10 / 05 / 2024

folkart Cirit Gayrimenkul dükkan

folkart Cirit Gayrimenkul dükkan

Fol kart ta hizmete devam İzmir'de Cirit Turizm ve gayrimenkul sektörünün lider markalarından Cirit Gayrimenkul, Folkart Towers'ta hizmet vermeye başladı...

Folkart Nova ticari alanlar satışta! Teslimler Mayıs 2025'te!

Avrupa Gayrimenkul Ödüllerinden 15-yıldız" ödülü alan Avrupa'nın en iyi yüksek katlı projesi olarak seçilen Folkart Nova konut projesindeki ticari alanlar satışa çıktı.

Folkart’a Avrupa'dan dört ödül!

Folkart, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Töreni’nden, 2'si Avrupa birinciliği olmak üzere toplam dört büyük ödülle döndü. Folkart Nova Projesi ve Folkart Nefes İstanbul Lansman Kampanyası “5 Star Winner-5 Yıldız Ödülü Avrupa Birinciliği”ne layık görüldü.

Folkart 600 milyon dolarlık yeni yatırımı için düğmeye bastı!

Türkiye’nin en büyük ve öncü gayrimenkul geliştirici şirketleri arasında yer alan Folkart yeni projesi için düğmeye bastı...

Folkart'tan İzmir'e 4 milyar TL'lik yatırım!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Folkart Yapı’nın, Rönesans ve Tekfen Holding ortaklığında olan Florya Gayrimenkul’ü, satın almak için başlattığı süreç tamamlandı. 

Silkroad Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Silkroad Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Kübra Gültekin, Seyed Hosseın Rezaeefenjanı ve Tuncer Cirit ortaklığında kuruldu.

Tekfen Holding, Florya Gayrimenkul'deki paylarını Folkart'a sattı!

Tekfen Holding, iştiraki Florya Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. sermayesinde sahip olduğu yüzde 50 oranındaki payların tamamının toplam 25 milyon 250 bin ABD Doları/ yaklaşık 220 milyon TL bedelle satılması için 24 Haziran 2021'de anlaşma imzalandı. 

Folkart'a Real Estate Stars 2019'dan 2 ödül! 

Folkart, Real Estate Stars 2019-Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri Ödülleri’nde iki ayrı kategoride kazandığı ödül ile ‘Türkiye’nin En Fazla Konut Üreten Şirketleri’ ve ‘Türkiye’nin Adet Bazında En Çok Konut Satışı Yapan Şirketleri’ arasında yer aldı...

Mega projeler İzmir gayrimenkul piyasasını hareketlendirdi!

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Sancak, İstanbul-İzmir Otoyolu'nun açılmasının ve faiz oranlarındaki indirimin İzmir gayrimenkul piyasasını yüzde 30-40 hareketlendirerek konut satışlarını artırdığını belirtti...

İzmir gayrimenkul sektöründe hızla büyüyor!

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, İzmir’in gayrimenkul sektöründe öncü bir hale geldiğinin altını çizdi. Global Metro 2014 raporu sonuçlarına göre, İzmir hızla büyüme gösteren kentler arasında ikinci sırada yer alıyor...

Folkart'a 5 ödül birden!

Gayrimenkul sektörüne yön veren şirketleri teşvik etmeyi amaçlayan Real Estate Stars Ödülleri sahiplerine kavuştu.  Folkart, Real Estate Stars Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri Ödül Töreni’nde 7 kategoriden 5’inde ödül kazandı.

Folkart'a 3 ödül birden!

Folkart’ın Çeşme’deki projeleri Folkart Blu ve Folkart Hills,  Uluslararası Gayrimenkul ve Alman Tasarım ödüllerinden gururla ayrıldı. Yönetim Kurulu Başkanı Sancak, ‘En iyisi için çalıştık” diye açıklama yaptı. 

Folkart Liva markasıyla kentsel dönüşüme giriyor!

Yaklaşık 10 yıl önce İzmir’i A + gayrimenkul projeleriyle tanıştıran Folkart, Liva markasıyla kentsel dönüşüm işlerine de iddialı giriyor. Folkart, ilk kentsel dönüşüm çalışması olan Uzundere projesinin temelini hafta sonunda atacak.

Folkart, gayrimenkul liderliğinde ilk 10'da!

İlki bu yıl gerçekleşen Real EstateStars’da”2015 yılı içerisinde En Çok Ciro Yapan Şirketler” sıralamasında Folkart, İstanbul dışından ilk 10’a girme başarısını gösterdi.

folkart Cirit Gayrimenkul dükkan Haberi

folkart Cirit Gayrimenkul dükkan

Fol kart ta hizmete devam İzmir'de Cirit Turizm ve gayrimenkul sektörünün lider markalarından Cirit Gayrimenkul, Folkart Towers'ta hizmet vermeye başladı. Yönetim Kurulu Başkanı-EGETURDER Ege Turizm Taşımacılar Demeği Başkanı İsmail Cirit, Cirit Ailesi olarak ticari faaliyetlerine Folkart Towers'da 600 metrekarelik bir alanda dünya ile 7/24 bağlantı kurabilen uydu ofiste hizmet vermeye başladıklarını söyledi. Cirit, "Şirketin yeni yönetim ofisi vizyonumuzu ve hayata bakış açımızı temsil etmektedir" dedi.


Milliyet...