06 / 05 / 2024

Ford Yeniköy Fabrikasına ödül

Ford Yeniköy Fabrikasına ödül

TİSK ‘2015 Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri’ organizasyonunda, Ford Otosan Yeniköy Fabrikası “Engelli Dostu Bir Fabrika” projesi ile büyük ödülü kazandı.

Arnavutköy Karaburun ve Yeniköy imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

12 Mayıs 2023 Tarihli İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Karaburun ve Yeniköy Mahalleleri Kıyı Kesimine Ait İmar Planına Yapılan İtirazlar Doğrultusunda Düzenlenen 1/5000 Ölçekli NİP ve 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Ford Otosan açıkladı! Transit Custom, “2024 Uluslararası Yılın Ticari Aracı” oldu

Ford Otosan’ın Yeniköy Fabrikası’nda üretimi yapılan yeni nesil Ford Transit Custom, ilk uluslararası ödülünü Avrupa’nın en prestijli ticari araç fuarlarından Lyon’da gerçekleşen Solutrans fuarında aldığı açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Ford'dan elektrikli araç hamlesi! Üretim yılda 2 milyonu geçecek!

Ford, 2026 yılına kadar belirlediği hedefler arasında yılda 2 milyondan fazla elektrikli araç üretmeyi planladığını açıkladı. İşte detaylar...

İSTON Hadımköy Fabrikası’na CSC sürdürülebilirlik belgesi!

Türkiye Hazır Beton Birliği tarafından ülkemize tanıtılan Beton Sürdürülebilirlik Konseyinin belgelendirmeleri devam ediyor. Konseyin Belgelendirme Kuruluşu olan KGS’nin yaptığı denetimlerin ardından İBB iştiraki İSTON’un Hadımköy Fabrikası, CSC belgesi adı.

Gaziantep Yeniköy Cami açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Yeniköy Cami’nin açılış törenini gerçekleştirdi.

Balıkesir Şeker Piliç fabrikasına alıcı çıkmadı!

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, mahkemenin 2015 yılında iflasına karar verdiği Şeker Piliç fabrikasına, icradan yapılan 3'üncü satışta da satış gerçekleşmedi. 

Kocaeli Yeniköy'deki spor tesisi 120 aylığına kiralanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Yeniköy Mahallesi'nde yer alan Spor Tesisi Alanı 120 ay süre ile kiralanıyor. İhale 11 Nisan'da yapılacak...

Yeniköy Konakları güncel ödeme planı 2018!

Geniş peyzaj alanına ek olarak doğa ile iç içe yer alan konumuyla da öne çıkan Alibeyköy Yeniköy Konakları'nda 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri sunuluyor..

Türkiye Şeker Fabrikaları'ndan 1 yıllığına kiralık arazi!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Afyon Şeker Fabrikası, Afyon Şeker Fabrikası'nda yer alan 385 dekar araziyi 1 yıllığına kiraya veriyor...

Alibeyköy Yeniköy Konakları kampanyalı ödeme!

Alibeyköy Yeniköy Konakları kampanyalı ödeme planına göre dairenizi şimdi alıp ödemeye 2019 yılında başlayabiliyorsunuz.

Kocaeli Yeniköy Sahili yeni yüzüne kavuşuyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele ilçesi Yeniköy sahilinde 45 dönüm alan üzerindeki çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

Malatya Yeniköy Konağı yıl içinde tamamlanacak!

Konak yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi Darende Yeniköy'e de yeni bir konak inşa ediyor.

Ankara Halk Ekmek Fabrikası'na yeni bina yapıldı!

Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası'na, satış yeri ve yönetim binası olarak hizmet verecek yeni bir bina yapıldı.

Ford Yeniköy Fabrikasına ödül Haberi

Ford Yeniköy Fabrikasına ödül

TİSK ‘2015 Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri’ organizasyonunda, Ford Otosan Yeniköy Fabrikası “Engelli Dostu Bir Fabrika” projesi ile büyük ödülü kazandı Ford Otosan, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu’nun (TİSK) tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Kurumsal Sosyal Sorumluluk” organizasyonunda, Yeniköy Fabrikası “Engelli Dostu Bir Fabrika” projesiyle büyük ödüle layık görüldü. Koç Holding’in başlattığı “Ülkem İçin Engel Tanımıyorum” projesi kapsamında bir araya gelen gönüllü Ford çalışanlarının, adım adım planlayıp geliştirdikleri, ‘Engelli Dostu Bir Fabrika’ projesi, kapsayıcılık, etkililik, iyi uygulama, yenilikçilik ve sürdürebilirlik kriterlerinin tamamını içermesi nedeniyle büyük ödülü almaya hak kazandı.


AMAÇ, HİZMET ETMEK

Çalışma hakkında bir açıklama yapan Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, böylesine kıymetli ve anlamlı bir ödüle layık bulundukları için gurur duyduklarını belirtti. Yenigün, “Türk otomotiv sektörünün öncü kuruluşu Ford Otosan olarak...