24 / 07 / 2024

Foça trafik projesi son durum

Foça trafik projesi son durum

İzmir Büyükşehir Belediyesi yaz aylarında nüfusu büyük ölçüde artış gösteren Foça'ya ulaşımı rahatlatmak için bölgeye yeni bir yatırım daha gerçekleştirdi.

Foça'daki EKO Köy projesi tartışmalara neden oldu! İşin rengi inşaat başlayınca değişti!

İzmir Foça’daki “Ekolojik Köy” projesinde lüks villa yapımına başlandı. Çevreciler ve meslek odaları bunun bir rant projesi olduğunu iddia ederek, söz konusu projenin iptali istemiyle yargıya başvurdu.

Foça'da yüksek yargı üyeleri için deniz manzaralı kooperatif projesi: 4 ayda 400 bin TL kira getirisi!

Yargının üst düzey bazı isimleri kurdukları konut kooperatifiyle, İzmir Foça’da denize nazır konutlar hayata geçirmek için hazırlığa başladı. İşte gündeme gelen tüm detaylar...

Foça Ekoköy Ekolojik Turizm Projesi tartışma yarattı! Ekoköy mü, lüks konut mu?

Foça'da hayata geçirilmek istenen 'Foça Ekoköy Ekolojik Turizm Projesi' tartışma yarattı. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre bölge halkı ve meslek odaları projenin ekoköy değil, rant projesi olduğunu belirtiyor.

Foça Port'ta 1+1 konutlar 7 milyon 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Foça Port projesinde 1+1 konutlar peşinde 7 milyon 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki Foça Port projesi nerede? İşte ayrıntılar...

Gaziosmanpaşa Karayolları Projesi kura sonucu!

Gaziosmanpaşa Karayolları Projesi kura sonucu haberimizde yer alıyor. Proje Gaziosmanpaşa Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) iş birliğiyle hayata geçiriliyor.

Foça Alaca Camisi küllerinden doğacak!

Foça'da, Mimar Sinan'ın yakın çalışma arkadaşı Hasan Nezir tarafından inşa edilen Alaca Camisi'nin restorasyonu tamamlanıyor.

Boğaçayı projesi Antalya'nın yeni çekim merkezi olacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Boğaçayı Projesi ilk etabı kapsamında muhteşem bir rekreasyon çalışması yapıyor.

Boğaçayı projesi için uyarı: Büyük facialar yaşanabilir!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in, “Birinci etabını seçimlerden önce hizmetine sunacağız diye” açıkladığı 4-5 milyarlık Boğaçayı Projesi için, İMO’dan ciddi uyarı geldi.

Foça Tatil Köyü 49 yıllığına kiraya verildi!

Türkiye'nin ilk tatil köylerinden biri olan Foça Tatil Köyü için ihale düzenlendi. 13 yıldır atıl durumda bulunan tatil köyü Arda Mühendislik'e 49 yıllığına kiralandı.

Foça Tatil Köyü ihalesini Arda Mühendislik kazandı!

İzmir'in Foça ilçesinde 1967 yılında hizmete açılan Türkiye'nin ilk tatil köyü olan Foça Tatil Köyü icin yapılan ihaleyi Ankara merkezli Arda Mühendislik Sanayi ve Ticaret A.Ş. kazandı.

İzmir Vakıflar'dan Foça'da 4.1 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Foça İlçesi Atatürk Mahallesi'nde yer alan arsa üzerinde inşaat yapılacak. İhale 24 Temmuz'da gerçekleşecek..

Foça Tatil Köyü'nün özelleştirilmesi için ihale açıldı!

Maliye hazinesine ait Foça Tatil Köyü'nün özelleştirilmesi için ihale süreci başlıyor. Türkiye'nin ilk tatil köylerinden Foça Fransız Tatil Köyü'nün yeniden turizme kazandırılması amacıyla ihaleyle 49 yıllığına kiralanacağını bildirildi. 

Foça Fransız Tatil Köyü turizme kazandırılacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ, "Foça Fransız Tatil Köyü, yeniden turizme kazandırılması amacıyla ihaleyle 49 yıllığına kiralanacak" dedi...

Foça trafik projesi son durum Haberi

Foça trafik projesi son durum


İzmir Büyükşehir Belediyesi yaz aylarında nüfusu büyük ölçüde artış gösteren Foça'ya ulaşımı rahatlatmak için bölgeye yeni bir yatırım daha gerçekleştirdi. Bağarası - Gerenköy arasındaki 4,5 km'lik kestirme yol, genişletilerek Seyrek­­ - İzmir Çevre Yolu'na bağlandı. Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yıl da Foça Bağarası ile Yenifoça arasındaki 9 kilometrelik Sadullah Sever Caddesi'ni genişleterek hizmete açmıştı. 


İzmir'in önemli tatil beldelerinden Foça ilçesinde özellikle yaz aylarında yaşanan yoğunluk açılan yeni bağlantı yoluyla biraz daha hafifleyecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bağarası ile Gerenköy arasındaki dar ve bozuk olan 4,5 kilometrelik yolu genişleterek, sıcak asfaltla kapladı. Önümüzdeki günlerde tamamlanması hedeflenen çalışmalar sonucunda Foça'dan İzmir – Çanakkale Asfaltı'na bağlantı sağlayan Bağarası-Gerenköy-Seyrek-İzmir Çevre Yolu güzergahı 3,5 km daha kısaldı. Özellikle yaz aylarında nüfusun ciddi anlamda artış gösterdiği Foça'ya ulaşımı...