02 / 05 / 2024

Folkart sigaraısz şirket

Folkart sigaraısz şirket

Folkart Başkanı Mesut Sancak, çalışanların tamamının, gördükleri eğitim sonrası “31 Mayıs Dünya Sigara İçmeme Günü”ne, sigarayı bırakarak girdiklerini açıkladı. Folkart, tamamen ‘Sigarasız Şirketler’ arasına katıldı.

İzmir'deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangın sonrasında mülk sahipleri ile müteahhit şirket mahkemelik oldu! 

İki ay önce İzmir Narlıdere’deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangının ardından zararlarının karşılanmasını talep eden mülk sahipleri ile müteahhit şirket mahkemelik oldu. 

İzmir'de en güvenilir yaşam markası Folkart oldu!

Color Araştırma Şirketi’nin İzmir’de yaptığı ‘Marka Bilinirliği ve Algısı Araştırması’na göre; marka bilirnirliği en yüksek ve en çok güven duyulan şirket Folkart olarak açıklandı. 

Sigara içenler Folkart'ta çalışamayacak!

FOLKART Başkanı Mesut Sancak, çalışanların tamamının, gördükleri eğitim sonrası "31 Mayıs Dünya Sigara İçmeme Günü"ne, sigarayı bırakarak girdiklerini söyledi.

Folkart, sigarasız şirketler arasına katıldı!

Folkart Başkanı Mesut Sancak, çalışanların tamamının, gördükleri eğitim sonrası “31 Mayıs Dünya Sigara İçmeme Günü”ne, sigarayı bırakarak girdiklerini açıkladı. Folkart, tamamen ‘Sigarasız Şirketler’ arasına katıldı.

Folkart Life Bornova'da teslimler Haziran 2017'de!

İzmirli inşaat şirketi Folkart, 5 yılda Türkiye'nin en büyüğü olmayı hedefledi. Şirket, 340 metrelik rezidansla da AB rekorunu kıracak.

Folkart Yapı AB'nin en uzun binasını inşa etmeyi planlıyor!

İzmirli inşaat şirketi Folkart, 5 yılda Türkiye'nin en büyüğü olmayı hedefledi. Şirket, 340 metrelik rezidansla da AB rekorunu kıracak. Firma yeni projesi Folkart Life Bornova'yı satışa sundu..

Yunan sigara fabrikasına Türk şirket talip oldu!

Devlete ait SEKAP sigara fabrikasının özelleştirilmesi ihalesine Türkiye’den Seba Dış Ticaret de girdi. SEKAP’ın Yunan ATE Bank’a ait yüzde 50.36 hissesi satılacak.

Torunlar GYO, şirket sermayesinin artırılması hakkında açıklama yaptı!

Torunlar GYO, emisyon primlerinin sermayeye eklenmesi suretiyle şirket sermayesinin artırılması hakkında açıklama yaptı

Folkart Towers Bayraklı'da 181 bin dolara! Yüzde 5 peşinatla!

İzmir Bayraklı'da yükselen Folkart Towers projesinde iki farklı ödeme koşuluyla ev sahibi olmak mümkün. Projede konutlar için yüzde 5 peşinat ödeniyor

Uzay madenciliği yapacak şirket kurulacak!

Google'ın CEO'su ve kurucularından Larry Page, eski CEO Eric Schmidt, İngiliz film yönetmeni James Cameron ve X Prize'ın yaratıcısı Peter Diamandis, uzay madenciliği yapacak bir şirket kurdu

TSKB GYO'nun şirket ana sözleşme değişiklikleri Tescil ve Ticaret Sicili Gazetesi'nde!

TSKB GYO şirket ana sözleşmesinde yapılan değişiklikleri Tescil ve Ticaret Sicili Gazetesi'nde ilan etti

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri'nden şirket ana sözleşmesinde tadilat!

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri şirket ana sözleşmesinde tadilat yaptı

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri SPK'dan şirket ana sözleşmesinde değişiklik için izin aldı!

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri şirket ana sözleşmesinde yapacağı değişiklikler için SPK'dan izin aldı

Folkart sigaraısz şirket Haberi

Folkart sigaraısz şirket

İzmir’den yola çıkarak, yaptığı özel projeler ve yeni büyük yatırımlar ile yapı sektöründe Türkiye’nin birincisi olma hedefine emin adımlar ile yürüyen Folkart, çalışanları ile işbirliği içinde, uzun süredir yürüttüğü projesini sonlandırarak, artık tamamen “Sigarasız Şirket” oldu. Çalışanlar, aylar öncesinden kendilerine verilen özel bir eğitim ve psikolojik destek sonucu; bir plan dahilinde gönüllü olarak, aşama aşama sigarayı bıraktılar.


Sigarasız insan kaynakları politikası

Folkart, çalışanlarının bu gönüllü desteğiyle, ‘31 Mayıs Dünya Sigarasız Günü’ne, sigaradan tamamen arınarak “SİGARASIZ ŞİRKET” olarak girdi. Folkart’ın insan kaynakları politikası da, çalışanlarının desteği ile artık “SİGARASIZ” şekillenecek. Sigara içip, yeni iş başvurusunda bulunanlar, FOLKART’ta görev alamayacak. Folkart, iş başvurularında da özellikle değerlendirmek istediği kişileri, ‘sigarayı bırakma’ şartı ile önce eğitime yönlendirererek, kişinin tercihi ve alınan sonuca bakarak, son kararını...