03 / 05 / 2024

folkart ılıca çeşme teslimleri

folkart ılıca çeşme teslimleri

Villa projesi olarak hayata geçirilen Folkart Ilıca Çeşme'de Radisson Blu Resort&SPA Hotel'in arkasında hayata geçirildi. Folkart Ilıca Çeşme teslimleri ne zaman?

Çeşme Belediyesi Ilıca'da KDV'den muaf arsa satacak!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, Ilıca'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 5 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Çeşme'de 2 bin 673 metrekarelik arsa satılıyor! Yatırımcılara fırsat! 

Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Ilıca Mahallesi'nde yer alan bir bütün halinde 7 parsel satılıyor. İşte o arsa satışı ile ilgili detaylar...

Çeşme Belediyesi Ilıca'da KDV'den muaf 7 arsa satacak!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı Ilıca Mahallesi'nde yer alan 7 arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'te yayımlanan ihale detayları...

Çeşme Belediyesi Ilıca'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir Çeşme Ilıca Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Çeşme Belediyesi Ilıca'da arsa satıyor! 

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, Çeşme Ilıca Mahallesi'nde yer alan 670 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 22 Temmuz 2022 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Çeşme Ilıca'da 670 metrekarelik arsa satılıyor! Turizm cennetinde arsa sahibi olma fırsatı! 

Çeşme Belediyesi Başkanlığı, Çeşme Ilıca'da yer alan 670 metrekarelik arsa satıyor. İşte satışı yapılacak arsa ile ilgili merak edilen her şey...

Swissotel Residences Çeşme, ayrıcalıklı yaşamı Ilıca'ya taşıyor!

Çeşme Ilıca'da hayata geçirilen Swissotel Residences Çeşme projesinde teslimlerin 2022 yılında yapılması planlanıyor.

Folkart Boyalık Çeşme’de teslimler başladı!

Folkart Boyalık Çeşme’de, denizin kıyısında seçkin bir hayat başlıyor. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, konuya ilişkin açıklamasında “İzmir’de bir projeyi daha tamamlamanın gururunu yaşıyoruz. Folkart Boyalık Çeşme, en güzel butik projelerimizden biri oldu” diye konuştu.

Çeşme'de 10 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Çeşme Satış Memurluğu, Çeşme İlçesi ,Ilıca Mahallesi Kumluk mevkiinde bulunan boş arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 10 milyon TL olarak belirlendi. 

Folkart Çeşme Boyalık'ta bahçeli ve lüks!

Folkart Boyalık Çeşme projesi "Çeşme Boyalık'ta bahçeli ve lüks" sloganıyla tanıtılıyor. Projede yer alan konutların satış süreci devam ediyor.

İzmir Çeşme'de 5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir İli, Çeşme İlçesi, Ilıca Mahallesi Kumluk mevkiinde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 5 milyon 11 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Çeşme'de 7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İzmir İli, Çeşme İlçesi, Ilıca mahallesi Kumluk mevkiinde yer alan gayrimenkul 7 milyon 42 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk satış günü 18 Ekim 2018 olarak belirlendi. 

Yazlık konut satış fiyatında Çeşme başı çekiyor!

Endeksa verilerine göre yazlık bölgeler içinde konut satış fiyatının en yüksek olduğu bölgenin Çeşme olduğu görülüyor. Çeşme’de ortalama konut satış fiyatı 938 bin 730 TL dolaylarında seyrediyor..

folkart ılıca çeşme teslimleri Haberi

folkart ılıca çeşme teslimleri

Toplam 32 adet ikiz villaya yer verilen Folkart Ilıca Çeşme projesi  "Çeşme'de yaşamanın en güzel hali" sloganıyla basına tanıtılıyor. Folkart Ilıca Çeşme projesi Folkart Yapı tarafından inşa edilecek. 
 
İzmir Çeşme'de yükselecek olan Folkart Ilıca Villalarında 4 oda 1 salon dairelere yer veriliyor. Projede daire alanları 248,8, -250,8- 239,4 metrekare arasında değişiyor. 
 
Folkart Ilıca Çeşme ödemeleri!

Peşin alımlarda yüzde 5  indirim
Yüzde 50 Peşin ,  yüzde 50'si  12 Ay vade
Yüzde 20 Peşin,  yüzde 80'i banka kredisi
 
Folkart Ilıca Çeşme teslimleri!

Folkart Ilıca Çeşme teslimleri Haziran 2018 tarihinde yapılacak. Folkart Ilıca Çeşme fiyat listesi 2 milyon 750 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 
 

Tel: 444 22 78 
Web:  http://folkartcesme.com/ilica
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com