04 / 05 / 2024

Folkart Time satış ofisi

Folkart Time satış ofisi

Bornova Yeni Kent Merkezi Bölgesi’nde inşa edilen yeni yaşam merkezi Folkart Time projesinin yanı sıra farklı mimari tarzla inşa edilen satış ofisi de beğeni topladı.

Folkart Time büyük ilgi görüyor!

Folkart Yapı’nın ‘Şimdi senin zamanın!’ sloganıyla yola çıkarak inşa etmeye başladığı karma projesi Folkart Time; reklam filmi, mimarisi ve proje için özel hazırlanan satış ofisi binası ile dikkat çekiyor.

Folkart Time satışta! 209 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Folkart Yapı, Bornova Yeni Kent Merkezi Bölgesi’nde yeni bir projeye daha başlıyor. Folkart, Ankara Caddesi üzerinde “Folkart Time” adını verdiği yeni bir yaşam merkezi kuruyor.

Folkart Nova satışa çıktı! Folkart Vega’ya komşu 176 konutluk yeni proje! 

Folkart’ın İzmir’in yeni kent merkezinde hayata geçirdiği projesi Nova’da satışlar başladı. Folkart Vega’nın komşusu Folkart Nova projesi  yaklaşık 2 milyar Türk Lirası yatırım değerine sahip...

Folkart Time'da son 15 ofis satışta! 

Folkart Yapı tarafından Bornova'da hayata geçirilen Folkart Time projesinde son 15 ofis alıcılarını bekliyor. 

Folkart Incity'in yüzde 60'ı tamamlandı!

Bornova Yeni Kent Merkezi Bölgesi'nde yükselen Folkart Incity projesinde, inşaat çalışmaları hızla sürüyor. Yüzde 60'ının tamamlandığı proje Folkart Time projesine komşu konumda bulunuyor.

Folkart Time projesinde ofisler teslime hazır!

Folkart Yapı imzası ile Bornova'da hayata geçirilen Folkart Time projesinde ofisler teslime hazır. Projede yüzde 8 KDV avantajı 31 Aralık'a kadar devam edecek...

Folkart Time anahtar teslimleri 2018! 

2016 yılında inşaatı başlayan Folkart Time projesinde anahtar teslimleri başladı.  İzmir  Bornova'da hayata geçirilen projede 360 daire, 271 ofis, 48 dükkan ve kolej alanı yer alıyor. 

Folkart Time projesinde anahtar teslimleri başladı!

Türkiye’nin en büyük inşaat firması olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Folkart, 2016 yılında inşaatına başladığı Folkart Time projesini tamamlayarak, anahtar teslimlerine başladı.

Folkart Vega satış ofisi telefon!

Folkart Vega satış ofisi telefon numarası haberimizde yer alıyor. Peşin alımlarda yüzde 20 indirim imkanı sunulan projede 843 konut ve 53 ticari alan bulunuyor.

Folkart Time ofis fiyat listesi!

Folkart Time ofis fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Eylül ayında teslimlerin yapılacağı proje İzmir Bornova'da inşa ediliyor.

Folkart Time güncel ofis fiyatları Ağustos 2018!

Folkart Time güncel ofis fiyatları Ağustos 2018 haberimizde yer alıyor. Projenin teslimleri Eylül ayında yapılacak.

Folkart Time'da ofisler Eylül'de teslim!

İzmir'de hayata geçirilen Folkart Time projesinde yer alan ofisler Eylül ayında teslim edilecek.

Konak Folkart Vega satış ofisi!

Konak Folkart Vega satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Dikey bloklardan oluşan projenin mimari çizimleri TAGO Mimarlık tarafından yapılıyor. 

Folkart Vega satışları ne zaman?

Mimari çizimleri TAGO Mimarlık tarafından yapılan Folkart Vega projesi dikey bloklardan meydana gelecek. Peki Folkart Vega satışları ne zaman başlayacak?

Folkart Line satış ofisi!

Folkart Line satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Folkart Yapı imzasını taşıyan proje İzmir Uzundere'de hayata geçiriliyor. 

Folkart Time satış ofisi Haberi

Folkart Time satış ofisi

Folkart yapı’nın “Şimdi senin zamanın!” sloganıyla yola çıkarak inşa etmeye başladığı; konut, ofis, kolej ve ticari alanların olduğu karma proje Folkart Time; reklam filmi, mimarisi ve proje için özel hazırlanan satış ofisi binası ile dikkat çekiyor. Heykeltıraş İlhan Koman’ın 1980 yılında tamamladığı İstanbul’daki Akdeniz Heykeli’nden esinlenen Mimar Hüseyin Birman’ın hazırladığı proje, Parametrik Mimari’nin çarpıcı bir örneği olarak gösteriliyor. 


ZAMANSIZLIK KAVRAMI


Ziyaretçilerin merakla gezdiği satış ofisine gösterilen ilgiden memnun olduğunu ifade eden Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Folkart Time Satış Ofisi’ni tasarlayan mimar Hüseyin Birman ile bir araya gelerek, teşekkür etti. 


Mesut Sancak, “Folkart Time Projesi için yola çıktığımızda farklı, dikkat çekici bir satış ofisimizin olmasını arzu ediyordum. Bunun için 5 ayrı mimarlık ofisini davet ettik. Her biri alanında uzman isimleri...