13 / 05 / 2024

foça Terminal binası

foça Terminal binası

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık 5.5 milyon liralık yatırımla inşaatına başladığı deniz manzaralı Foça Terminal binasının yüzde 95’ini tamamladı. Yeni terminal kazandırmak için geriye sayıma başladı.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası yapımında son aşamaya gelindi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası ve apron çalışmaları ile ilgili açıklama yaptı. Uraloğlu "En kısa zamanda terminalimiz hizmete açılacak, yeni terminal binasıyla senelik 2,5 milyon olan yolcu kapasitesini 6 milyona çıkarıyoruz." dedi.

Malatya Havalimanı yeni terminal binasının temeli 6 Şubat'ta atılacak!

Malatya Havalimanı için inşa edilecek yeni terminal binasını temeli 6 Şubat'ta atılacağı açıklandı. 

Malatya Havalimanı'na yeni terminal binası inşa edilecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı açıklamada Malatya'ya 26 bin 765 metrekare büyüklüğünde 2,5 milyon yolcu kapasiteli yeni bir terminal binası inşa edeceklerini söyledi.

Tolmaçevo Uluslararası Havaalanı yeni terminal binasını Ant Yapı inşa edecek!

Rusya'nın Novosibirsk şehrinde yer alan Tolmaçevo Uluslararası Havaalanı'nda inşa edilecek yeni terminal binası için Ant Yapı ile imzalar atıldı.

Erkilet Havaalanı’na yeni terminal binası müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclisi Kasım ayı toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Erkilet Havaalanı’na yeni terminal binası inşa edilmesi de masaya yatırıldı.

Altnordu Terminal Binası tamamlanıyor!

Kentteki yatırımlarına devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altnordu Terminal Binası'nın inşaatını tamamlıyor.

Muş Havaalanı terminal binasında inşaat sürüyor!

Muş Valisi Aziz Yıldırım, yapım çalışması devam eden Muş Havaalanı terminal binası ve apron inşaat çalışmalarını inceledi..

Foça Tatil Köyü 49 yıllığına kiraya verildi!

Türkiye'nin ilk tatil köylerinden biri olan Foça Tatil Köyü için ihale düzenlendi. 13 yıldır atıl durumda bulunan tatil köyü Arda Mühendislik'e 49 yıllığına kiralandı.

Foça Tatil Köyü ihalesini Arda Mühendislik kazandı!

İzmir'in Foça ilçesinde 1967 yılında hizmete açılan Türkiye'nin ilk tatil köyü olan Foça Tatil Köyü icin yapılan ihaleyi Ankara merkezli Arda Mühendislik Sanayi ve Ticaret A.Ş. kazandı.

Sabiha Gökçen Havalimanı Yeni Terminal Binası açılıyor!

31 Temmuz’da yeni terminal binasını hizmete açacak olan Sabiha Gökçen Havalimanı’nın işletmecisi İSG’nin CEO’su Ersel Göral, “26 milyon euroluk yatırımla kapasitemiz 41 milyon yolcuya çıkacak. Bu yatırımla şehir havalimanı olacağız” diye konuştu.

Cengiz İnşaat'ın Kuveyt'te yaptığı terminal binası tamamlandı!

Cengiz Holding bünyesindeki Cengiz İnşaat tarafından  yapılan Kuveyt yeni terminal binası tamamlanarak teslim edilidi. Terminal binasının yapımı 21 ay sürdü.

İzmir Vakıflar'dan Foça'da 4.1 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Foça İlçesi Atatürk Mahallesi'nde yer alan arsa üzerinde inşaat yapılacak. İhale 24 Temmuz'da gerçekleşecek..

Foça Tatil Köyü'nün özelleştirilmesi için ihale açıldı!

Maliye hazinesine ait Foça Tatil Köyü'nün özelleştirilmesi için ihale süreci başlıyor. Türkiye'nin ilk tatil köylerinden Foça Fransız Tatil Köyü'nün yeniden turizme kazandırılması amacıyla ihaleyle 49 yıllığına kiralanacağını bildirildi. 

foça Terminal binası Haberi

foça Terminal binası

İlçe merkezinin trafik yükünü azaltacak, ESHOT otobüsleri ile özel minibüslerin daha geniş ve düzenli bir alanda yolcu indirip bindirmesini sağlayacak ilçe terminalinin yüzde 95’i tamamlandı. Foça’nın İzmir yönünden girişinde bulunan yel değirmenlerinin hemen altında inşa edilen terminal, deniz manzarasıyla da dikkat çekiyor. Fevzipaşa Mahallesinde 13 bin 500 metrekarelik alanda yer alan ilçe terminal, yaklaşık 5.5 milyon liralık yatırımla hizmete girecek. Terminalde yer alacak 40 adet dükkan da alana hareketlilik...