17 / 06 / 2024

foçadaki kaç tesiste mavi bayrak var

foçadaki kaç tesiste mavi bayrak var

Foça'da ilk mavi bayrağı 1998 yılında Hanedan Plajı 'nın aldığını belirten Ege İlleri Mavi Bayrak Koordinatörü Doğan Karataş, Foça'da mavi bayrak sayısını artırmaya çalıştıklarını söyledi.

İzmir'de KDV'den muaf 2 arsa satılacak! Foça ve Buca'da 8 taksitle arsa fırsatını kaçırmayın!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Balçova Emlak Müdürlüğü ve Taşınmaz Geliştirme ve İmar Takip Emlak Müdürlüğü, İzmir Buca ve Foça'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı.

Bosna Hersek Foça Hünkar Camii ibadete açıldı!

TİKA koordinatörlüğü, Bosna Hersek Foça'da yer alan ve 1992'de Sırplar tarafından yıkılan Foça Hünkar Camisi'ni yeniden ibadete açtı.

Yeni Foça'nın çehresi yenilendi!

Yeni Foça, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı kıyı düzenlemesiyle bambaşka bir çehreye büründü. Büyükşehir Belediyesi plajı, yürüyüş ve bisiklet yolları, seyir terasları ve yeşil alanlarıyla Yeni Foça sahilini adeta baştan yarattı.

İzmir Yeni Foça'da kıyı düzenlemesi sahili baştan yarattı!

İzmir'in önemli tatil beldelerinden Yeni Foça, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı kıyı düzenlemesiyle bambaşka bir çehreye büründü.

Yeni Foça'nın çehresi değişti!

Yeni Foça, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı kıyı düzenlemesiyle bambaşka bir çehreye büründü. Büyükşehir Belediyesi plajı, yürüyüş ve bisiklet yolları, seyir terasları ve yeşil alanlarıyla Yeni Foça sahilini adeta baştan yarattı.

Kaş'ta yüksek parkur'a yoğun ilgi!

TÜRKİYE'nin en önemli alternatif turizm merkezlerinden Antalya'nın Kaş ilçesinde ormanın içine kurulan adrenalin parkuru, tatilcilerden yoğun ilgi görüyor. 'Yüksek Parkur' adı verilen tesiste, turistler halatlarla metrelerce yükseğe tırmanıyor.

SGK'dan İzmirde satılık tatil köyü plajı!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı dört gayrimenkulü satmak üzere ihale düzenlediğini duyurdu. Satışa çıkarılan taşınmazlar arasında İzmir Foçadaki 14 bin 367 metrekare tatil köyü plajı da yer alıyor

Huzur Giyim'e kaçak villa ihbarı yapıldı!

Babasına yönelik tecavüz ve taciz iddiaları ile gündeme gelen Huzur Giyim'in "huzursuz" oğlu Abdullah Gençal, bu sefer de babasını kaçak inşaat yapmakla suçladı

TOKİ Kayabaşı'nda 11'inci gün kaç başvuru oldu?

TOKİ Kayabaşı projesinde ikinci etapta 24 Ağustos 2009 tarihinde satışa çıkarılan 7 bin 588 konuta bugün kaç başvuru yapıldı?

Cüneyt Erginkaya: Adana'daki kaçak yapılaşma durdurulmalı

Şehir Plancıları Odası Çukurova Şube Başkanı Cüneyt Erginkaya, Adana Hava Limanı çevresindeki kaçak yapılaşmanın acilen durdurulması gerektiğini söyledi

Sabri Ateş: Kaçak emlakçılara kimse dur demiyor!

İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Sabri Ateş, "Ankara'da genel müdürlüklerde sabah kim erken gelirse sandalyeyi o kapıyor. Devlette o kadar boş eleman varken, kaçak emlakçılara kimse dur demiyor" dedi

İBB'den Kağıthane'de 52 bin TL'ye satılık arsa!

İBB İstanbul Kağıthane'de arsa satışı için ihale düzenledi

TOKİ Kayabaşı'nda onuncu gün kaç başvuru oldu?

TOKİ Kayabaşı projesinde ikinci etapta 24 Ağustos 2009 tarihinde satışa çıkarılan 7 bin 588 konuta bugün kaç başvuru yapıldı?

foçadaki kaç tesiste mavi bayrak var Haberi

foçadaki kaç tesiste mavi bayrak var


Foça'da 2014 yılında mavi bayrak almaya hak kazanan yedi tesise ödülleri, düzenlenen törenle verildi. Foça'da ilk mavi bayrağı 1998 yılında Hanedan Plajı'nın aldığını belirten Ege İlleri Mavi Bayrak Koordinatörü Doğan Karataş, Foça'da mavi bayrak sayısını artırmaya çalıştıklarını söyledi. Karataş, Foça'nın mavi bayrak konusunda Çeşme ile yarışacak düzeye geldiğini de kaydetti. Türkiye'de 2013'te 383 mavi bayrak olduğunu, 2014'te sayının 397'ye yükseldiğini bildiren ETİK Başkanı Mehmet İşler ise artışın yüzde 50'sinin İzmir'de olduğunu söyledi.


Korumak da önemli

Foça'nın turizmde yavaş ama emin adımlarla geliştiğini söyleyen Belediye Başkanı Demirağ, "Umuyorum çok kısa süre içerisinde mavi bayrak sayısını iki katına çıkarırız." dedi. Kaymakam Niyazi Ulugölge de, "Bunları almak kadar, o standartları korumak ve sürdürmek de önemli. Alırken gösterdiğimiz çabayı korumak için de göstermek durumundayız." diye...