07 / 05 / 2024

Folkart spor reklamı

Folkart spor reklamı

Karşıyaka Futbol Kulübü, Folkart Yapı ile imzalanan sözleşmeye rağmen HB Pehlivanoğlu İnşaat'ın reklamının yer aldığı formayla maça çıktı. Folkart yönetimi olayla ilgili yanıt verdi.

Folkart, İzmir’deki 7 spor kulübüne sponsor oldu!

Hayata geçirdiği projelerle sektörün lider firmaları arasında yer alan Folkart, İzmir’deki 7 spor kulübünün futbol takımlarına forma göğüs sponsoru oldu.

Folkart'tan Karşıyaka Spor Kulübü'ne yanıt!

Karşıyaka Futbol Kulübü, Folkart Yapı ile imzalanan sözleşmeye rağmen HB Pehlivanoğlu İnşaat'ın reklamının yer aldığı formayla maça çıktı. Folkart yönetimi olayla ilgili yanıt verdi.

Folkart'tan Göztepe'ye 2 milyon TL'lik destek!

Daha önce Altay, Karşıyaka, Göztepe, Altınordu gibi kulüplere farklı dönemlerde forma reklamı veren Folkart Göztepe'ye yeni sezonda 2 milyon TL destek verecek.

Özyurtlar İnşaat, Taşova Hentbol Spor Kulübü'ne sponsor oldu!

Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde mücadele eden ayrıca bu sezon Avrupa Challenge Kupası'nda ülkemizi temsil edecek Taşova Hentbol Spor Kulübü'ne Özyurtlar İnşaat forma reklam sponsoru oldu.

Folkart Time büyük ilgi görüyor!

Folkart Yapı’nın ‘Şimdi senin zamanın!’ sloganıyla yola çıkarak inşa etmeye başladığı karma projesi Folkart Time; reklam filmi, mimarisi ve proje için özel hazırlanan satış ofisi binası ile dikkat çekiyor.

İzmir Folkart Time reklam filmine yoğun ilgi!

İzmir Bornova Yeni Kent Merkezi'nde Folkart Yapı imzasıyla inşa edilen Folkart Time projesinin yeni reklam filmi büyük ilgi gördü. Folkart’ın sosyal medya hesapları başta olmak üzere reklam filmi en çok izlenenler arasına girdi.

Ariston Kombi Galatasaray ile reklam filmine imza attı!

Galatasaray’ın İtalyan sponsoru Ariston Kombi, Spor Toto Süper Lig’in bu devresinde sponsoru olduğu Galatasaray’ın yetenekli ayaklarından Sabri Sarıoğlu ile yeni bir reklam filmine imza attı.

İzmir Bayraklı Folkart Kuleleri'nde Türk Bayrağı'na yer verildi!

Ankara Kızılay'daki terör saldırısının ardından Bayraklı'daki Folkart'ın ikiz kuleleri de, teröre tepki için kırmızı beyaza büründü. Folkart Kuleleri'nin zirvesindeki dijital ekranda gece boyunca, reklam yerine Türk Bayrağı görüntüsü yeraldı.

Folkart Time Bornova'nın reklamını Julien Seri çekecek!

Folkart’ın yeni projesi ‘Folkart Time Bornova’nın reklam filmini Fansız yönetmen Julien Seri ile tehlikeli gösterilerin dünyaca ünlü ismi Romuald Sunny çekecek.

Folkart, Altay Spor Kulubü'ne sponsor oldu!

Altay yönetimi, önümüzdeki sezonun forma reklamı için şimdiden Folkart'la anlaştı. Siyah-Beyazlıların bu sezon Reo Mühendislik ile anlaştığı için Folkart'ın reklamını 2016-17 sezonunda taşıyacağı açıklandı.

Folkart Yapı Karşıyaka ile Göztepe'ye destek verecek!

PTT 1'inci Ligi'nde şampiyonluk hedefleyen İzmir'in 2 ezeli rakibi Karşıyaka ile Göztepe'ye Folkart Yapı'dan destek geliyor.Ketteki spor organizasyonlarına katkı veren firma, 2 kulüple de sezonluk forma reklamı için anlaştı.

Folkart Life Bornova'da 3+1'ler 689 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Folkart Yapı tarafından hayata geçirilen Folkart Life Bornova projesi İzmir'in Bornova İlçesi'nde hayata geçiriliyor. Proje bünyesinde alışveriş alanları, spor merkezi , açık-kapalı yüzme havuzunun bulunduruyor.

Türk Hava Yolları Feyenoord takımı ile reklam anlaşması yaptı!

Barcelona, Manchester United ve Borussia Dortmund gibi dünyaca ünlü spor kulüpleriyle yaptığı iş birliğiyle adından dünyada söz ettiren Türk Hava Yolları (THY), Hollanda'nın Feyenoord takımı ile reklam anlaşması yaptı.

Folkart spor reklamı Haberi

Folkart spor reklamı

Karşıyaka Futbol Kulübü göğüs reklamı veren Folkart Yapı ile imzalanan sözleşmeye rağmen HB Pehlivanoğlu İnşaat'ın reklamının yer aldığı formayla maça çıktı. Sakaryamaçına, sırtında futbol şubesine sponsor olan HB Pehlivanoğlu İnşaat'ın reklamının yer aldığı forma sıkıntılara yol açtı. 


Folkart yetkilileri imzalanan sözleşmede, "2017-18 sezonunda kulüp formasında başka bir inşaat firmasının reklamı yer alamaz" maddesinin yer aldığını hatırlattı. Oayın marka stratejileri ve kurumsal konumlanmalarına uygun olmadığını ifade edildi. 



Yeni...