Belediyesi'nden haciz açıklaması!

İcra memurları, Muratpaşa Belediye Başkanı'nın makam odası ve hukuk servisindeki eşyaları haczetti. Muratpaşa Belediyesi, geçtiğimiz hafta ve bugün gerçekleştirilmek istenen haciz işlemlerine ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

Yeni Foça arıtma tesisi yapımı sürüyor!

Yeni Foça'nın en büyük çevre sorununa çözüm getirecek olan atık su arıtma tesisinin yapımı aralıksız devam ediyor.

Foça Tatil Köyü'nün tüm yapıları çürüyor!

2005 yılında kapanan Foça Tatil Köyü enkaz haline geldi. Foça Belediyesi’nin MHP’li Meclis Üyesi Taner Acar, kent yöneticilerinin tesisi hayata döndürecek projeler geliştirmeleri gerektiğini söyledi

Foça Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Haberi

Foça Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü


Foça Belediyesi, kent genelinde yeni parklar inşa etmek için çalışmalar yapıyor. Mevcut parklarda da bakım, onarım ve çevre temizliği gerçekleştiriliyor.Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'ın talimatları doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Foça Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve İmar Müdürlüğü birimleri, yeni park alanları için uygun alanları araştırıyor, projeler hazırlıyor. Foça Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mevcut park ve yeşil alanlarda, bakım, onarım ve temizlik çalışmaları yapıyor. 


Başkan Gökhan Demirağ, konu hakkında;  Yeşil alanların ve parkların, vatandaşlarımız için ne denli önemli olduğunu çok iyi biliyoruz. Ağacın ve yeşilin bol olduğu parklar, kuş cıvıltılarıyla örülü atmosferiyle, onlara büyük huzur kaynağı oluyor. Aynca her yaştan vatandaşımıza hareket etme ve spor yapma olanağı sağlıyor. Bu bilinçle, Foça Belediyesi olarak, kentimize yeni parklar kazandırmak ve mevcut parklarımızı ve yeşil...