01 / 05 / 2024

Folkart Türkiye İtibar Endeksi

Folkart Türkiye İtibar Endeksi

Türkiye İtibar Akademisi tarafından bu yıl sekizincisi açıklanan Türkiye İtibar Endeksi (TİE) verilerine göre Folkart, listenin 9. sırasında yer aldı.

Folkart en itibarlı şirketler arasında!

Folkart, Türkiye İtibar Akademisi tarafından, Türkiye'nin en itibarlı markaları arasında gösterildi.

Folkart Altın Lig'te!

Türkiye İtibar Akademisi (TİA) ve Yıldız Üniversitesi (YTÜ) İstatistik Bölümü'nün, Ekonomiye Fayda Endeksi (EFE) araştırmasından çıkan sonuca göre, Folkart markası sıralamada Altın Lig'te yer aldı.

Folkart, Türkiye'nin en itibarlı şirketleri arasında!

Türkiye İtibar Akademisi tarafından bu yıl sekizincisi açıklanan Türkiye İtibar Endeksi (TİE) verilerine göre Folkart, listenin 9. sırasında yer aldı.

Mesut Sancak: İzmir Türkiye’nin simge şehri oldu!

İzmir’in artık Türkiye’nin simge şehri olduğunu vurgulayan Folkart Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Sancak, hayata geçirdikleri projelerle ilgili konuştu. 

İşte Türkiye’nin en 'itibarlı' markaları!

Türkiye İtibar Endeksi’nin 2016 sonuçları belli oldu. Yurt çapında 3 bin 808 kişi ile yapıldı. En itibarlı marka Koç Holding oldu.

Folkart'tan Türkiye'nin ilk akademik tiyatro merkezi!

İzmir'de faaliyet gösteren Folkart, Türkiye'nin ilk akademik tiyatro merkezini hayata geçirdi. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, projeden bahsetti.

Mesut Sancak, İngiliz yazar Simon Calder'ı Türkiye'ye davet etti!

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Reina'daki terör saldırısı sonrası Türkiye'ye destek veren Independent yazarı Calder'i ziyaret ederek, Türkiye'ye davet etti. Calder olumlu yanıt verdi.

Nihat Zeybekci'den Türkiye Varlık Fonu açıklaması!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Türkiye Varlık Fonu kurulmasına dair teklif, 'İtibarımız var, uluslararası arenada kredibilitemiz var' teklifidir." diye konuştu.

Folkart hedeflerini büyütüyor!

Folkart, Türkiye'nin en büyüğü olacak Yaptığı yatırımlarla hızla büyüyen Folkart hedeflerinide büyütüyor. Folkart Towers 27 hin metrekare arsa içerisinde 200 metre yüksekliği ile Avrupa'nın en yüksek ikiz kuleleri arasında yer alıyor

Mesut Sancak: Türkiye'nin en büyük inşaat firması olmayı hedefliyoruz!

İnşaat sektörünün İzmirli şirketi Folkart'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, 5 yıl sonra Türkiye'nin en büyük inşaat firması olmayı hedeflediklerini söyledi. Sancak, "Stratejik planlarımızı yaptık" dedi

İzmir gayrimenkul yatırımlarında Türkiye'nin yıldızı olacak!

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak: "Gayrimenkul yatırımcılarını İzmir’e davet ediyorum. Çünkü İzmir, Türkiye'nin gelecekteki “yıldızı” olacak ve hala gayrimenkul fiyatları İstanbul'un üçte biri kadar.” dedi.

Türkiye'nin en büyük sanat galerisi Folkart Towers'ta açıldı!

Türkiye'nin en büyük sanat galerisi, Avrupa'nın en önemli koleksiyonlarından biriyle İzmir’de açıldı. İzmir Folkart Towers’ta açılan sanat galerisinde, dünyanın önemli sanatçılarının eserleri sergilenecek...

Dumankaya Türkiye İtibar Endeksi Başarı Belgesi aldı!

TÜRKİYE İtibar Ekdeksi'nin 2011,2012, 2013 yılı araştırmalarında, üc yıl üst üste araştırma radarına giren Dumankaya, Türkiye İtibar Endeksi ( TİE ) Basarı Belgesi aldı...

Folkart Türkiye İtibar Endeksi Haberi

Folkart Türkiye İtibar Endeksi

Türkiye İtibar Akademisi tarafından bu yıl sekizincisi açıklanan Türkiye İtibar Endeksi (TİE) verilerine göre Folkart, ülkemizin en itibarlı şirketleri arasına girdi.

Folkart sadece İzmir’de faaliyet göstermesine karşı Türkiye'de yapılan araştırma sonucu inşaat sektörünün en itibarlı markaları arasında ilk 10’a girip büyük bir başarı sağladı. Folkart dışında İlk 10 sırada bulunan şirketlerin hepsinin çok sayıda bölgede proje hayata geçirmemesine rağmen sadece İzmir’de faaliyet gösteren Folkart’ın listeye 9. sıradan girmesi büyük bir başarı olarak nitelendirildi. İstanbul’da düzenlenen ödül törenine katılan Folkart Kurumsal İletişim Müdürü Deniz Gökşen, Folkart adına ödülü aldı.

Araştırma kapsamında Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) İstatistik Bölümü’nün akademik denetiminde ve raportörlüğünde 30 farklı sektörde 12 bin kişi aranarak araştırmada bulunuldu. Araştırmada hem sektörel bazda hem de ülkede itibar ele alındı. Saha çalışmaları...