22 / 07 / 2024

ford arge merkezi

ford arge merkezi

Ford Otosan, 60 milyon TL 'lik yatırımla Türkiye’deki en büyük otomotiv Ar-Ge merkezini inşa ediyor. Merkezle birlikte Ford Otosan’ın mühendis sayısı 2014’te 1400 kişi olacak

Yapısan Arge Proje Mühendislik İnşaat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yapısan Arge Proje Mühendislik İnşaat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yapısan Arge Proje Mühendislik İnşaat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı. 

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi Şubesi kuruldu! 

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi Şubesi Esenler'de 16 milyon TL sermaye bedeli ile Macit Tanyol tarafından kuruldu.

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 1 Şubesi açıldı!

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 1 Şubesi Esenler'de 16 milyon TL sermaye bedeli ile Macit Tanyol tarafından açıldı.

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 2 Şubesi açıldı!

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 2 Şubesi Esenler'de 16 milyon TL sermaye bedeli ile Macit Tanyol tarafından açıldı.

Ford Otosan Sancaktepe Ar-Ge merkezi açıldı!

Ford Otosan’ın Sancaktepe’de kurulan Ar-Ge merkezi, dünkü törenle resmen açıldı. Bakan Işık, Ar-Ge yapan akademisyenlere destek açıkladı. Merkez yaklaşık 70 milyon TL yatırımla hayata geçirildi..

Ford Türkiye'deki en büyük Ar-Ge merkezini açtı!

Ford Otosan, Türkiye’nin 68 Milyon TL yatırımla en büyük Ar-Ge Merkezi'ni Sancaktepe'de açtı. Törene Bakan Fikri Işık ve Koç Holding yöneticileri de katıldı.

Ford-Otosan Gebze AR-GE merkezi 2 ay içinde açılacak!

Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Ford-Otosan için 1-2 ay içerisinde Gebze'de Türkiye'nin en büyük Ar-Ge merkezinin açılışını yapacaklarının belirtti.

Klimasan Klima Sanayi Arge Merkezi belgesi almaya hak kazandı!

Klimasan Klima Sanayi ve Ticaret A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Arge Merkezi belgesi almaya hak kazandıklarını bildirdi. Klimasan tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor

Ford Otosan Gölcük Test Merkezi açıldı!

TÜBİTAK Ar-Ge teşviği de alan ve yaklaşık 1,5 milyon euro tutarındaki tesis, Ford'un tüm dünyada bu konuda hizmet veren ilk tesisi olma özelliğini taşıyor...

Ford Otosan'ın Egzoz Emisyon Sistemleri Test Merkezi açıldı!

Ford Otosan, yatırımlarını Egzoz Emisyon Sistemleri Test Merkezi ile sürdürüyor. TÜBİTAK Ar-Ge teşviği de alan ve yaklaşık 1,5 milyon euro tutarındaki tesis, Ford'un tüm dünyada bu konuda hizmet veren ilk tesisi olma özelliğini taşıyor.

Ford Otosan, ikinci Motor Test Merkezi’ni Eskişehir'de açtı!

Ford Otosan, Gölcük'ün ardından, ikinci 'Motor Test Merkezi'ni Eskişehir İnönü Fabrikası'nda açtı. 3 milyon euroluk yatırımla hayata geçirilen merkez, Türkiye'de 13 litre üzeri motor testleri yapabilen ilk tesis olma özelliğine sahip...

Ford Otosan İnönü Motor Test Merkezi hizmete açıldı!

Ford Otosan, Gölcük'ün ardından, ikinci 'Motor Test Merkezi'ni Eskişehir İnönü Fabrikası'nda açtı. 3 milyon euroluk yatırımla hayata geçirilen merkez, Türkiye'de 13 litre üzeri motor testleri yapabilen ilk tesis olma özelliğine sahip...

Ford Otosan, ikinci Motor Test Merkezi'ni açtı!

Ford Otosan Genel Müdürü Yenigün "Merkezimizle, ülkemize katma değer sağlamış olduk. Sadece Ford Otosan için değil, Ford’un global projeleri için de çalışacak olan tesisimiz, sektörümüz ve ülkemiz için büyük önem taşıyor" dedi.

ford arge merkezi Haberi

ford arge merkezi



Ford Motor Company’nin dünyadaki en büyük 3. Ar-Ge merkezi olan Ford Otosan, İstanbul Sancaktepe’de tamamen sıfırdan bir Ar-Ge merkezi inşa etmeye başladı. 2014 ortasında hizmete açılacak bu merkez, aynı zamanda Türkiye’deki en büyük otomotiv Ar-Ge merkezi olacak.


Geçtiğimiz günlerde temeli atılan mühendislik merkezi, 60 milyon TL’ya malolacak. Ford Otosan’ın yanı sıra merkezi Detroit’te olan Ford Motor Company için yürütülen projelerde de kullanılacak merkezde, 1500 kişi çalışabilecek. Ford Otosan’ın 1240 olan mühendis sayısı da, 2014’te 1400 kişiye çıkaracak. Yeni merkez Ford Otosan’ın Gebze, Gölcük ve İnönü’de çalışan tüm Ar-Ge ekibini tek çatı altında toplayacak. Bu merkez hizmete açıldığında, Gebze’deki merkez küçültülerek bir süre daha hizmet verebilecek. Yeni tesiste büyük bir tasarım stüdyosu ve laboratuvarlar bulunacak.

‘One Ford’ planı için önemli

Ford Avrupa Ürün...