24 / 07 / 2024

folkart blu lansmanı

folkart blu lansmanı

Yenilikçi, sıra dışı projelerle İzmir’in çehresini değiştiren, yeni nesil mimari anlayışı yaşam kültürüyle buluşturan Folkart Yapı, Çeşme’deki iki yeni projesi “Folkart Blu” ve “Folkart Hills” i hayata geçiriyor.

Folkart’a Avrupa'dan dört ödül!

Folkart, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Töreni’nden, 2'si Avrupa birinciliği olmak üzere toplam dört büyük ödülle döndü. Folkart Nova Projesi ve Folkart Nefes İstanbul Lansman Kampanyası “5 Star Winner-5 Yıldız Ödülü Avrupa Birinciliği”ne layık görüldü.

Folkart Vega'da anahtar teslimleri başladı!

Folkart Vega projesinde anahtar teslimlerine söz verilen tarihte start verildi. 12 Ekim 2018 tarihinde lansmanı yapılan projeye yatırım yapanlar dolar ve Euro’dan çok daha fazla getiri sağladı...

Folkart Nefes İstanbul'un lansmanı ertelendi!

Saya Grup bünyesindeki Folkart'ın İstanbul’daki ilk projesi Nefes İstanbul'un lansmanı ileri bir tarihe ertelendi.

Folkart Nefes İstanbul'un lansmanı 14 Ekim'de!

Saya Grup bünyesindeki Folkart'ın İstanbul’daki ilk projesi Nefes İstanbul 14 Ekim'de görücüye çıkıyor.

Folkart Blu Çeşme fiyat listesi 2020!

Folkart Blu Çeşme fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje Büyük Liman Koyu’nda denize sıfır şekilde yükseliyor.

Folkart Vega kazandırıyor!

İzmir’in merkezindeki Folkart’ın Vega projesinde, lansman dönemindeki fiyat avantajları korunuyor. Proje yatırımcılar için huzurlu, güvenli, kazançlı bir gelecek vadediyor...

Folkart'a 2 ödül birden!

Folkart, Çeşme projeleri ile ödülleri topluyor. Folkart Blu ve Folkart Hills projeleri, peyzaj sektörünün en prestijli ödülü olarak gösterilen, bu yıl 3.cüsü düzenlenen Plant Ödülleri yarışmasında 2 ödül aldı.

Folkart'a 3 ödül birden!

Folkart’ın Çeşme’deki projeleri Folkart Blu ve Folkart Hills,  Uluslararası Gayrimenkul ve Alman Tasarım ödüllerinden gururla ayrıldı. Yönetim Kurulu Başkanı Sancak, ‘En iyisi için çalıştık” diye açıklama yaptı. 

Folkart Vega'nın lansmanı yapıldı!

Adını Lir takım yıldızındaki en parlak yıldızdan alan Folkart Vega, Alsancak ile Halkapınar arasında, İzmir Körfezi’nin tam karşısında, 843 konut ile 53 ticari alan olarak hayata geçiriliyor.

Folkart Vega İzmir'de yükselecek! Yeni proje!

Folkart Yapı yeni projesini İzmir Konak Halkapınar'da hayata geçirmeye hazırlanıyor. Eylül ayının ortasında lansmanı yapılması planlanan proje karma proje olarak yükselecek.

Folkart Line lansman kampanyası!

Folkart Line lansman kampanyası ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Proje 12 blok şeklinde inşa ediliyor.

Folkart Ilıca Çeşme teslimleri!

Villa projesi olarak hayata geçirilen Folkart Ilıca Çeşme'de Radisson Blu Resort&SPA Hotel'in arkasında hayata geçirildi. Folkart Ilıca Çeşme teslimleri ne zaman?

İncity Folkart İzmir daire fiyatları!

İzmir Bornova'da hayata geçirilen Folkart City Evleri'nde lansman fırsatları sizleri bekliyor. İncity Folkart İzmir daire fiyatları 239 bin TL'den başlıyor...

folkart blu lansmanı Haberi

folkart blu lansmanı

Yenilikçi, sıra dışı projelerle İzmir’in çehresini değiştiren, yeni nesil mimari anlayışı yaşam kültürüyle buluşturan Folkart Yapı, Çeşme’deki iki yeni projesi “Folkart Blu” ve “Folkart Hills” i hayata geçiriyor.


Türkiye’nin gözbebeği Çeşme’nin doğal güzelliğine dokunmadan, eşsiz güneşi, denizi, kumsalı ve doğasını bir arada sunan “Folkart Blu” ve “Folkart Hills” projeleri, zamanın akışını durdurarak, hayatı daha eşsiz ve sakin yaşamak isteyenler için “Denize Açılan Kapı” oluyor. 


Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak’ın katılımıyla proje tanıtımları gerçekleştirilecek basın toplantısı 17 Haziran 2016 Cuma günü düzenlenecek.





Haber Posta  Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



İzmir, 18 yıldır süren çukur ayıbından Folkart sayesinde kurtulacak. Folkart Yapı, Basmane Çukuru'nda İzmir'in en prestijli projesine imza atacak. "Bu Folkart'ın değil İzmir'in projesi" diyen Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, projeye İzmirlilerin görüşüyle...