14 / 05 / 2024

Folkart 2016

Folkart 2016

Folkart, Türkiye'nin en büyüğü olacak Yaptığı yatırımlarla hızla büyüyen Folkart hedeflerinide büyütüyor. Folkart Towers 27 hin metrekare arsa içerisinde 200 metre yüksekliği ile Avrupa'nın en yüksek ikiz kuleleri arasında yer alıyor

Folkart Time anahtar teslimleri 2018! 

2016 yılında inşaatı başlayan Folkart Time projesinde anahtar teslimleri başladı.  İzmir  Bornova'da hayata geçirilen projede 360 daire, 271 ofis, 48 dükkan ve kolej alanı yer alıyor. 

Folkart Time projesinde anahtar teslimleri başladı!

Türkiye’nin en büyük inşaat firması olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Folkart, 2016 yılında inşaatına başladığı Folkart Time projesini tamamlayarak, anahtar teslimlerine başladı.

İzmir Folkart Time 2016 fiyatları!

Folkart Yapı imzası taşıyan İzmir Folkart Time projesi 360 konut, 271 ofis, 48 dükkan ve kolej alanından oluşuyor. İzmir Folkart Time 2016 fiyatları...

Folkart Time ödeme planı 2016!

Folkart Time projesi 27 bin metrekare alan üzerinde Folkart Yapı imzasıyla yükseliyor. Folkart Time ödeme planı 2016 detayları haberimizde yer alıyor.

İzmir Folkart Time güncel fiyat listesi 2016!

Dört blok şeklinde yükselen Folkart Time projesi İzmir Bornova'da hayata geçiriliyor. Projede teslimler 2018 Eylül ayı sonunda yapılacak...

Folkart Basmane Çukuru projesi 2016!

Konut, iş merkezi ve ticaret merkezinden meydana gelen Folkart Basmane Çukuru projesi 67 ve 48 katlı iki kule şeklinde yükseliyor. Folkart Basmane Çukuru projesi 2016...

Folkart'a Mükemmellikte Yetkinlik Ödülü!

Türkiye Kalite Derneği (KALDER) ile TÜSİAD işbirliğiyle düzenlenen “2016 Türkiye Mükemmellik Ödülleri” töreninde Folkart, 3’üncü yıldızdan 4’üncü yıldıza yükselerek “Mükemmellikte Yetkinlik Ödülü”ne layık görüldü.

İzmir Enternasyonal Fuarı 2016 ne zaman açılacak?

Türkiye'nin en büyük fuar organizasyonu olan İzmir Enternasyonal Fuarı 85. kez kapılarını açıyor. Peki Folkart ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan İzmir Enternasyonal Fuarı 2016 ne zaman açılacak?

Folkart Yapı yeni projeler üretmeye devam ediyor!

İzmir’deki yatırımlarıyla şehrin konutsal gelişimine değer veren Folkart Yapı, 2016’da projelerine devam edecek. Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak “Bu yıl birçok proje için çalışacağız” dedi.

Folkart, Altay Spor Kulubü'ne sponsor oldu!

Altay yönetimi, önümüzdeki sezonun forma reklamı için şimdiden Folkart'la anlaştı. Siyah-Beyazlıların bu sezon Reo Mühendislik ile anlaştığı için Folkart'ın reklamını 2016-17 sezonunda taşıyacağı açıklandı.

Folkart'tan Bornova'ya 2. proje!

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, 2016 yılına dikkat çekici yeni bir proje ile gireceklerini, Bornova'da, Özellleştirme İdaresinden alınan arazi ile ilgili çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü söyledi.

Folkart Bornova projesi 250 milyon TL'lik yatırım bedeli ile yükseliyor!

Folkart yeni projenin lansmanı için hazırlıklara hız verecek. Mart ayı itibarıyla ön talepler toplanmaya başlanacak. Mayıs ayında başlayacak inşaat 18 ay sürecek ve 2016 sonunda teslim edilecek. Projenin yatırım değeri 250 milyon lira.

Folkart Towers teslim tarihi!

Folkart Towers teslim tarihi A blok için yıl sonu ve B blok için ise Nisan 2014 olarak bildiriliyor. Projede daire büyüklükleri 80 metrekareden başlıyor ve 220 metrekare arasında dğeişiyor...

Folkart 2016 Haberi

Folkart 2016

Folkart, Türkiye'nin en büyüğü olacak Yaptığı yatırımlarla hızla büyüyen Folkart hedeflerinide büyütüyor. Gelecek yıl 380 metre yüksekliği ile Avrupa'nın en yüksek binası olacak Highlife Tov/er'ın inşaatına başlayacaklarını belirten Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, "İzmir'den çıkan bir şirket olarak 5 yıl sonra inşaat sektöründe Türkiye'nin en büyüğü biz olacağız" diyor. Folkart bundan önce de 450 milyon TL yatırım bedeline sahip, 200 metre yüksekliğindeki Folkart Towers projesini gerçekleştirmişti. 


KULELERLE İLGİLİ BİRKAÇ RAKAM 

Folkart Towers 27 hin metrekare arsa içerisinde 200 metre yüksekliği ile Avrupa'nın en yüksek ikiz kuleleri arasında yer alıyor. Toplam 450 milyon TL yatırım bedeli olan proje planlandığı gibi 2014 yılında tamamlandı. İinlii restoran zincirleri, büyiik market zincirleri, dünya çapında sanatçıların eserlerinin sergilendiği sanat galerisi, gözlük ve aksesuarların ünlü markası...