29 / 04 / 2024

Folkart Life ne zaman teslim edilecek

Folkart Life ne zaman teslim edilecek

Bornova Folkart Life fiyat listesi daire tiplerine göre farklılık gösteriyor. Folkart Yapı tarafından hayata geçirilen proje 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

İzmir Folkart Evleri satılık!

828 adet konutun yer aldığı İzmir Folkart Life projesi Folkar Yapı imzasıyla yükseliyor. İzmir Folkart Evleri satılık daire fiyatları 185 bin TL’den başlangıç gösteriyor.

Folkart Life Bornova Evleri fiyatları ne kadar?

828 adet konuttan meydana gelen Folkart Life Bornova projesi Folkar Yapı tarafından İzmir’de inşa ediliyor. Peki Folkart Life Bornova Evleri fiyatları ne kadar?

Bornova Folkart Life Bornova Evleri ne zaman teslim?

Bornova Folkart Life Bornova Evleri İzmir ‘in Bornova ilçesinde inşa ediliyor. Proje Folkar Yapı imzası taşıyor. Peki Bornova Folkart Life Bornova Evleri ne zaman teslim?

Folkart Life Bornova Evleri ne zaman teslim edilecek?

Folkart Life Bornova projesi Folkart Yapı tarafından İzmir'in Bornova ilçesinde hayata geçiriliyor. Projede 828 konut bulunuyor.Peki Folkart Life Bornova Evleri ne zaman teslim edilecek?

Folkart Life Bornova Rezidans teslimleri ne zaman?

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık göstererek dizayn edildiği proje 25 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. Peki Folkart Life Bornova Rezidans teslimleri ne zaman?

İzmir Folkart Life Bornova daire fiyatları ne kadar?

828 adet daireden meydana gelen İzmir Folkart Life Bornova projesi Folkart Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Peki İzmir Folkart Life Bornova daire fiyatları ne kadar?

İzmir Folkart Life Bornova ev fiyatları ne kadar?

828 adet daireden meydana gelen Folkart Life Bornova Evleri Metroya ve Adnan Menderes Havalimanı'na yakın bir bölgede hayata geçiliyor. Peki İzmir Folkart Life Bornova ev fiyatları ne kadar?

Bornova Folkart Life Bornova ne zaman teslim?

Folkart Life Bornova projesi 828 adet daireden meydana geliyor. Folkart Life Bornova projesi Folkart Yapı imzasıyla yükseliyor. Peki Bornova Folkart Life Bornova ne zaman teslim?

Folkart Life Bornova konut fiyatları ne kadar?

İzmir'in Bornova ilçesinde hayata geçirilen Folkart Life Bornova'da 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Projede lansmana özel fırsatlar devam ediyor. Peki Folkart Life Bornova konut fiyatları ne kadar?

İzmir Bornova Folkart Life teslimleri ne zaman?

120 aya kadar vadelendirme sağlanan projede dairelerin tipleri 1+0' dan 4+1' e kadar farklılık göstererek tasarlandı. Peki İzmir Bornova Folkart Life teslimleri ne zaman?

Bornova Folkart Life teslimleri ne zaman?

Folkart Life Bornova Konutları Adnan Menderes Havalimanı yakın konumda hayata geçiriliyor. Toplam 828 adet daireden oluşan proje Folkart Yapı imzası taşıyor. Peki Bornova Folkart Life teslimleri ne zaman?

Bornova Folkart Life Bornova ev fiyatları ne kadar?

828 adet daireden oluşan Bornova Folkart Life Bornova projesinin 2017 yılında teslim edilmesi öngörülüyor. Proje Folkart Yapı imzası taşıyor. Peki Bornova Folkart Life Bornova ev fiyatları ne kadar?

Bornova Folkart Life İzmir Evleri iletişim!

120 aya kadar banka kredisi ile taksitlendirme uygulanan projede 828 adet daire bulunuyor. Bornova Folkart Life İzmir Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 22 78 olarak belirlendi.

İzmir Bornova Folkart Life Evleri fiyat!

Adnan Menderes Havalimanı'na yakın bir bölgede bulunan projede dairelerin tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. İzmir Bornova Folkart Life Evleri fiyat listesi kapsamında 1+0 daireler 189 bin TL'den başlıyor.

Folkart Life ne zaman teslim edilecek Haberi

Folkart Life ne zaman teslim edilecek

Teslim tarihi 2017 yılı Haziran ayı olarak belirlenen Bornova Folkart Life fiyat listesi konutların metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Projede 828 adet daire yer alıyor. 


Folkart Life Bornova Residence Folkart Yapı imzası taşıyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.


Alanları minimum 34 metrekare, maksimum ise 153 metrekare olarak tasarlanan dairelerden meydana gelen Folkart Life Bornova Evleri 25 bin metrekare arsa alanına sahip.Projede yüzde 25 peşinatta, kalan kısım 1 yıl vadelendiriliyor. 


İzmir Bolkart Life Bornova'nın ortak kullanım alanları; koşu ve yürüyüş yolu, süs havuzu, SPA ve Fitness, cafe ve çarşı, çocuk havuzu, kapalı otopark, restoranlar, açık ve kapalı yüzme havuzlarından oluşuyor. 


Bornova Folkart Life fiyat!

Stüdyo konutlar 185 bin...