02 / 05 / 2024

folkart life ticari alan fiyat

folkart life ticari alan fiyat

Müşteri ihtiyaçlarını karşılamak için yeni projeler üreten Folkart Yapı, kira garantili ofis ve ticari alanlarını satışa çıkardı.

Folkart Life'ın ticari alanları ön talep topluyor!

Bornova'da hayata geçirilen Folkart Life projesinin ticari alanları için ön talep toplanıyor. Projede yer alan ticari alanların en düşük satış bedeli 899 bin TL olarak belirlendi.

Folkart Life'ın ticari alanları ön talep topluyor!

Bornova'da hayata geçirilen Folkart Life projesinin ticari alanları için ön talep toplanıyor. Projede yer alan ticari alanların en düşük satış bedeli 899 bin TL olarak belirlendi.

Bornova Folkart Life ev fiyatları!

Bornova Folkart Life ev fiyatları kat ve planlarına göre farklılık gösteriyor. Adnan Menderes Havalimanı'na yakın konumda bulunan proje Folkart Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Bornova Folkart Life konut fiyatları!

Bornova Folkart Life konut fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. İzmir-Çeşme Otoyolu'na bağlantısı olan projede banka kredili 120 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Folkart Life Bornova Residence satılık!

Folkart Life Bornova Residence satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Toplam 828 adet daireden oluşan projede lansmana özel kampanyalar ve fırsatlar devam ediyor.

Bornova Folkart Life İzmir iletişim!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildiği proje İzmir'in Bornova ilçesinde hayata geçiriliyor. Bornova Folkart Life İzmir iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 22 78 olarak belirlendi.

Folkart Life Bornova'nın yüzde 65'i satıldı!

Folkart Life Bornova’nın kısa sürede rekor satışla yaklaşık yüzde 65’i satıldı. Satış öncesi ön taleplerin hızla satışa yöneldiği proje büyük ilgi gördü.

Folkart Yapı Folkart Life Bornova Evleri iletişim!

Folkart Yapı Folkart Life Bornova Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 22 78 olarak belirlendi. Folkart Bornova Evleri İzmir’in Bornova ilçesinde inşa ediliyor.

İzmir Folkart Life Bornova ev fiyatları ne kadar?

828 adet daireden meydana gelen Folkart Life Bornova Evleri Metroya ve Adnan Menderes Havalimanı'na yakın bir bölgede hayata geçiliyor. Peki İzmir Folkart Life Bornova ev fiyatları ne kadar?

Folkart Life Bornova Konutları ulaşım!

Folkart Life Bornova projesi İzmir’de inşa ediliyor. İzmir Folkart Life Bornova Konutları ulaşım bilgileri kapsamında Metroya ve Adnan Menderes Havalimanı'na yakın bir bölgede hayata geçiliyor.

Folkart Life Bornova projesi ev fiyatları!

Folkart Life Bornova projesi Folkart Yapı tarafından İzmir’in Bornova ilçesinde hayata geçiriliyor. Folkart Life Bornova projesi ev fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

İzmir Bornova Folkart Life ödeme seçenekleri!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 828 adet daire bulunuyor. İzmir Bornova Folkart Life ödeme seçenekleri kapsamında 120 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Bornova Folkart Life Bornova ne zaman teslim?

Folkart Life Bornova projesi 828 adet daireden meydana geliyor. Folkart Life Bornova projesi Folkart Yapı imzasıyla yükseliyor. Peki Bornova Folkart Life Bornova ne zaman teslim?

Folkart Life Bornova satılık ev fiyatları!

Folkart Life Bornova satılık ev fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Folkart Yapı Folkart Life Bornova Evleri 828 adet konuttan meydana geliyor.

folkart life ticari alan fiyat Haberi

folkart life ticari alan fiyat

Çevre dostu, ileri teknoloji ile donatılmış, dünya standartlarında yapılar inşa ederek yatırımcılarına yüksek katma değerler sağlayan Folkart Yapı, yüksek yapılar, A+ konut ve ofisler, alışveriş merkezleri ve okul projelerine odaklandı. 

FIRSAT YARATAN FOLKART PROJELERİ

Folkart Time
Folkart Yapı tarafından Bornova'da hayata geçirilen Folkart Time projesinde son 15 ofis alıcılarını bekliyor. Projede ofislerin büyüklüğü 72 metrekare ile 208 metrekare arasında değişiyor. Ek olarak Folkart Time projesinde 35 bin 316 metrekare konut, 7 bin metrekare ticaret, 33 bin 547 metrekare ofis ve 10 bin 163 metrekare kolej alanı yer alıyor. 

Folkart İncity
Folkart Yapı tarafından 31 bin 289 metrekare alan üzerine inşa edilmekte olan  Folkart İncity  projesi sekiz  blokta 700 konut ve 42 ticari üniteden oluşuyor. Projede yüzde 20 peşinat...